שאלה

Hada6

New member
אני גם מפחדת להמשיך

כי אני לא רוצה להשלות אותו במידה שבסוף אשלול גם ככה זה נראה שהוא החילט

אם

הוא נפגש איתך. סימן שהוא החליט לקחת סיכון. אל תדאגי לו, לא נפגשים או נפרדים מחוסר נעימות. את צריכה להתרכז ברצונות שלך. תתני צ`אנס, אל תפספסי.

תרשה

לי לחלוק עלייך.. אם זה היה מדובר להתחבר לאופי.. להראות אישיות של בן אדם.. היה מקום לנסות שוב.. אבל מראה, זה מציאות.. אחרי פגישה חמישית אם אין חיבור.. לא חושב שיש סיכוי שפתאום זה ישתנה.. בפרט שפה יש עוד אופי שמפריע לה.. זו דעתי..

תלוי איך את מדרגת את זה

ומה סדר העדיפויות שלך. שימי פלוסים לצד מינוסים על מאזניים

תראי

יופי זה דבר מאוד אינדבדואלי ככה שאנשים מהצד לא ממש יכולים לעזור לך בהחלטה, עכשיו מה שאת צריכה לעשות זה לראות מה גובר על מה, אם נגיד יש לו אופי ממש טוב ואישיות כובשת שהמשקל של זה מאוד כבד ודוחק את היופי הצידה אז חבל להוריד, אבל אם זה שווה או שאין בו משו מיוחד שתוכלי להצביע עליו באופי אז כאן כבר לדעתי זה מאבד את החשיבות ואין צורך בלהשקיע חישובים האם להשאיר, כי בסיס אין! שיהיה בהצלחה...

קליט

New member
כשאת יושבת מולו

הוא דוחה אותך ? . . . אם הוא לא דוחה אותך אז יש מצב להמשיך , את אמורה להחליט אם זה מפריע לך שהוא לא מצוחצח . ויש לך גם את היכולת להגיד : הוא לא הטעם שלי, אבל אני מחבבת את המראה שלו וזה בסדר . את ההחלטה הזאת ~את~ מקבלת בדרך כלל כשהוא יושב מולך ואת מרגישה מה קורה לך בלב . יש כאן 2 הפרעות . 1)שהוא לא מצוחצח . 2)הוא עם מראה שלא נראה לך . יש כאן פלוס במראה ; שהוא נראה סביר פלוס . אם קשה לך להחליט לבד אז תחליטי עם יועצת מנוסה שאת מעריכה . אם החלטת שזה מפריע לך תורידי אותו בכיף . מסתבר שראית אותו מספיק, עכשיו הגיע הזמן שתחליטי . #אני לא רואה תועלת שתדברי על זה עם הבחור . ברור שהוא יבטיח לך שישתנה . לא ברור שהוא יקיים . ולך זה חשוב מאוד ! . #האמת, נשמע שזה מפריע ומציק לך , ושאת לא אמורה לחיות עם זה . את אמורה להיות שלימה עם עצמך . בכל אופן ~ תעשי חושבים . בהצלחה !

קליט

New member
כשאת יושבת מולו

הוא דוחה אותך ? . . . אם הוא לא דוחה אותך אז יש מצב להמשיך , את אמורה להחליט אם זה מפריע לך שהוא לא מצוחצח . ויש לך גם את היכולת להגיד : הוא לא הטעם שלי, אבל אני מחבבת את המראה שלו וזה בסדר . את ההחלטה הזאת ~את~ מקבלת בדרך כלל כשהוא יושב מולך ואת מרגישה מה קורה לך בלב . יש כאן 2 הפרעות . 1)שהוא לא מצוחצח . 2)הוא עם מראה שלא נראה לך . יש כאן פלוס במראה ; שהוא נראה סביר פלוס . אם קשה לך להחליט לבד אז תחליטי עם יועצת מנוסה שאת מעריכה . אם החלטת שזה מפריע לך תורידי אותו בכיף . מסתבר שראית אותו מספיק, עכשיו הגיע הזמן שתחליטי . #אני לא רואה תועלת שתדברי על זה עם הבחור . ברור שהוא יבטיח לך שישתנה . לא ברור שהוא יקיים . ולך זה חשוב מאוד ! . #האמת, נשמע שזה מפריע ומציק לך , ושאת לא אמורה לחיות עם זה . את אמורה להיות שלימה עם עצמך . בכל אופן ~ תעשי חושבים . בהצלחה !

קליט

New member
תתיעצי

ומותר לך להגיד `לא`, "בגיל 20 יש לך זכות להגיד שאת מחפשת משהו מושלם יותר" , וכך שמעתי מהרב שמחה כהן . אלא מה ? . . כדי שתרגישי טוב עם עצמך, וגם ה`אחריות מחייבת` להתיעץ ולשקול את הענין ברצינות . ובזריזות . בהצלחה

ברור. את צריכה לראות אותו ועוד

כמה דברים שהשתיקה יפה להם והנפש כומהת להם. מה נראה לך?

למעלה