שאלה!!!!!!!!!

totony

New member
אני יודע!!!!!!!!!!!!!!

סתם.... מי בכלל צופה בזבל הזה?!

Eclipsed 0

New member
אני לא זוכרת מתי בדיוק..

זה היה בעונה הראשונה או השניה - שבה בטעות החבורה הרגה את קני.. בעזרת איזו מערכת סאונד מפלצתית או משהו דומה. "Oh my god, we killed Kenny!" "We bastards!"

שכולם צחקו על קרטמן

כשסקוט הראה במסך כדול לכולם שקרטמן עושה כאילו הוא חזיר ואז כולם צחקו וקני ניחנק מצחוק באמצע שהוא צחק הרוח שלו עלתה למעלה חחחחח

SuperEzra

New member
בפרק 306- Sexual Harassment Panda

כשנתנו לו להחזיק מגנט ענק ליד מאוורר ענק כדי להדגים מה לא כדאי לעשות LOL

yoo

New member
בפרק עם האחיות הרומניות האלו...

שהיחידה המיוחדת הגיעה לבית ברומניה שבו אמא של קני וקני התחבאו והחייל ירה בו ואמר...אופס!

sweeetom

New member
בפרק עם סטרבין מרבין בחלל...

שנתנו לשמנה הזאת לאכול אותו

din dana

New member
בסרט שהרופים רפאו את קני ואז....

שאמרו לו שיש לו כעוד 3 שניות לחיות אני וחברה שלי לא הפסקנו לצחוק

אני אומר...

1.בפרק הראשון.. עם החייזרים שחטפו את קרטמן ותקעו לו צלחת לווין בתחת.. קודם ירו בו חייזרים ואז הוא קם ואז דרסו אותו העדר פרות ואז הוא קם ואז דרס אותו השוטר עם האוטו... זה היה המוות הכי מצחיק... וגם זה מתקופת העכברים שנכנסים לו לעיניים... 2. כשהתרנגולי הודו של הפרופסור המטורף שם השתחררו ונקרו אותו..

sweeetwo

New member
תיקון....של 1

בגירסא המלאה של הפרק הראשון סטן אומר לקייל שנגמרו להם החברים ואז קני חוזר וקרטמן חוזר כמו בפרק הראשון

איזה מחזור?../images/Emo5.gif

אני עוד שניה מקיא.. לא אומרים מחזור!!

G0nz0

New member
בפרק השני עם מר ניגובי!!!

כשדרסו אותו ההמון ואז מישהו אמר: OMG! I Found a penny!!!

Buttters

New member
בפרק עם ברברה ורוברט סמית´ מהקיור

שעפו המון לייזרים לכל מקום שהמון חתיכות רובוטים נפלו בכל עבר וקני פתאום ראה מתקן חבטות כדור אז נתן חבטה והחבל של הכדגור חנק אותו..זה היה ענקק ובקשר לפרק שהם אמרו We´re Basterds! זה היה הפרק של ה Plani´eruim שהם הלכו לפלניטריום עם המנהל שרצה להשתלט על סאות´פארק U´hh you guys, its sticky in here, kinda smells like poo

למעלה