שאלה...

MsUnderstood

New member
שאלה...

אם לא ממש בא לי על הקורס שעשיתי אני יכולה לבקש מהמזכירות לא להכיר לי בו ולעשות אחר במקומו?

לדעתי

רק אחרי שתעשי את הקורס המחליף (כלומר כשיהיה לך עודף נק') תוכלי לבחור מה את רוצה להוריד.

deathcaster

New member
תשובה

כן, ובהמשך למה שהילה אמרה, השינוי יבוצע במעמד סגירת התואר....לפני זה לא יעשו לך את זה. לאחר שיוזנו לך כל הצינוים לתואר תבקשי ממזכירות החוג שלך "למחות את הקורס הלא רצוי מהקיום"

white angels

New member
נראה לי שכן

אבל אלה שענו לפניי יודעים יותר.. אני גם שוקלת לעשות את זה עם קורס בחירה שעשיתי שנה שעברה..אולי אני לא אצטרך לעשות קורס אחר כי כבר יש לי יותר מדי..

MsUnderstood

New member
לי אין יותר מידי../images/Emo10.gif

אני מחכה לתשובה רשמית מחר מהמזכירה...יש מרצים שאסור ללמוד איתם!!!! עכשיו נשארה הדילמה אם לעשות השנה קורס אחר או שנה הבאה..

white angels

New member
אם את יכולה לעשות עוד השנה

אז למה לא..כל עוד זה לא עמוס לך מדי..אם לא אז תמיד יש את שנה הבאה..

MsUnderstood

New member
אתמול בלילה נרשמתי ללימודי ערב../images/Emo10.gif

והדבר הכי הזוי זה שענת החזירה לי מיילים בשבת בערב... אז אפשר לעשות קורס אחר במקום הזוועה שיש לי עכשיו ואפשר לעשות לימודי ערב לשיפור ציון...החיים שלי דבש...חח

white angels

New member
של מה?

משפרת ציון של קורס משנה א'? יש מצב של מחשבה מדינית? למה היא מחזירה מיילים בשבת? אולי היה לה משעמם P: לא יודעת אם זה הזוי או לא, אבל יום חמישי אחד בלילה שלחתי מייל למזכירת החוג השני שלי בתקווה שהיא תראה אותו בראשון בבוקר איך שהיא תפתח את המייל, אבל להפתעתי היא כבר ענתה לי בשישי על הבוקר :) משום מה חשבתי שבשישי מזכירות החוג לא עובדות.. החיים שלי לא יהיו דבש עד שאני לא אהיה אחרי המבחן בממשל ופוליטיקה
..סיוט

MsUnderstood

New member
אכן מחשבה מדינית

ולשמחתי זה עם אותו המרצה שהיה לי לפני שנה ככה שאני יודעת פחות או יותר למה לצפות... רשמית כתוב לי במערכת השיעור הזה... וממש ופוליטיקה זה סבבה!!!יהיה טוב!!!

white angels

New member
את גם לומדת עם גל?

איזה קטע, אני גם אלמד איתו סמסטר הבא בערב..איך הוא? חברות שלי למדו הסמסטר הזה עם מיכאל..

MsUnderstood

New member
יאפ,כנראה שנלמד ביחד

אני יודעת שהוא לא לימד בבוקר השנה הוא בסיידר... מדבר מהר וחלש ככה שצריך לשבת מקדימה...אבל יש לי כבר סיכומים מלפני שנה למקרה שאני אפספס דברים שלו.. נתראה בסמסטר הבא בראשון בערב

white angels

New member
../images/Emo13.gif

אני לא מסתדרת עם אנשים שמדברים מהר אפילו שאני עם הלפ טופ. תמיד באיזשהוא שלב אני מתחילה להתייאש ומפסיקה לכתוב..ואז אני מעתיקה מלפ טופים של אנשים אחרים שמעתיקים מאנשים אחרים..
רגע אז אם יש לך כבר סיכומים שלו אז למה את באה? מי שעושה את הקורס שוב יש לו חובה להיות בכל השיעורים?

MsUnderstood

New member
בעיקר כי לפני שנה

לא הבנתי את החשיבות של הקורס והסיכומים הם בעיקר של אחרים ולא שאני כתבתי אז אני מעדיפה להגיע לכל השיעורים וממש ללמוד מההתחלה את זה... ומראש אני אומרת לך שאני אוכל להעביר לך סיכומים..כל עוד זה לא עובר לשאר הכיתה

white angels

New member
הבנתי..

תכלס עדיף להיות בכל השיעורים ולסכם בעצמך.. ואז לא להגיע מצב שאתה קורא סיכום של מישהו אחר ולא מבין מי נגד מי.. סבבה, אל תדאגי ממני זה לא יעבור לשום מקום :)

למעלה