שאלה

שומאן

New member
שאלה

הי, אני קורה הרבה בפורום ומקווה גם לכתוב מדי פעם... בתור הומו בארון אני חי במציאות שבה רוב הזמן אני לבד. אני מדבר יותר על קשרי ידידות. כל קשר שהתחיל להתפתח עם בחורה (שמצידי עם בחורות אני מרגיש כמובן הכי בנוח) גרם לה להתחיל לפתח רגשות כלפי ונאלצתי להפסיק אותו או להשאיר אותו כשטחי מאד. עם גבר סטרייט אף פעם לא הרגשתי שהייתה לי כימיה שיכלה להחזיק קשר חזק וטוב. יכול להיות שיש לי מחסום רגשי בעניין?? מעניין אותי אם יש פה אנשים שיש להם קשר ממש טוב עם גברים סטרייטים - נטול רגשות... גברים הומויים אני בקושי מכיר. ואם כן אז לרוב הם נרתעים מאלו שנראים להם בארון. אשמח לשמוע מה דעתכם

ספר ריק

New member
שבוע טוב לך שומאן וברוך הבא לפורום (ככותב)!

אתה יכול לברר לגבי קבוצות הומואים / הומואים דתיים באיזור מגוריך שנפגשים, ושם תוכל למצוא עוד הומואים שנמצאים בארון, ואולי לפתח איתם קשרים. זה כמובן מעלה את השאלה מה נקרא להיות בארון ומתי האדם הוא כבר בגדר סוג של יוצא מהארון, אבל אני חושב שרוב האנשים יאמרו שמפגשים בקבוצה דסקרטית כזו, שבה כולם הומואים, אינם בגדר יציאה מהארון. לא ממש ברור מדבריך מה אתה מרגיש כלפי בחורות? משיכה מינית, אך לא נפשית? לא זה ולא זה? ואולי אתה בעצמך לא סגור על זה...? כמה קשרים עם בחורות כאלו היו לך? אולי שווה לנסות עוד לפני שאתה מחליט שבנות זה לא הקטע שלך. ייתכן בהחלט שמחסום רגשי מונע ממך להתאהב בסטרייטים. יש בזה ייתרון אדיר ואל תתן לזה לתסכל אותך. כל טוב נשמח לשמוע ממך עוד הרבה

הי שומאן וברוך הבא (גם אני חדש חדש)

בהמשך לתגובה שספר ריק כתב אני לא כל כך הבנתי בעצם מה שאלת מה אתה מחפש? אהבה? קשר? חברות? מה הרגשת כלפי בחורות שהתחלת ליצור איתן קשר? לשם מה ליצור קשר עם גבר סטרייט? חברות? אהבה? חברות סטרייטית רגילה של חבר'ה? מה הכוונה ב"להחזיק קשר חזק וטוב"? כנ"ל עם הומואים, השאלה מה אתה מחפש? חבר'ה שבארון,למשל, לא יירתעו ממך...

שומאן

New member
אני מחפש

קשר. לא רומנטי אלא פשוט קשר ידידות טוב. אולי אפשר באמת לקרוא לזה חברות רגילה של ח'ברה. עם בנות כבר התייאשתי, ועם סטרייטים אני כן חושב שזה אפשרי אך אולי תמיד נרתעתי ממנו ולכן אני מברר אם יש פה כאלה שיש להם באמת טוב עם סטרייטים והם לא מרגישים איתם תמיד סוג של מתח באוויר. הומואים בארון אני באמת רוצה להכיר יותר, נראה שהפורום הזה הוא התחלה טובה...

שומאן

New member
כלפי בחורות

אין לי ומעולם לא הייתה לי משיכה מינית. אך עם בחורות יש לי חיבור הכי טוב מבחינת רמת הפתיחות שלי והשיחות לרוב זורמות בלי לחשוב יותר מדי. הבעיה היא שקרה לי כבר כמה פעמים שבחורה החלה להתאהב בי (או שהרגשתי את זה, או שאמרו לי או שהיא בעצמה כבר לא יכלה להתאפק ואמרה לי) ואז ההרגשה הייתה שאני פוגע בה בכך שאני לא אומר לה את כל האמת. אני מניח שבגלל זה יש הרבה (לא משנה סטרייטים או לא) שבכלל לא נכנסים לידידות קרובה עם המין השני כי הרבה פעמים קורה שהקשר לא מאוזן וצד אחד רוצה יותר. לגבי גברים סטרייטים - דוקא יצא שהתאהבתי בלא מעט גברים סטרייטים. (האמת שזה נראה לי הכי טבעי...). אך אלו שאין לי שום משיכה כלפיהם, תמיד תמיד אני מרגיש במתח מסויים באוויר כשאני מדבר איתם. כאילו הם מרגישים את זה שאני הומו ואז אין זרימה. לזה התכוונתי ב 'מחסום רגשי' - שאולי זה הרבה פעמים רק בראש שלי.

היי ../images/Emo13.gif ברוך הבא לפורומנו ../images/Emo13.gif

ולשאלתך... יש לי כמה חברים טובים שהם סטרייטים.. ואין לי אליהם שום רגשות מיותרות מעבר לחברות טובה ... למעשה אנחנו חברים כמעט 6 שנים ולא פיתחתי אליהם שום רגשות ורק לפני פחות משנה סיפרתי להם שאני הומו ( למרות שמי שהיה פותח ת'עיניים היה יכול לשים לב שאני הומו...) .. היה רק חבר אחד סטרייט שהתאהבתי בו נואשות בתקופת התיכון ולא העזתי להגיד .. כעבור שנה וחצי כשכבר השלמתי עם זה שאני והוא זה לא יקרה .. הלכתי להגיד לו שהייתי מאוהב בו ... והקטע ? - הוא אמר לי שגם הוא אהב אותי באותה תקופה וגם הוא פחד להגיד לי (לפחות אני יודע נשהגיידאר שלי עובד...) ועכשיו כל אחד הלך לדרכו.. שנינו כבר לא כ"כ בקשר ואני בקשר רק עם החברים הסטרייטים... אבל משפט חכם שלמדתי מכל הסיפור הזה ... "עדיף להתחרט על משהו שעשית מאשר על משהו שלא עשית.." מאז המשפט הזה תקוע לי בראש ואני לא מתכוון להוציא אותו משם...

שומאן

New member
ואו

זה טוב לשמוע (לקרוא
) אתה מרגיש שזה שסיפרת להם שאתה הומו עזר לקשר? או אולי להפך? איך הם קיבלו את זה? לגבי החבר מהתיכון - ממש סיפור מהסרטים. אם כך הוא לא היה ממש סטרייט...

כן .. זה באמת יכל להיות אחלה תסריט לסרט ..

אבל לא .. זה התסריט של החיים שלי ... (לצערי או לשמחתי .. ) .. וכנראה שהוא לא היה ממש סטרייט .. למרות שחברים אמרו לי שהוא יוצא כרגע עם מישהי ... מה שאומר שהוא דומיני או גיי בהכחשה .. בכ"א .. אני מאחל לו את כל הטוב שבעולם ושיעשה רק מה שטוב לו ... ובקשר לשאלה על החברים הסטרייטים ... תראה .. עדיין לא קיבלתי רע .. ויכול להיות שזה יקרה (רוב הסיכויים שזה יקרה..) וזה בסדר גמור מבחינתי .... אם זה שינה משהו בקשר שלנו? .. לא בצורה דרסטית .... בסך הכל הם קיבלו את זה ממש בסבבה ....

ש לי חברים סטרייטים עוד מהלימודים בישיבה

שלום שומאן וברוך הבא (האם אתה אוהב את המוסיקה שלו?). כל חיי היו לי חברים סטרייטים. מעולם לא ניתקתי את הקשר איתם. אני יודע מה מעניין אותם ומשוחח איתם על נושאים מתאימים-- על משפחתם, פוליטיקה, מדע, כסף, העבודה שלהם ושלי. לפני שנתיים דברתי בפתיחות עם אחד מהם על היותי הומו, ואז הוא ואשתו הזמינו אותי ואת בן זוגי אליהם הביתה פעמים רבות. כשאני רוצה לדבר על נושאים רגשיים, אינטימיים, אני מדבר עליהם עם חברים הומואים, ו....כמובן עם בן זוגי.

../images/Emo24.gifברוך הבא שומאן בצל פורומנו...

האמת שגם אני לא כל כך הבנתי? אתה נמשך לנשים? נמשך לגברים? הומו/דומיני? אני דומיני שחי בסביבת סטרייטים רבים בכל מקום ויש לי איתם קשרים טובים כחברים ללא רגשות וללא כל משיכה כזו או אחרת. רגשות אני מפתח רק כלפי הומואים או לפחות מי שכמוני. נשמח את תבהיר את עצמך ונוכל להתייחס בהתאם. בכל מקרה אתה מוזמן להיות כאן איתנו, להגיב ולכתוב...שבוע טוב ונפלא.

שומאן

New member
אני

נמשך לגברים בלבד. חייב להודות שכמו רבים - הייתי עושה הכל בשביל לשנות זאת...אך די סגור על זה שזה בלתי אפשרי ושצריך ללמוד לחיות עם זה. דו מיני נראה לי באמת מסקרן. בכל זאת - אין העדפה כלפי מין מסויים? שבוע טוב

למעלה