שאלה

שאלה

היי שוב ושבוע טוב לכולם. איני זוכרת איך קוראים "להתקן שד"ר אבינוח שותל שדרכו מנפחים". הבנתי שהוא מניח את זה באמצע החזה, ואילו יש רופאים ששמים את התקן הניפוח בצד של המותן - מטעמים אסתיים. היכן אצלכם מונח ההתקן הזה, האם זה מפריע לכם ביום-יום, האם ניתן לבקש מהרופא להתקינו בצד או שזה תלוי אך ורק בשיקול דעתו של המנתח?

חמ סה

New member
את כנראה מתכוונת לפורט...

ואני משאירה את הבמה למטובעים שיענו
שיהיה בהצלחה

haya505

New member
לשרון יסמין מחיה

יש לך איתנו להסברים את יכולה ורצוי להתעניין אני למשל לא ידעתי שייש כזה פורום מעולה אני כל פעם התקשרתי לחברות ובילבלתי להם את המוח אבל זה מצא חן בעיניהם כי היה להם עים מי שמעונייו לדבר על הנושא כי מי שלא עובר את זה זה לא מעניין אותו

haya505

New member
לשרון יסמין מחיה משפחת המטובעים

קודם כל תצליחי בניתוח שתהי בריאה ושיתגשמו כל מישאלות ליבך

קובי d1

New member
שרון יסמין

ההתקן נקרא פורט ,לכל רופא יש את שיקול הדעת שלו היכן להניח את הפורט ,ד"ר אבינוח מניח אותו בחזה ,למנותח אין אפשרות להתערב בשיקול הדעת של המנתח . אצלי כמנותח של ד"ד סובחי הפורט בצד השמאלי של הבטן התחתונה ,מפריע לא ,אסתתי גם לא ,רואים בליטה. קובי

תודה קובי

היי קובי. תודה על תגובתך. כמה זמן אתה אחרי ניתוח טבעת? מה שלומך היום? וכן חמסה - צדקת....קוראים לזה פורט. אין חכם כמטובע עצמו.

קובי d1

New member
תשובה לשרון

אני אחרי ניתוח טבעת 10 וחצי שנים מדצמבר 2000 ,שלומי טוב חי בשלום עם הטבעת והיא חיה בשלום איתי לא סוגר לא פותח כבר 6 שנים אולי יותר ,אמנם עליתי מאז הניתוח 15 ק"ג אחרי שירדתי 50 ק"ג בפחות מחצי שנה.הסיבות לעלייה מתוקים שאני אוכל בכמויות לא נורמליות שבוע טוב קובי

חחחחחח

אני חושבת שתשובתך העמידה אותי מזה זמן רב כ "חסרת מילים". הצלחת להצחיק אותי כהוגן עכשיו. אני ללא מילים? חחחחח זה מעולה ששניכם חיים טוב אחד עם השני. ועוד 10 וחצי שנים. אין ספק שזה סיפור אהבה אמיתי. 50 קילו זה משהו שלא נתפס אצלי. כל הכבוד!!! (אני יחסית נחשבת ל"פגה". "כולה" 25 קילו עודף. מקווה שאחיה עם הטבעת גם ביחסי גומלין טובים. אבל דיר-באלאק גם עלי - מבחינתי ממתקים הם בראש שרשרת המזון (דרך אגב, הבנתי שמעקף קיבה מי שאוכל לאחר הניתוח ממתקים חוטף טיפול בשוק מרוב שזה כואב לאכול ממתקים עם מעקף). הלכתי על הטבעת גם....קשורה מידי לאבריי גופי, בשלב הזה לא מסכימה להיפטר מחלקים מקיבתי..... מחכה כבר להיות אחרי כדי שארגיש שגם אני חלק אמיתי ממכם. סופרת את הימים..... שבוע טוב גם לך. שרון

haya505

New member
בליטה מהפורט

כן אצל הבנים שלי רואים בליטה אצלי לא רואים כלום

haya505

New member
מיקום התקן הניפוח

אצלי הוא תפור מיתחת לצלע השמאלית וזה נוח ולא מפריע ולבן שלי מעל הצלע וזה מפריע אבל בישביל לתקן צריך עוד ניתוח קטן של 4 תפרים הרדמה מקומית שעתיים התאוששות והביתה אבל הוא ויתר ונישאר ככה בבית שלי מנוחחים בטבעת איני ושני הבנים שלי

לחיה

גם אצל קובי זה נמצא בצד שמאל וגם אצלך....אצלי זה יהיה בחזה כי ככה ד"ר אבינוח מנתח. טוב...זו לבטח תהיה הבעיה הכי קטנה שלי (אם בכלל). אבל טוב לדעת שיש גם וגם. אז אצלך בבית זה מה שנקרא "משפחת מטובעים". לבטח כלכם מבינים אחד את השני שם. האם שלושתכם מרוצים מהניתוח?

haya505

New member
משפחת המטובעים

כן כולנו מבינים אחד את השני מדברים על זה כל דקה יודעים מתי ניתקע האוכל לפי הבעת פנים מעבירים חביות טובות ורעות צוחקים אחד על השני ולדעתי זה הרבה יותר קל הבן הגדול ירד 80 קילו הבן העמצעי ירד 70 קילו ואני 46 כולנו שוקלים מתחת למישקל

haya505

New member
להכי טוב לחייך

כן עשינו מבצע בעיקבות הרבה חברות שסיפרו לנו על מנתח בנצרת שקוראים לו דקטור איברהים חרבשי והוא מנהל מחלקה כרורגית בבית חולים איטלקי שחבל על הזמן 5 כוכבים שירות מעולה בכלל לא קשה לקבוע תור במיוחד אצל אנג"לה הפקידה כל מי שרוצה לעשות ניתוח טבעת אני ממליצה בחום על הרופא הפקידה והאחיות לכו על זה בגדול ויש תוצאות מדהימות

למשפחת המטובעים

אין ספק שאתם מבינים אחד את השני טוב יותר גם לפי הבעות פנים. בלתי נתפס כמויות הקילוגרמים שהשלתם מעצמכם. אתם בטח מה זה חתיכים עכשיו. כל הכבוד!!!

haya505

New member
כן חתיכם מאוד

בקרוב אני אשלך לכם תמונות של ליפני ואחי פשוט לא יאומן

למעלה