שאלה

maccabist 1

New member
שאלה

מה הייתם עושים במידה וגיליתם שלארוסתכם יש שגיאות כתיב חמורות?? השאלה מופנית ל2 המינים. אגב,שלום לכם! אני קורא כאן הרבה זמן ומאוד נהנה.תודה על ההחכמה!

היא . . .

בחורה טובה‏?‏! עם מידות טובות‏?‏! טובת לב‏?‏! וכו‏`‏ זה מה שחשוב העיקר, שאלו יהיו רק הצרות... מקסימום הייתי מדבר איתה בנעימות כמובן על השגיאות כתיב שלה ושואל אותה אם היא רוצה שאני אעזור לה בעניין הזה, אם היא רוצה אז... תפדאל, אני אעזור לה ואם לא אז אז לא אעזור לה, בסה‏"‏כ היא זו שתשאר עם הבעיה לא אני.

מממממממממ

העיטי עומייר לשאדחניט שעים קול ערצון אתוו.עני יעלץ לאשעיר הוטא לעכד שלעה ....

אם אין לו

ליקוי למידה מאחורי זה (היות שלמדתי חינוך מיוחד אני שמה לב לדברים האלה‏)‏ אז אין שום בעיה... למרות שבדרך כלל זה מעיד על ליקוי למידה זעיר שמתבטא רק בשגיאות כתיב ואולי גם בקריאה לא נכונה. אגב... האנשים עם איי קיו גבוה בדכ כותבים תיקני. ואם לא... אז זה מצחיק נורא.

אם זה בגלל

היותו עולה חדש אז בסדר... אבל אם זה מחוסר אינטליגנציה אני לא מסוגלת... שגיאות כתיב עושות לי חררה.

אפרתiש

New member
מכירים? חח

יש לי חברה חכמה יפה משגעת וכו וכו אבל שיגעות כתיב יש לה מלא.‏ ודיית רוצה בעל שזה יהיה המינוס שךו

בת תורה

New member
אפרתוש... שנים... געגעתי /tapuzforum/images/Emo13.gif

לכי תדעי אולי הוא מדבר על חברתך?/tapuzforum/images/Emo8.gif

זה מראה על גאונות!!

להרבה אנשים חכמים יש שגיאות כתיב וזה לא יעזור כמה שיקראו ספרים וזה...

אז ככה:

צריך לאבחן את הסיבה לכך. אם זה בגל דיסלקציה - אז זה בעייה, כי זה עובר בתורשה. אם זה בגלל מחסור בקריאה וידע וכו' - לי זה מאוד מפריע, כי אני מחפש בחורה מאוד חכמה ואינטלגנטית. לפעמים זה נובע מחוסר תשומת לב - ואז זה זה לא כל כך נורא.

ארטיימר

New member
אממ

בהנחה שמתארסים רואים את זה שאין פערים שכליים, אז במה זה מתבטא? זה מבאס אבל לא אומר הרבה, כי זה יכול להיות ליקוי נקודתי וכל השאר בסדר. סהכ המח עושה הכל ובזה נכשל. כמו ראיה ומשקפיים. אבל אם זה נובע מחסר ברמה שכלית (מה שלא הגיוני לי שלא משתקף בפגישות ואז גם ככה אין אירוסין) אז זה מבאס

אם זה לא מתבטא בעוד דברים

היתי שואל אותה איזה סגנון ספרים היא אוהבת לקרוא והיתי מביא לה ספרים שהיא אוהבת (קריאה זו דרך מאוד יעילה לתקן שגיאות כתיב)

למעלה