שאלה .

עידו322

New member
שאלה .

יש כאן מישהו שיכול לתרגם לי 10 משפטים מעברית להולנדית , בשום חברה לא מוכנים להתעסק איתי בכמות כזאת .

TatyBar

New member
אני חושבת שזה ייעזור אם תכתוב קצת רקע

מה זה התרגום הזה? אני לא יכולה לתרגם כלום. אני לומדת בעצמי. ורק למבחן כרגע אז זה ברמה של ללמוד חם-קר וגבוה-נמוך. אבל יש כאלה שיוכלו לתרגם לך פה בפורום משפטים פשוטים סתם. כמו לשאול איזה אוטובוס נוסע לאן או כמה עולה כך וכך. אבל אם זה משהו מסובך או מקצועי או קו"ח או מכתב רשמי - אז צריך תרגום מדוייק יותר. ואולי יש כאן כאלה שיכולים לעשות את זה או להפנות אותך למישהו שיוכל.

עידו322

New member
אני צריך לתרגם משפטי מכירה לאיזה אתר ניסוי

שאני בונה למישהו ואני רוצה להרשים אותו שזה כבר בהולנדית ,אלו המשפטים .. ""תכיר את ההכנסה החדשה שלך .. 7,000 יורו בחודש ! חברת "רגע מתוק" המשווקת קווים וזיכיונות למכונות ממתקים אוטומטיות מציעה לך להצטרף להצלחה הגדולה של אלפי זכיינים מאושרים ברחבי העולם. המועמדים שיבחרו לפרויקט יקבלו : קו של 24 מכונות מוכנות לתפעול החזר השקעה תוך חודשיים עסק מניב ופעיל מיידית הכנסה חודשית גבוהה ב6 שעות עבודה שבועיות. זכיון מעמותה נבחרת ותרומה לקהילה השקעה נדרשת – 15,000 יורו "

TatyBar

New member
עצה מקצועית

כי אני עו"ד.... ראשית - האם מלווה אותך עו"ד ורו"ח בכל התהליך הזה? (עברית הולנדית או סינית - בתהליך כמו שאתה מתאר צריך ייעוץ מקצועי שיידע להקטין סיכונים ולמנוע בעיות בעתיד.) מקווה שיש לך כזה כאן. ושנית - דברים כאלה שבהם ניואנסים של שפה מאוד חשובים כדי להבהיר לאדם למה אתה מתכוון - ושהוא לא יבין את מה שהוא היה מבין בתרבות שלו - כי אתם מדברים תרבותית - שפה שונה - מציעה שתתן לתרגום מקצועי. אני מבינה שחברות תרגום לא מוכנות... זה מוזר - כי הם יכולים לעבוד לפי דף. מציעה עו"ד שמתמחה בדין הולנדי. והוא יידע לתרגם את זה נכון ולציין בפניך מה אנשים מצפים כשהם קוראים מודעה כזו. בהצלחה בכל מקרה.

עידו322

New member
הלקוחות שלי עוד

לא הגיעו לשלב של זה , אני מכין להם דף נחיתה שהם ביקשו .. ממש לא משנה לי שההולנדית עילגת כי האנשים שלהם עוד יתקנו את זה .. זה סתם בשביל להרשים אותם עם הכיתוב בהולנדית ( הגדלת ראש ) . אין כאן מישהו שיודע הולנדית :?

TatyBar

New member
חשבתי שזה העסק שלך..... ../images/Emo13.gif

מקווה שמישהו פה יוכל לתרגם לך במהרה!

עידו322

New member
לא העסק שלי וגם לא העסק שלהם ..

לעסק הזה יש דפ בעברית שהם רוצים כדוגמתו בהולנדית

azardevlieger

New member
תגידו לי מה אלו התשובות הנחמדות האלו? אף אחד

לא מבין מה החברה האלו שהזמינו את האתר מתכננים לעשות? אלק עסק! לחברי הפורום בבקשה להתעורר!

למעלה