שאלה.

EshedI

New member
אהמ

לפני המפץ הגדול, כשכל היקום היה דחוץ לנקודה פיצקלח כזה וכשחומר ואנטי חומר היו באותה הקמות בדיוק, היקום לא היה אין-סופי למעשה, לא היו בכלל מימדים, אפילו לא זמן. אחרי המפץ הגדול, לא ישר נהיו גלקסיות קודם כל היה חום אדיר ומימן, רק מימן. החום לא אפשר הווצרות של חומר אחר, אבל כשהכל התחיל להתקרר, יסודות כבדים יותר התחילו להווצר ואחרי זמן מה, גם כוכבים וגלקסיות. הגלקסיות לא מרחפות סתם בחלל תחשוב על היקום והגלקסיות כמו עוגה עם צימוקים ככל שהיא תופחת, הצימוקים מתרחקים מנקודת האמצע. זה לא שהם סתם מרחפים שם החוצה.

KEiN

New member
מיקרה אבוד.................. ../images/Emo3.gif

אתה לא צריך להסביר לי את הצימוקים - גם למדתי על זה ועשיתי איזה אלף עבודות.... המפץ הגדול זה לא היקום- היקום זה לא הגלקסיות שמתרחקות אחת מהשניה- היקום זה החלל שמסביב לכל העסק- זה לא חומר זה ריק, והרבה!!! אבל אין לי כח לזה כבר...

EshedI

New member
מקרה אבוד?

היקום זה הקשר בין ארבעת המימדים אתה פשוט לא מבין מה אני אומר ואני יודע שזה לא ריק

EshedI

New member
תשובה

חלמת חלום צלול ידעת שאת חולמת ומאותו רגע החלום הפך לצלול הסיבה שאנו לא מצליכים לשלוט בחלום שלנו בצורה מלאה היא מכיוון שהמוח מורגל למציאות, ופעולות כמו תעופה או אפילו שינוי צבע נראות לנו בלתי אפשריות. עוד בעיה היא הביטחון העצמי שלנו את לא היית כל כך בטוחה שתצליחי, ובגלל זה לא הצלחת בקלות כל כך.

Pixy led

New member
תודה רבה,../images/Emo39.gif

איך אוכל לעבוד על זה כך שאשלוט כראוי במציאות החלום?

EshedI

New member
תגובה

קודם כל צריך לדעת שהכל אפשרי בחלום אפילו לגרום לזמן לעצור במציאות. מבחינתך, את ממשיכה לחלום כרגיל, אבל המחשבות כל כך מהירות שאפילו שעה בחלום יכולה לקחת דקה במציאות. קראתי פעם דיווח שמישהו חווה חוויה דומה שבא הוא היה 100 שנים (הזמן באמת עבר כמו 100 שנה) אבל במציאות הוא ישן רק 2 דקות. שיטה טובה לגרום לדברים להתרחש בחלום היא לעשות מן חצי סיבוב ופשוט לצפות שמה שאת רוצה שיקרה, יהיה מאחוריך אם את רוצה לעבור למקום כלשהו תוכלי ליצור דלת שתיקח אותך למקום שאליו תרצי להגיע, או אפילו לשאול אנשים איך מגיעים לשם. שיטה זו מתבססת על הרעיון שהמוח חושב שאם זה מה שהאנשים אומרים, הם בטח צודקים ואת אכן תגיעי למקום שאליו תרצי להגיע. האפשרויות אין-סופיות. תוכלי לקרוא בקישורים למטה עוד המון על הנושא, ובעברית.

Pixy led

New member
אני עברתי פעם שלוש שעות בחלום,

המון נהיגה, בריחה וחיפוש הדרך הביתה... זה היה משעשע... ודי מפחיד ומעייף.

IC4

New member
אני פעם ניסיתי לבדוק

פתאום באמצע החלום (שהיה רק חצי צלול נגיד=> היתה לי שליטה מלאה על עצמי בו אבל לא על עולם החלום) החלטתי שאני רוצה לבדוק מה השעה ואז אני אוכל להשוות עם השעה שבמציאות, למקרה שאני בחלום אז רצתי לתוך הבית שלי והסתובבתי מהר לראות את השעון שתלוי מעל הדלת ואז התעוררתי אני שונא את זה שזה קורה לי ! תנו לי פעם אחת חלום צלול נורמלי! (טוב נו, ברור לי שפעם אחת רק תגרום לי לרצות עוד חמש מיליון פעמים)

למעלה