שאלה למה בחורה מצנתקת?
ת תעשי לי לייק New member 15/6/11 #6 אבל יש לי שיחות חינם זה לא ענין של ניצול נראה כאילו קשה לה לשלם את זה צריך לרחם עליה
ת תעשי לי לייק New member 16/6/11 #14 אוייש את חופרת זה לא מפריע לי אבל זה מראה שהיא לא מוכנה להשקיע. מה עכשיו?
ד דניאלוש בת New member 16/6/11 #15 מה יש להשקיע אם יש לך שיחות חינם? הרבה חברות עושות לי צינתוקים וזה בסדר מצידי כי הן יודעות שיש לי חינם
מה יש להשקיע אם יש לך שיחות חינם? הרבה חברות עושות לי צינתוקים וזה בסדר מצידי כי הן יודעות שיש לי חינם
ח חרדי לאומי9 New member 15/6/11 #3 אצלי היא מצנתקת, כי זה מה שאני מבקש ממנה לעשו לעשות. צנתקי ואני אחזור אלייך. כי גבר צריך לחזר ולהוציא את הכסף...
אצלי היא מצנתקת, כי זה מה שאני מבקש ממנה לעשו לעשות. צנתקי ואני אחזור אלייך. כי גבר צריך לחזר ולהוציא את הכסף...
M maccabist 1 New member 15/6/11 #5 תלוי מה הקשר שלך אליה אם היא סתם מישהי אז היא מנסה להתחיל איתך,אם היא ידידה אז זה אומר "משעמם לי אבל בא נדבר על חשבונך" . ואם היא חברה/מאורסת אז ההגדרה היא "ניצול" .
תלוי מה הקשר שלך אליה אם היא סתם מישהי אז היא מנסה להתחיל איתך,אם היא ידידה אז זה אומר "משעמם לי אבל בא נדבר על חשבונך" . ואם היא חברה/מאורסת אז ההגדרה היא "ניצול" .