שאלה

נורית007

New member
שאלה

אני 3 חודשים אחרי ניתוח טבעת כל הזמן קראתי והיה לי בעיה במחשב לא יכולתי להרשם כך היום זה קרה ניסיתי והצלחתי אז איזה בוקר שמח שאני יכולה גם לכתוב כן בפורוםהנהדר הזה אז ככה אני מגיעה גם למפגש עם חברה כבר נרשמנו אז אני כמו שאמרתי 3 חודשים אחרי ניתוח ירידה של 23 קילו הדבר הכי טוב שעשיתי לעצמי אחרי 3 לידות בגיל 38 . השאלה שלי אני היתי סגורה על 6 לפני חודש ואחרי יומים לא עבר לי כלום ואז חזרתי לבית חולים והרופא פתח לי ל 5 ואז גם לא עבר פתח לי עוד חצי אז הכל עבר היום אני סגורה על 4.5 ומחר רוצה ללכת לסגור האם כדי לי לנסות לסגור או שאני שוב לא יוכל לשתות כלום יש בי קצת פחד מה אתם ממליצים לי כל הניסיון שלכם.
 

קובי d1

New member
נורית 007

ברוכה הבאה לפורום , 3 חודשים וירידה מצויינת סגירות של הטבעת ,לפי הבנתי צריך לסגור את הטבעת בזמן שיש הפסקת הירידה במשקל ,או שנפח הארוחות עולה ,לא צריך סתם לסגור , באם זה המצב אצלך תסגרי ב 1/4 לא יותר ותראי מה קורה. בהצלחה קובי
 
ברוכה הבאה :)

השאלה היא למה לסגור בכלל. אם הכל עובר ואת ממשיכה לרדת - אין צורך לסגור. אם נעצרת, ולכן את מבקשת לסגור - ההעדפה שלי היא לסגור לאט לאט. תתחילי ברבע. תראי איך הולך. חכי שבועיים לפחות בין סגירה אחת לבאה. לפעמים שמינית עושה את העבודה, במיוחד בסגירות גבוהות יותר. אני הייתי הולכת על סגירה של רבע בשלב זה.
 

אלישבע24

New member
נורית,איזה יופי של ירידה!!!

אחרי הסגירה לפני שאת עוזבת,את צריכה שיעברו לך 2 כוסות מיים, זה הסימן הכי טוב אם את צריכה לשנות. המשך הצלחה נורית.
 
למעלה