שאלה

שאלה

אני חייבת לצאת מהבור אליו נקלעתי (כלכלית, נפשית, לימודים) אני רוצה למצוא דרך להאימן שאני יכולה ומסוגלת להצליח בחיים. איך אפשר למצוא מישהו שיכול לעזור לי- במחיר שמובטלת תוכל לעמוד בו?

חשובה

ערב טוב לך, אני ממליצה על מפגשי אימון אישי, כדי לקבל כלים, להכיר את היכולות והחוזקות שלך והחשוב ביותר להאמין בעצמך. דרך ההיכרות האישית עם עצמך תתחברי לחוזקות שלך, תציבי לעצמך מטרות ואני בטוחה שתשיגי אותן. אני מאמינה בך... בהצלחה שרית מזרע-ירחי מאמנת אישית ומנחת קבוצות

את יכולה לצאת מהמשבר

ע"י קריאה של ספרים כגון מדריך כיס לחיים מאושרים. ספר מומלץ ביותר. אני אומנם יועץ עסקי אבל ניהול החיים שלנו דיי דומים לניהול עסק ישנם כמה חוקים בסיסיים שקיומם גורם לנו להצליח בעסקים \ בחיים. הכלל הראשון והחשוב ביותר הוא הצבת יעדים ונקיטת יוזמה. את צריכה להחליט מה בדיוק חסר לך ומה את רוצה להשיג ואחרי זה להכין תוכנית ואז לפעול.הסוד הגדול הוא כיצד להשיג את המטרות וכיצד יש לבנות את התוכנית כך שניתן יהיה לבצע אותה בצורה יעילה ומהירה. אם תרצי להתיעץ ולקבל עזרה את מוזמנת ליצור קשר בפרטי

כמה פתרונות לסוגיית המחיר

שאלה טובה. לפעמים אנחנו נקלעים למצב שבו אין מספיק כסף, ובעצם אנחנו רוצים להתאמן כדי להיות יכולים להרוויח יותר, אבל קשה לממן את האימון עצמו... קצת כמו למשוך את עצמנו למעלה מהשערות. יש כמה פתרונות. אחד - להתאמן עם מאמן סטאז'ר או מתחיל. שניה - להתאמן בקבוצה. בקורס משלמים בד"כ מעט יחסית לאימון אישי, אבל מקבלים גם קשר עם הקבוצה, חיזוק מהקבוצה, לומדים אחד מהשני, מקבלים גם בד"כ יותר שעות של עבודה מאשר בעבודה אחד על אחד. אישית בחיי למדתי המון המון בקבוצה - למעשה רוב הלימודים והאימון שלי היו תמיד בקבוצה. ספרים - זה יופי. לטעמי הם חזקים יותר כאשר הם מלווים תהליך יחד עם אדם/אנשים נוספים, ולא רק בפני עצמם. מכירה מעטים שחוללו שינוי גדול בחייהם רק מהספרים. בד"כ מי שמתאמן רוכש יכולת להיות פתוח לאימון, גם ממאמן וגם מהספרים. בהצלחה

bridges

New member
היציאה מהבור...

שלום רב לך, כן, יש אפשרות לקחת אימון מוזל דרך מאמן בסטאז' אבל אני לא בטוח שזה יעבוד ולא משום שמאמן בסטאז' הוא פחות מנוסה או מיומן אלא פשוט משום שאני לא חש ממך מחויבות לצאת מהבור. אז דווקא אותך אני מזמין להתחייב לצאת מהבור שאליו נקלעת על ידי לקיחת אימון במחיר מלא (שבמרב המקרים בהחלט סביר). את תמצאי את הדרך לשלם על התהליך הזה וזה בפני עצמו יהווה פריצת דרך עבורך. בהצלחה, רונן

זובזובי

New member
מישהי חשובה

שלום לך אימון אישי הוא התהליך שיכול להתאים לך בהחלט --תקבלי כלים למציעת ערכייך עוצמותייך וחוזקותייך כדי לצאת מהבור ולעבור שינוי וליצור חזון חיובי בחייך בדרך יעזרו לך לזהות ולשחרר את מה שחוסם /יחסום אותך להגיע לשם כמו אמונות ,דפוסי מחשבה וכו' יש מאמנים סטאז'רים שלוקחים עבור האימון מחיר סמלי וגם בחינם בהצלחה תמיר

adih770

New member
שני דברים למה מאמנ/ת והמחיר.

שלום לך משהי חשובה. דבר ראשון ברכותיי . יש 2 דברים שבהם מצבך טוב מרבים אחרים: 1. את יודעת להגדיר לעצמך ממה את לט מרוצה. 2. את מבינה שיש חשיבות למשהו מבחוץ. מאמן יראה את הדברים שאנחנו לבד לא רואים . למה? בגלל שהוא איש שבא מחוץ אלינו ומסתכל על הדברים ממקום יותר ריק . תשאלי אז למה לא סתם חברה או חבר אם יש לך כזה חבר/ה זה אחלה . מאמנ/ת הוא גם בעל מקצוע בתחום ויוכל לתת לך כלים . המחיר - אין יקר מדי יש לא חשוב מספיק בשביל סכום של XXX. חשבי כמה שווה לך לשלם בשביל "לצאת מהבור"? בהצלחה.

למעלה