שאלה.....

• פותח הנושא sl92
  • פורסם בתאריך

sl92

New member
שאלה.....

החיילים יודעים שאתן חברות בפורום?!אם כן מה הוא אומר?קורא? שלי לא..קצת מביך אותי לספר לו ואז שיקרא תגובות שלי..כי בסה"כ זה מקום שאני בורחת אליו כדי לספר את הקשיים איתו..מחשבות..תחושות..רעיונותת.. איך אצלכן?!

GrowingMadness

New member
שלי יודע.

לקח לי קצת זמן לספר לו, אבל אין בנינו סודות וזה הרגיש לי מוזר שהוא לא יודע על חלק גדול מהחיים שלי, אז סיפרתי לו
הוא אמר שאם זה מה שעוזר לי ברגעים הקשים כשהוא לא יכול להיות שם בשבילי- אז הוא שמח. ביקשתי ממנו שלא יכנס לקרוא תגובות שלי, והוא כיבד את זה והוא באמת לא נכנס. ואני סומכת עליו שהוא מכבד את הבקשה שלי ובאמת לא קורא פה. וגם לא יהיה פה שום דבר שיעניין אותו, הכל הוא כבר יודע.

אממ..

סיפרתי לו כי אין בינינו סודות. הוא קצת היה מובך מזה אבל פירגן וכאלה.. ומה פתאום. הוא לא קורא מה שאני כותבת, הוא יודע שאני צריכה תמיכה לפעמים והחברות שלי לא כל כך מבינות אז זה המקום הכי טוב לבוא ולבכות לו.

../images/Emo9.gif

החייל שלי כן יודע
אנחנו לא מסתרים כלום אחד מהשני ואפילו פעם אחת הוא תפס אותי מגיבה לאחת הבנות כאן
ת'אמת ? שהוא צחק עלי כאילו הוא הבין והכל אבל גם היה טיפה מובך מהעובדה הזאת . הוא קורא לזה שטויות. אבל אח"כ שסיפרתי לו ממש מה הפורום גורם לי , ושבתכלס? כולן פה עוברות מה שאני עוברת , והחברות שלי הקרובות לא הכי משתפות פעולה כי הן לא היו עדיין במצב שלי . 'חברה של חייל'
אז הוא מבין ובכיף שמח שזה מה שמעודד אותי בד"כ . הוא לא נכנס לכאן ככה שהוא לא קורא - ובנינו? אין לו כזה זמן למחשב , ואם יש זה הדבר האחרון שהוא יעשה ויכנס לכאן
שבת שלום

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifוואלה האמת.. לא זוכרת

אם אמרתי לחבר הנוכחי שלי חח אבל האקס ידע שאני פה וגם מנהלת פה. לפעמים הוא אמר שאני קוראת דברים של בנות אחרות וסתם נכנסת לחרדות ולפעמים הוא אמר שזה טוב שיש מי שתומך :)

maayanimi

New member
גם שלי יודע

תכלס נכנסתי לכאן בתקופה שהוא היה בחובלים ומאז נשארתי:) בכל אופן הוא גם בדעה שאם זה סבבה לי זה סבבה לו! חחח ולא ממש נראה לי שהוא קורא כאן, גם כי לא נראה לי שזה מעניין אותו, וגם כי הוא קרבי- אין לו יותר מידי זמן להתעסק בשטויות כמו בפורום שאני כותבת בו. למרות שתכלס אם היה פורום מקביל של בנים שהוא היה רושם בו בטוח הייתי מסתכלת. יש לי יותר מידי זמן פנוי ואני משועממת...חח

גם שלי יודע

אמרתי לו שאני בפורום שיש שם חברות של חיילים ושמאז שאני שם אני מבינה אותו ולא עצבנית כמו פעם שהוא לא היה יכול להתקשר אז הוא אמר תודה לך על ההבנה... וברגעים אלה אני יאמר תודה שעכשיו בזכותכם גיליתי איפוק ואני יותר מעריכה אותו ומבינה שלא קל להיות לוחם ואם הוא לא מתקשר יום יומיים זה כהוא לא יכול וכשהוא מתקשר ובא אני מעריכה אותו על זה

ליהי1110

New member
חחח

שלי יודע אבל זה לא שעשיתי לו שיחה ו"יצאתי מהארון" הוא נכנס לתפוז דרך המחשב שלי וראה שיש לי שם משתמש וגם השארתי את הפורום פתוח.. הוא לא ניראה לי נכנס כי יש לו דברים יותר טובים לעשות, ובכל מקרה אני לא כותבת כלכך הרבה.. אבל תאמת הייתי מובכת אם הוא היה קורא כאן, כי פשוט כאן אני מפרקת הכל הכל הכל בלי מחסומים כי זה פשוט.. פשוט, ולפעמים ליידו יש דברים שנישמעים יותר "יפים" או משהו כזה, זה קשה לנסח.. אני לא מסתירה ממנו כלום, פשוט פה אנחנו בין בנות שמבינות ויותר קל!

למעלה