שאלה?

rastamann

New member
שאלה?

בתור יוצאים בשאלה מעניין אותי לדעת איך אתם מסתדרים עם המשפחות,וגם האם אתם מוצאים את מקומכם בעולם החילוניים?

שים לב שלמות האבסורדיים של המשתתפים

כאן, והגע בעצמך....:"שומרת נפשה" " אתאיסט עם ציציות" אברך אפיקורוס ועוד כהנה וכהנה.. מה זה מלמד אותך על היכולת של החוזרים כאן בשאלה.... לספק תשובה ברורה לשאלה שלך.......

rastamann

New member
טוב

ניסיתי כנראה במקום הלא נכוןאני כבר ממש לא מבין מה קורה כאן

שלום וברוך בואך

שמו של אתאיסט הוא תיאור של מצבו. אתאיסט עם ציציות. כנ"ל בנוגע לכופר עם שטריימל. אברך עוד לא ראיתי כאן וגם לא אפיקורוס... בנוגע לשומרת נפשה, לא הבנתי אותך. אתה חושב שחילונים לא שומרים את נפשם?

שומרים וחצי

אחת ההחלטות הכי חשובות שהיו לי בחיים היתה ששומדבר לא יזיז את קצה הציפורן הפנימית שלי - לא הנורמות הדתיות ולא החילוניות. אז זה לא שאין עלי השפעה מכל העולמות, אלא שאני מאד משתדלת לבקר אותה ולהתאים אותה לי. היה לי גם חשוב להבין שאני לא כל-כך הולכת להיות חילונית כמו להיות אני. אז ככה שזה כן קשור לשאלה שנשאלה...

היי טרול. תגיד לי משהו

אתה הוא זה שכתב בניקים הכמעט זהים לחברי הפורום, או שיש עוד אחד יצירתי שמסתובב כאן? >ספל חמאה מורשמת במיוחד מהניק הזה<

../images/Emo98.gifיש עוד אחד יקירתי

והוא פשוט שאבהשראה משמו של אלישע הקודם כאן, שאותו כך לטענתו הוא מכיר גם ובעיקר מהחים שמחוץ למרחב הוירטואלי.. ואותו האחד שעליו אני מדבר הוא...... אני

MAYA20

New member
ובמיוחד

יש כאן משתתף עם שם ביזארי במיוחד, לא החליט עדין אם הוא בגט או בצק, מה זה מלמד אותך על היכולת של טרולים?

adam222

New member
ועכשיו ברצינות...

אני לא מסתדר עם המשפחה, אך בהחלט מוצא את מקומי בעולם החילוני! ואתה?

rastamann

New member
בסדר

עם המשפחה אני מסתדר מצוין לגבי מקומי אולי אני אמצא אותו ואולי לא

למעלה