שאלה...

DeadlyRose

New member
שאלה...

אני יוצאת כבר כמה זמן עם בחור קרבי, ולפי איך שאני רואה את זה- הקשר הזה מתקדם לכיוון רציני ביותר
אבל הוא יוצא רק פעם בשבועיים הביתה וגם אז רק לשו"ש, ואני מרגישה שיהיה לי ממש קשה להתמודד עם זה שאנחנו מדברים מעט ונפגשים בתדירות ממש נמוכה. חשבתי שכאן זה המקום המתאים לשאול אתכן איך אתן מתמודדות עם הגעגועים האלה ומה אתן עושות כדי שיכאב טיפה פחות... מחכה לתשובה

../images/Emo13.gif

החייל שאני יוצאת איתו גם יוצא פעם בשבועים אומנם לחמשוש , אבל הזמן שאני איתו הוא ש'וש וגם רק שאני מסיימת ת'בצפר הוא מגיע בעצם ב12 עד 6 בערב למחרת , שמתחיל ההתארגנויות העליה על המדים הכל הכל . הוא רחוק מימני בשעתיים . אני יכולה להגיד לך שמתמודדים עם זה אומנם קשה אבל מתמודדים , אני משתדלת לצאת כמה שיותר עם חברות . גם חושבת על מה יקרה שהוא יבוא 'אני יכין לו ככה ונלך לשם ואני יתן לו חיבוק ענקי' וכמובן המשפחה, אני לרוב עם המשפחה וככה מעבירה את הגעגועים. ובנוסף לכל השיחות האלה של היום יום איתו מחזקות מאוד . מקווה שתצליחי להתגבר כנראה שלא עד הסוף אבל טיפה
מקווה שעזרתי קצת

GrowingMadness

New member
מעסיקים את עצמך ומעבירים תזמן.

הכי חשוב זה לא לחשוב יותר מידי ולשקוע בגעגועים.. זה הכי משביז.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifבדיוק.

כי אם חושבים על זה יותר מידי.. ושוקעים בגעגועים.. אשכרה אפשר להשתגע ולעשות שטויות שיהרסו את הכל :\

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאני למשל..

התחלתי לצאת למסיבות וזה.. ולא ממש היו לי חברות. יצרתי קשרים עם חברים (ידידים וחברות) מערים אחרות והייתי מגיעה בהתחלה לבד למסיבה ואז רוקדת עם האנשים שאני מכירה.. והמ.. סתם התחלתי להסתכל מסביב ולחשוב למה לעזאזל אני תקועה עם חייל קרבי ושיש עוד כלכך הרבה אנשים ודברים מסביב.. והייתי שותה מלא.. ואפילו התנשקתי עם מישהו אחר באחת המסיבות :\ וסיפרתי לחייל כי אני לא מסוגלת להסתיר ממנו כלום. וסתם התחברתי לאנשים הלא נכונים.. את מאבדת את הגבולות ואת סדר העדיפויות שלך לטובת דברים פחות חשובים והכל מתחיל להתבלבל. אבל כל אחד שונה וכל אחד יכול לשלוט בעצמו יותר או לשלוט בעצמו פחות :\

DeadlyRose

New member
כתבתי לך כזאת תגובה יפה ותפוזבל מחק אותה../images/Emo46.gif

בכל מקרה, אני אשחזר אותה כמיטב יכולתי... תראי, קודם כל זה שיצרת קשרים זה מעולה וזה תמיד טוב, וזה מוכיח שיש לך אחלה של יכולות חברתיות- אז קבלי ח"ח בתור התחלה. אני מניחה שלכל אחת מאיתנו עולה המחשבה "למה אני עם קרבי?" והספק קצת מכרסם כשיש לך כ"כ הרבה בחורים אחרים שהיציאות שלהם הרבה יותר טובות.. אני לא יודעת מה היה כשהייתם בקשר ולמה זה נגמר, אבל אני יכולה לומר שלפעמים זה לא אחד מהצדדים שאשם אלא הדינמיקה ביניכם, וזה קורה וזה לגיטימי לגמרי. את תראי שהכל יסתדר בסוף

היי :)

נכון שהמצב הזה קשה אבל הדרך הכי טובה להתמודד עם זה, זה להכניס לעצמך לראש שזה שווה את זה. את בעצמך אומרת שזה מתקדם לכיוון רציני. אני למשל, שהחבר שלי בצבא.. אני מעסיקה את עצמי- בלימודים, ספורט, אני עם חברות.. וככה השבוע טס לי מבלי לבכות על זה שהוא לא נמצא. לפני שנה וחצי שהוא רק התגייס, כל הזמן הייתי מתלוננת ולא יודעת מה לעשות עם עצמי. אבל בתכלס הבנתי שאם אני כל הזמן יחשוב על זה, ככה אני ממש לא אתמודד עם זה. אז באיזשהוא שלב זה נהפך להרגל ומתרגלים לזה ככה שזה כבר לא כזה נורא. יהיה בסדר רק אם תאמיני בכם! ואל תשכחי שאסור לתת לצבא ולגעגועים להרוס קשר!

דניאל7707

New member
היי:)

תנסי לעשות כמה שיותר דברים שאת אוהבת ומעסיקים אותך.. תחשבי על הצד החיובי של זה הוא חוזר פעם בשבועיים וכולך מחכה ומצפה לראות אותו כל פגישה הרבה יותר מוערכת ואתם לא דבוקים כל היום אחד לשניה.. אם את תלמידה אז עוד מעט לא יהיה לך זמן לנשום .. אני סטודנטית ובמשך השבוע אין לי זמן לנשום מה גם שהוא רחוק ממני בשעתיים וחצי. תזכרי שזו רק תקופה שתעבור והיא שווה כל שניה... לבסוף הוא יהיה שלך לתמיד.

למעלה