שאלה...

DANI777S

New member
שאלה...

שלום אני ממש הייתי רוצה לטוס לדובאי ממוסקבה, לי יש 2 דרכונים ישראלי ורוסי כמובן שעם הדרכון הישראלים אני לא יכול להיכנס לדובאי אז אני הייתי מנסה עם הרוסי הבעיה היא שאת הדרכון הרוסי קיבלתי בארץ וכתוב בוא כך וגם כתוב בוא שנולדתי בארץ האם זה מסוכן לטוס לדובאי עם דרכון כזה?

RoyG NJ

New member
התשובה דיי ברורה...

כ-מ-ו-ב-ן ! הם יודעים לקרוא ויודעים שאם נולדת בישראל משמע אתה ישראלי (ב95% מהמקרים) מאחר שאתה גם חייב לצאת עם הדרכון הישראלי הוא יהיה עליך או בתיק , אתה ממש לא רוצה שיבצעו חיפוש כי חושדים בך בריגול וימצאו דרכון ישראלי...

Nobilis

New member
אה, הוא יוצא ממוסקבה...

ולכן - לא צריך לצאת עם הדרכון הישראלי.

RoyG NJ

New member
ובשביל להגיע למוסקבה מישראל לא צריך דרכון ?

אתה יוצא מנקודת הנחה שהוא ישאיר אותו אצל מישהו .... כתוב בפירוש על הדרכון ישראל - יותר מזה הם עושים בעיות לאנשים להכנס עם חותמת כניסה של ישראל - אז אתה חושב שלא יסתכלו על זה.

Nobilis

New member
לא

אני פשוט לא מניח שהוא גר בישראל מלכתחילה. לא התייחסתי להאם עושים בעיות או לא, אלא רק לשאלה האם הדרכון הישראלי יהיה עליו.

RoyG NJ

New member
נו באמת...

דניאל אמירמוב שנולד בישראל , נניח שהוא בלי דרכון ישראלי עליו... מה נראה לך ? הוא שאל אם מסוכן , התשובה היא חד משמעית , כן ! הוא יכול לבדוק עם כל העולם וכל השגרירות לוודא ...

Nobilis

New member
מה הקשר?

כולה אמרתי שאם הוא יוצא ממוסקבה הוא לא צריך דרכון ישראלי עליו. למיטב ידיעתי הצהרה זאת היא בעלת ערך "אמת". כל השאר - לא קשור להודעה שלי.

Nobilis

New member
שאל אותם?

שגרירות איחוד האמירויות הערביות במוסקבה: UNITED ARAB EMIRATES EMBASSY (Moscow) Ulcfa Palme St. r.4y/ Moscow, Russia Email: [email protected] Ph:+7-95-2344060 Fax:+7-95-2344070

נראה לי שצריך ויזה בכל מקרה

אז אני מניחה שתדע במעמד קבלת ( או דחיית) הויזה מה תנאי השהות שלך שם. אין שום סיבה שיהיו לך בעיות כאזרח רוסי. (למרות שאני לא יודעת מה מצב היחסים בין רוסיה ודובאי)

Wizzazz

New member
בעיקרון לא צריכה להיות בעיה

יש הרבה אנשי עסקים ישראליים שטסים מדי יום לדובאי וערים אחרות באיחוד - עם דרכונים זרים, שהונפקו בארץ. בטיסה מהארץ עם החלפת מטוס בירדן - וללא שום הסתרה של זה. בדרך חזרה, בצ'ק-אין בדובאי שואלים אותם "לשלוח את המזוודות ישר לתל אביב?". רק בחברה שלי (סניף ישראלי של חברת הייטק גדולה) יש לפחות שלושה אנשים שנוסעים לשם כל חודש (אנשי מכירות, תמיכה טכנית), ולפעמים נוסעים גם מהנדסים לפתרון בעיות קשות.

למעלה