שאלה

גניפר14

New member
שאלה

היום ברחוב עברה בחורה צעירה עם חולצה שלא משאירה מקום לדמיון חולצה בעצם רבע חולצה עד לציצים בלי חזיה עם מכנס קצר צמוד מאוד ועקבים גבוהים למה אני מספרת לכם את זה המראה שלה היה בולט מאוד וצועק תזיינו אותי. נכנסתי לחנות בשר ואני מדברת עם המוכר ואיך שהוא קולט את הבחורה עוברת ברחוב הוא הפסיק להתייחס אליי ואני דיברתי ללמפה ואחרי שהבחורה עברה הוא יצא מהחנות ודיבר אל חבר שלו שהיה בחוץ ואמר לו ראית מה שאני ראיתי? ואני אומרת לעצמי אפילו חתיכת בשר אצל הקצב אי אפשר לקנות בשקט. לא שתגידו שקניתי בשר באזור של זונות אז מילא ניחה קניתי ברחוב ראשי נורמאלי אז למה הבחורות האלה מתלבשות כך אפשר להתלבש כך למועדון או לבית זונות או למסיבה אבל סתם ברחוב שיש ילדים ונשים ומבוגרים ועוד איך היא התהלכה לה כמו זונה מהסרטים אני בגיל שלה לא העזתי להתלבש כך עכשיו יאמרו כל החכמים משפטי עקיצות אבל באמת תחשבו אם אתם הגברים הייתם נשים והייתם נכנסים כמוני לחנות בשר ורואים את מה שראיתי מה הייתם חושבים תנסו להיות הוגנים באמת. יש הרבה נשים שמתלבשות פרובוקטיבי אבל יש כאלה שהן מגזימות ממש צועקות בואו תזיינו אותי באמצע היום אז איך אתם גברים לא תבגדו ותחשבו על נשים כחתיכת בשר אם יש שרמוטות כאלו שהורסות לנשים את התדמית אשר גורמים לגברים לחשוב שאנו הנשים כולנו שרמוטות וצריך לזיין אותנו בכל מצב בכל זמן בכל שנייה בכל דקה. כל אשה שתלביש אותה זנותי אפילו מכוערת או מבוגרת תמשוך תשומת לב אבל יש נשים שבוחרות לעשות זאת ויש נשים שלא. תלוי באופי.

גם אני התלבשתי ככה בצעירותי

ואפילו התהלכתי עם חצאית עד הברך בלי תחתונים. רציתי להרגיש איך זה להיות אובייקט מיני לתקופה מסוימת... וזה לא היה כזה כיף. ספגתי המון הצקות והטרדות, בעיקר מגברים אבל גם מנשים. אז אחרי שבוע שבועיים הבנתי את הפואנטה וחזרתי ללבוש הרגיל והצנוע שלי.

גניפר14

New member
מוזר כי היא התהלכה לה במהירות ברחוב

והייתי שולחת לכם את התמונה כאן הייתם רואים למה אני מתכוונת לא שאני איזו דתיה אבל זה היה ממש מוגזם. אחרי מתפלאים למה יש אונס וגילוי אריות.

גניפר14

New member
הפעם אני מסכימה איתך

תראה את פמלה אנדרסון הופיעה בעירום בכל עיתון אפשרי עשתה פרובוקציות בכל מקום הכל בסדר אבל כשיש ילדים ללכת להופיע בפלייבוי בושה וחרפה איך הילדים ייתיחסו אליה הילדים שלה כמובן? איזו דוגמא של אמא היא נותנת שהבן שלה יראה את אברי המין שלה מופיעים במגזינים לכל אחד.

פנומן 72

New member
הכל שאלה של מינון

אני לא חושב שיש בעיה עם תמונות עירום פרונטלי או אחורי כשזה נעשה בטוב טעם ולא בנסיון לגרות מינית. נניח תמונת עירום אומנותי, או עירום מרומז וכו'. כשזה הופך למוחצן מדי ובהמתי - זה בעיה. אני לא מדבר על תמונות שבהן רואים מה שבד"כ רואים רק גניקולוגים דרך צג המחשב...

goldy

New member
היא יכולה ללבוש שק וללכת עם דגל הבושה../images/Emo23.gif

"איך אתם גברים לא תבגדו ותחשבו על נשים כחתיכת בשר... אשר גורמים לגברים לחשוב שאנו הנשים כולנו שרמוטות וצריך לזיין אותנו בכל מצב בכל זמן בכל שנייה בכל דקה.". __רק בת 14 וכבר יודעת איך כל הגברים חושבים בכל מקרה
. אצלי אישית זה לא "חתיכת בשר" אלא "אוסף איברים להנאתי".

xcalibur

New member
בוקר טוב אליהו

זה חדש לך? יש לצערנו גם ילדות בנות 12 כאלה. הכול בידי ההורים. אם אבא לא יאיים לכבול בשלשלאות את ביתו לחדרה וישים עליה עד גיל 30 סוודר של מקימות היישוב העברי אם ורק להזניח את עצמה בצורה כפי שתיארת, המראות האלו לעולם לא יפסיקו.

למעלה