רסטמן זה הולך להיות ארוך .
אתה צריך להבין כמה דברים: אנחנו לא נושכים, לא חושדים, לא עושים מבחני כניסה. אנחנו סך הכל זהירים, זה הכל בגלל שיש פה כמה אנשים, אמנם מעטים שלא רוצים שהסביבה תדע על מה שקורה איתם. אתה מקובל פה!! אמרת שאתה חבר של גל נעים אז אנחנו ככה יודעים שאתה לא איזה מתחזה. אתה לא התקבלת בזכותו אבל זה מוריד לנו את החשדות. עכשיו כל מה שנותר לך זה להנות פה לתת לנו להכיר אותך, לספר על עצמך. אתה לא טרול, ואנחנו נשמח להכיר אותך ולראות אותך במפגשים. תפסיק להיות חשדן וכל הזמן לאמר שאנחנו לא רוצים לקבל אותך. תזרום עם כולם. ועכשיו בקשר לשאלה שלך שהיא יחסית די כללית, היה יותר טוב אם היית מפרט יותר ושואל שאלות ספציפיות.(לכן אני חושבת שענו לך קצת בצחוק בהתחלה) אבל בכל אופן אני לא מוצאת שום קושי להשתלב בחברה החילונית מאד ומתמיד הרגשתי בה נח. יש לי כמה ידידים חילונים אני יודעת שהם לא ממש מיצגים את כל הציבור אבל נח לי איתם. ובכלל, החברה החילונית מקבלת אותי, הרבה יותר יפה והרבה יותר בהבנה מהחברה החרדית. מקובל עליהם שאני קצת שונה אולי גם מוזרה לפעמים. אבל הם פתוחים לקבל את השונה. עם ההורים והמשפחה, זה הכל תלוי בהם אני אוהבת אותם ותמיד אשתדל לשמר את הקשר שלי איתם. אני מסכימה להקדיש הרבה, כדי להשאר תמיד בקשר איתם. יש לי איתם קצת בעיות אבל אני מקוה שיגיע יום שהכל יבוא על מקומו בשלום. אני בכל מקרה אוהבת אותם יותר מכל דבר אחר. דידית.