שאלה

killerspider

New member
שאלה

בשביל להמשיך מכאן הלאה אני צריכה ביסוס של יסודות המתכת והעץ שלי - -שזה אומר לפתח משמעת עצמית והתפתחות .כזאת שנראית לעיין ,אם אפשר. שאף אחד לא יגיד לי שבגלל שאני לא מצליחה אז אוליי זה לא הזמן כי עכשיו זה הזמן היחיד.אז ככה:,כבר הרבה זמן שאני מנסה להתגבר על חולשות שנראות קטנות אבל הן מנעו ממני התקדמות עד עכשיו, מין חוסר קשר עם פוליטיקה מדוברת או משהו, באמת כל כך צריך את זה בחיים?המנהל שלי עשה מאחוריי משהו מגעיל לי כשלא ידעתי שזה הוא הוא אמר שהוא מצטער שכל זה היה צריך להיות ככה, אחרי שאמרתי שלא נורא ועבר,גיליתי שהוא היה האחאי לפרשה וזה הרתיח אותי,הוא גם שיקר לי..בנחמדות מזוייפת. איך לעזאזל מתמודדים עם פלצנים-אוכלי שמנת- משלמי משכורות שכאילו, הם כולם ח-י-י-ב-י-ם להיות דו פרצופיים חסרי אבחנה שכאילו? יש דרך גם להגיד להם את מה שעומד לי על קצה הלשון? או שצריך כל פעם מחדש להתפטר? תענו לי, נמאס לי להחליפ מקומות עבודה בגלל אנשים שחושבים שהכםף קונה להם כל מיני דברים שאף פעם לא יהיו להם... THERE MUST B A WAY OUT OF HERE" SAID THE JOKER TO THE THIEFE THERE´S TOO MUCH CONFUSION´ I CAN´T GET NO REALEAVE BUISNESS MEN THERE TO DRINK MY WINE.. COME AN TAKE MY HERB// NO ONE WILL EVER OUT ALIVE// NOBODY OUT THERE IS WORTH// NO REASON TO GET EXITED

חה חה אתה מזכיר לי את עצמי פעם...

ניחנת בחוש ריח מפותח...אתה מריח כשמשהו מסריח מתרחש מאחורי הקלעים....זה מעצבן ועוד איך מעצבן...העניין הוא שאתה צריך ללמוד לא לתת לדברים האלה להשפיע עליך במישור האישי עד כדי פגיעה בפרנסה שלך. כן, העולם בו אנו חיים הוא מושחת. המדינה הזו בייחוד (ראה מקרה הבנקים). ברור שאני מדברת בהגזמה ובהכללה, אבל אני עושה זאת בכוונה- אם תצא מתוך הנחה שיש סדר ומוסר אתה תפגע בכל מקום. אם תצא מתוך הנחה שיש המון מניפולציות וצביעות- אתה תופתע לטובה בכל פעם שמישהו יתגלה אמין - ותאמין לי - למרות הכל יש גם כאלה. בשורה התחתונה עליך למצוא מקום עבודה שתואם את כשרונותיך ומקצוענותיך. אל תיתן לדברים האלה להבריח אותך.

Talia E

New member
לא מסכימה אתך

לדעתי אם את תצאי מתוך הנחה שאנשים הם מושחתים, מניפולטיביים ומושחתים - את תתקלי בכאלה (ותמשכי את התכונות האלה גם ממי שאינו כזה) בעוד שאם תצאי מתוך מחשבה שבד"כ (או תמיד - תלוי במערכת האמונות שלך) - יתייחסו אלייך טוב - כך זה יהיה. אני לא מדברת מתוך רעיון מחשבתי - אלא מתוך ניסיון החיים שלי.

ezmeer

New member
תשובה

ומה עם אומץ? ועם לא לפחד? עם אהבה אינסופית לכולם? :))) שכחת? מה שאת צריכה, זה ניהול אסטרטגי של החיים. החיים שלך. זה לא פשוט וזה לא לעצלנים. את מחפת פתרון פשוט? שיגידו לך מה לעשות עכשיו במצב שלך? :))) לשנות את עצמך. להשתדל בכל הכוח ולא להתעצל, כי סביבך נוצרת אותה האווירה שנמאת בתוכך. לכן לשנות את עצמך, ללמוד, להבין וכל העולם שלך ישתנה :)))

killerspider

New member
אני אוהבת ,באמת שכן.

ואמיצה באמונה שלי, אבל לפעמים לא אתה בוחר. היכרתי פעם מישהי חכמה שהאמינה שבכלל אין לך בחירה אלא רק אם לאהוב או לא את מה שאתה נתון בתוכו. בדרך כלל אני כן בוחרת את המציאות שלי ,אבל לפעמים.. החיים מטיחים לך את עצמם בפנים.. תאמין לי..
היו לי חיים לא קלים בכלל.. אבל של מי כן?...

חשיבות עצמית / אגו / אני מרכז הכל

ברגע שתיפטרי מהמשא הכבד הזה שנקרא "אני מרכז הכל", תוכלי לטפל באידיוט ההוא בקלי-קלות. בהצלחה!

Talia E

New member
מסכימה עם מכשיר היוקשים ומוסיפה

קודם כל, איזה חלק ממך מתעצבן? הלוא זה האגו. האגו שכ"כ חשוב לו שיאמרו עליו דברים טובים, ושחלילה לא יאמרו דברים לא נכונים. הוא מ-ת-ע-צ-ב-ן מאד מדברים כאלה... אבל זה לא מחוייב המציאות. תראי, דרך הפעולה שלך לגבי איך להתייחס לאותו אדם, האם להשאר באותו מקום עבודה, איך לדבר, האם להיות כנה וכיו"ב - היא לבחירתך בלבד. מה שאני יכולה לומר לך, זה שרצוי שתחדדי לך את העובדה שכל מה שאותו אדם עשה, בין אם זה לרכל עלייך או דברים אחרים - קשור אליו ולא אלייך. אל תקחי את זה אישית, כי מעשיו נובעים מהעולם שלו. אני קוראת הרבה מרירות מהודעתך. כאילו יש איזו "אליתה" שיש לה מאפיינים כאלה כאלה וכאלה. האמת היא, שכל אחד מהאנשים האלה בנפרד חי בעולם שלו, בסרט שלו. וכך גם את. בסרט שלך מופיעות דמויות מסוג מסויים, שאותן קטלגת לך. עד כמה שזה יישמע מוזר או רחוק - את כן הבמאית של הסרט שלך... אם תדעי שזהו פשוט סרט, שאת לא באמת נמצאת במרכז העולם (זו טעות מובנת, היות שכל התפיסה שלנו - חושים וכיו"ב - היא כזו שאנו רואים כאילו הכל מתרחש סביבנו) ושלאנשים אחרים נדמה שהם כן במרכז העולם - זה ייתן לך יתרון עצום. את גם תביני אותם יותר טוב, וגם החשיבות העצמית שלך תרד (אין קשר בין חשיבות עצמית לביטחון עצמי), מה שיאפשר לך לפעול ביתר יעילות ולהרגיש יותר טוב. מה שלא תעשי, עדיף לשים את הכעס בצד. לדעתי, במצב הזה הוא לא תורם לכלום. אה, וגם קחי בחשבון שיתכן שישנה אי-הבנה - ושמה שנדמה לך שאת יודעת הוא לאו דווקא הסיפור המלא...

killerspider

New member
../images/Emo132.gifלא טליה, אני לא אוכלת סרטים.

וזה לא שאני לא מבינה את המושג ויודעת מתי אני כן.אני לא נפגעת מריכולים או העברות ביקורת, בכלל לא ,ממש לא,מה שהמנהל שלי עשה היה להיות צבוע אליי, לשקר לי ואפילו לא לגביי משהו חשוב, (לפחות..)אלא סתם לגביי עיניין "תדמיתי".וזה הפריע לי לדעת שהוא כזה כי זו תכונה נוראית בעיניי, זיוף, כשמישהו מאוד נחמד אליך ומביע אכפתיות כזאת כשאני רואה את החיוכים הפלאסטיים האלה נשפכים ממנו,(וזה לא שאני לא אדם שמחייך או משהו אלא כזו שיודעת להכיר בערכו של חיוך אמיתי)זה לא נוח לי יותר להיות בסביבה שלו או סתם להיות נחמדה אליו בחזרה, יותר מזה , זה קשה לי. וכן, אני עצבנית בגלל זה .כי מותר לי.אבל אני לא מרירה כי אחרת בכלל לא הייתי מדברת על זה.אני גם סתם לא מרירה,ואוליי יש אליטה כזו שאת מדברת עליה עם התכונות האילוואוליי לא אבל אוליי את לא מנסה באמתת להבין אותי ומכניסה אותי ל" אליטה" הנגדית מזאת שהחלטת שאני כועסת עליה, אני לא ענייה שבועטת בוז מקנא אל המנהלים המפוטמים שלה אני בדרך כלל עובדת רק במקום בו אני מסוגלת לרחוש כבוד לסביבה שלי וללמוד מהסובבים אותי( מי יודע אוליי גם ללמד) תשחררי את המסמר החלוד מהפרפר של התודעה שלך,אני ,אחים ,לוחמת אור אמיתית שבאה לבקש עיצה, אני רוצה למצוא דרך נכונה גם להגיד את מה שאני חושבת וגם להגיד אתזה לאט, ברור ,ובלי לפגוע כי אני מבינה שגם לו יש את העולם שלו.אבל אתם בטח לא תוכל לעזור כאן כי לכם יש "בועה רוחנית "משלכם.. אוכלת סרטים אלק...רוחני כזה.. נראה אותכם מגיבים נכון.... ותודה למי שיעשה את זה.תודה רבה! k. dosen´t like woo woo fearies or foo fighters/

Talia E

New member
"נראה אותכם מגיבים נכון"?

אם את יודעת את התגובה הנכונה, מדוע אינך מגיבה אותה לעצמך? (זו לא שאלה צינית - אני התכוונתי לכל מילה). תראי, אני אפילו לא יודעת מה פירוש המילה "רוחניות". אני שומעת את המילה לעתים קרובות - אבל איש עוד לא הצליח להסביר לי בצורה משכנעת מה פירוש הדבר. נדמה לי שאולי "רוחניות" זו מילה שאנשים במדינת ישראל מדביקים על כל מה שאינו תפיסת המציאות "המערבית" הרווחת. רפואה הוליסטית (שמתייחסת אל האדם כשלם), הבנה אחרת של "מי הוא אני", תפיסה אחרת של המציאות - אולי תוכלי להסביר לי את, מדוע קוראים לזה "רוחניות"? אולי גם תוכלי להסביר לי כיצד הבנת את המשפט "רוב האנשים תופסים את עצמם כדמות הראשית של הסרט". כי אני לא הבנתי מה המשפט "אני לא אוכלת סרטים" קשור לכך. בכל מקרה, הסיבה שאני העליתי את הנושא היא כפולה: 1) זה מאפשר לתקשר טוב יותר עם הסובבים שלנו, משום שאנו מבינים טוב יותר כיצד הם תופסים את העניינים (ואיך הם במרכז הסרט שלהם, הסאגה מרובת הפרקים, ואנחנו איננו אלא דמות משנה באה והולכת) למשל, את קבעת כי "מה שהמנהל שלי עשה היה להיות צבוע אליי, לשקר לי ואפילו לא לגביי משהו חשוב, (לפחות..)אלא סתם לגביי עיניין "תדמיתי"" - אולי בחיים שלו זה כן חשוב? אולי בכלל הוא היה כה שקוע בחייו הוא, שהוא לא ראה שהוא פוגע בך - וכיוצא בזה. ואולי הוא יודע ולא אכפת לו כי...? בכל מקרה, בתקשורת עם אנשים המודעות לנקודה זו מוסיפה מאד. 2) הבנתי מהודעתך הקודמת (כתבת: "איך לעזאזל מתמודדים עם פלצנים-אוכלי שמנת- משלמי משכורות שכאילו, הם כולם ח-י-י-ב-י-ם להיות דו פרצופיים חסרי אבחנה שכאילו? יש דרך גם להגיד להם את מה שעומד לי על קצה הלשון? או שצריך כל פעם מחדש להתפטר? תענו לי, נמאס לי להחליפ מקומות עבודה בגלל אנשים שחושבים שהכםף קונה להם כל מיני דברים שאף פעם לא יהיו להם...") שזו לא הפעם הראשונה שיש לך בעיות עם אנשים במקומות העבודה שלך. אני חושבת שזה המקום להסתכל פנימה ולא החוצה: כיצד פעם אחר פעם את מגיעה לסיטואציות האלה? האם באמת כולם שמוקים? או שאת יוצרת את המצבים האלה בכל פעם מחדש? אני מבטיחה לך שיש מקומות עבודה עם אנשים שממש כיף לעבוד אתם. יותר מזה, אני מבטיחה לך שאותם אנשים שאתם היתה לך התנגשות - יש אנשים שזה לא היה קורה אתם. יש אנשים שמושכים את זה (ואת לא היחידה) ויש אנשים שלא. אני מושכת סוג אחר של בוסים, למשל, אבל גם אצלי יש עקביות... "אני רוצה למצוא דרך נכונה גם להגיד את מה שאני חושבת וגם להגיד אתזה לאט, ברור ,ובלי לפגוע כי אני מבינה שגם לו יש את העולם שלו." או קיי - אז תהיי מודעת לשתי נקודות תוך כדי השיחה: 1) מה שנדמה לך שאת יודעת הוא לאו דווקא האמת או אולי רק חלק מהאמת - את מנסה לברר, לא להאשים. 2) את רק דמות משנית מאד בעולם שלו (זו לא עניין מעליב או משהו כזה - זו פשוט עובדה, כמו שגם הוא דמות משנית בעולם שלך). נסי תוך כדי השיחה "לצאת מעצמך" ולא להיות שקועה בכעס שלך. את תגיעי להרבה יותר הבנה, אם תהיי רגועה. ולקינוח, כתבת: "אבל אתם בטח לא תוכל לעזור כאן כי לכם יש "בועה רוחנית "משלכם.." אז הריני להודיעך בזאת, שלמרות שנדמה לך אולי, שאנו יצורים שנמצאים בתוך המחשב שלך - יש לכל אחד מאיתנו חיים אמיתיים בעולם הזה... הבועה היא בדמיון שלך.

killerspider

New member
תודה! נתת לי משהו מספק לתשובה.

ואני הולכת להתחיל לעבוד על זה כבר עכשיו

danielpthegreat

New member
האלו בחיים יש טובים ויש רעים

אני למשל אוהב את סביבתי ואני לא מאשים אף אחד ביצירת עולמי. טוב לי עם הדפוקים וכנ"ל גם עם ההגונים ויש מהם הרבה. למדתי לזרום , להסתדר , להתווכח ,להפסיד ,וגם לנצח. לפחות בפינתי יש אתגר יומי ובו יום טוב ומחר פחות טוב .שיהיה. לאותו מנהל פלצן וכאלה לא חסר......... לפחות את פרצופו האמיתי הכרת תארי לך מצב הפוך כמה שהנזק גדול איך אומר המישפט ממשנאי אדע להזהר אבל מאוהביי............ העיקר קחי הכל בקלות זהו האתגר בעולמינו לדעת לשרוד ..... בהצלחה
דניאל

למעלה