שאלה

MegaMasha

New member
שאלה

איזה מקומות יש לדואל בלייד רמה 44-45 להתאמן בהם?

Hasselblad

New member
לדעתי פיקיו פרמידה

מקווה שאני לא מטעה הרבה זמן לא שיחקתי ברמות כאלה. ממה שאני זוכרת מהארנית שהייתה לי ברמות האלה פיקיו פרמידה היה הכי הכי שווה מבחינת אחוזים. שווה לחכות לראות אם מישהו חושב אחרת.

מ י ל ר

New member
הפרמידה זה דבר הכי דוחה שיכול להיות

וזה מביא מלא EXP וזה PQ דוחה, משעמם, עם האלה שאסור לפגוע בהם...

xElix1

New member
CPQ

CPQ עד רמה 50 ברמה 51 תלך לTRUCKERS אפילו שהורידו להם את הEXP אחרי התיקון זה עדיין מקום טוב ל50 - 60 יש גם את הרובוטים בלודי לא זוכר את הEXP אבל הם מביאים יותר מ200 ברמה 60 - 70 תעשה את הGHOST PQ לא זוכר את השם המדויק ברמה 70 תלך לJESTERS מפה אין לי מושג D:

MegaMasha

New member
עוד משהו

קראתי מדריכים והיה כתוב שם על איזה Dead scarecrow שנמצאת בHAUNTED HOUSE איפה זה? וזה גם טוב בשביל להתאמן?

xElix1

New member
זה ב..

זה בHUNTED HOUSE זה קומה אחת מתחת לJESTERS הם נותנים 230 EXP אם אני לא טועה אבל יש בעיה אחת יש שם יותר מדי אנשים ככה שבקושי תקבל משהו משם =/ תנסה אם אתה רוצה..

MegaMasha

New member
חח איך מגיעים לJESTERS?

אני די נובית חח ואני בסרבר EL NIDO והוא חדש אז יש תמיד קצת אנשים

yonVata

New member
זה קצת מסובך להגיע לג'סטרס...

את הולכת לבית הרדוף. אחרי שנכנסת פנימה הולכת לפורטל הכי שמאלי בקומה הראשונה, במפה החדשה נכנסת לפורטל העליון במדרגות, משם הולכת עד הסוף ימינה ונכנסת בדלת, יורדת את כל הקומות למטה ונכנסת לאח שיש שם (כל אחד מהם), אז את צריכה לקפוץ עם המקפצות עד קצה המפה, והכי למעלה נמצאים הגאסטרס...
מקווה שהבנת

Don Nirtin

New member
או שיש את הדרך הקצרה יותר../images/Emo267.gif

נכנסים למפה, עולים את כל המדרגות למעלה. בראש המפה יש אח בוערת. נכנסים בו- וזהו, הגענו......

מ י ל ר

New member
גם לי יש שאלה! בקשר למפה של פאפ

יש פה פורטל (שאי אפשר להכנס אליו) מישהו יודע למה זה משתמש? זה מאוד מסכרן אותי כבר תקופה ארוכה.

xFade

New member
../images/Emo79.gifזה החדר חושך הארור של הבישופים

בשביל להשיג את סקיל ההחייאה. כמה אני שונאת את המקום הזה

Hasselblad

New member
אני איתך!

עשיתי את הקווסט הזה בשביל גלית ולא הפסקתי לקלל!

מ י ל ר

New member
בישופים עדין צריכים לעשות אותו?

אוששאחרי ה-BB מקבלים אותו כבר? חחח להיות בישופ זה רע אבל להחיות מהמתים זה טוב XD

xFade

New member
../images/Emo79.gifאין לי מושג.

אבל להיות בישופ זה בכלל לא רע

למעלה