שאלה

shlomii41

New member
שאלה

בגלל שלא מצאתי את השרשור המתאים לשאלה אז אני שואל אותה בשרשור כאן. נכון יש את המשימות של הכובעים המיוחדים? אני אסביר. לכל עבודה יש כובע שהיא מקבלת מהשד המיוחד שלה,לגנבים יש את השד שדומה לחמור ולקשתים מן סוס. אז עכשיו אני בקטע שאני משיג את הרמזים בשביל כל העבודות אבל אני לא יכול למצוא. בגלל שכל עבודה אומרת לי למצוא את הרמזים ממפלצות שנמצאות אך ורק בתוך מפה מסוימת אבל יש שם רק חייזרים! ואי אפשר לפגוע בהם! מה לעשות? תודה לעוזרים =]

ToryMaster

New member
מה לא ברור?

יש שרשור קווסטים, לא נראה לך שזה המקום הנכון?

shlomii41

New member
נראה לי

אבל לא נמצא אחד כזה בעמוד הראשון ואם אני אגיב למשהו בעמוד השני זה בקפצה לא? אם לא אז אני מבקש למחוק את השרשור ואני אגיב כבר שם

ToryMaster

New member
אם זה רלוונטי זו לא הקפצה

הקפצה זה כשסתם מקפיצים בכוונה מודעת שרשורים שלא קשורים לכלום.

Don Nirtin

New member
שלומי../images/Emo87.gif

מותר לך להקפיץ שרשורים שהם לא בני 72 שעות (3 ימים) מיום פתיחתן. בשביל זה השרשורים האלה נמצאים בדיוק. בשביל שאתה תנצל אותם כמו שצריך.

Don Nirtin

New member
שלומי../images/Emo87.gif

מותר לך להקפיץ שרשורים שהם לא בני 72 שעות (3 ימים) מיום פתיחתן. בשביל זה השרשורים האלה נמצאים בדיוק. בשביל שאתה תנצל אותם כמו שצריך.

Don Nirtin

New member
אתה שואל שאלות שאתה גם עונה עליהן../images/Emo87.gif

תמשיך להרוג את המפלצות שהן לא חייזרים עד שתמצא את הרמזים. יש לך בדיוק את שם המפה בתוך רשימת הקווסטים שבביצוע. הוא אפילו מודגש באדום. תשתמש במפה של מייפל סטורי (המקש W). תעביר את העכבר על הנקודות לקבל את השמות של המקומות. זהו. יותר עזרה מזה גם לא תקבל.

shlomii41

New member
טוב

זה אומר לי אבל שזה צריך להיות ממפלצות ממפה מסוימת רק וכולם שם חייזרים. אבל אני רוצה לחכות שיהיה שרשור משימות חדש כדי שאשל את השאלה הזאת...

Don Nirtin

New member
אבדוק את העניין בעבורך../images/Emo87.gif

בטח יש דרך להעלים את החייזרים האלה.

Don Nirtin

New member
בסדר../images/Emo87.gif

מצאתי ככה: הם תקועים שם למשך 5 ימים לפחות. יש שם NPC מפגר שמסתובב אבל אין לי שום דרך לדבר איתו ולהעלים אותם. כרגע הם מסתובבים בויקטוריה חופשי. לא יודע לגבי שאר האזורים.

Hasselblad

New member
כל ליפרי וכל TOT מלאים בהם

במילים אחרות אתה אומר שאני לא יכולה להתאמן חמישה ימים??

Don Nirtin

New member
משו כזה. כן.../images/Emo87.gif

דווקא היצורים בסינגפור ומאלאזיה לא מלאים בחייזרים. יפה נקסון. ביג
. ובואי למסן מותק........

Hasselblad

New member
סורי רק פעם אחת...

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שותפה שלי לעסק בטיול מהיום עד חמישי.... ואני לא יכולה לשחק.... לאאאאאאאאאאאאאאא כנראה שזה הזמן לאמוריה פיקיו... ועוד מעט אני באה למסן המחשב עושה לי קצת צרות

Hasselblad

New member
שלומי

אני אסביר את זה פעם אחת, אחרי הסבר זה כל הודעה שלך שלא תהייה במקום הנכון תמחק! במידה ואתה לא יודע לאן לכתוב אנא פנה אלי וליעל במסרים ואנחנו נכוון אותך. לכל שאלה יש מקום יש שירשורי נושא שנפתחים אחת לשלושה ימים, כל שירשור קופץ למשך 72 שעות ולכן שאל שאם את השאלות שלך. בנוסף אנא הפסק לפתוח את כל ההודעות שלך עם הכותרת שאלה... כבר לכולנו די ברור שאתה שואל לא מעט שאלות (שזה בסדר) אבל תשתדל לכתוב בכותרת את הנושא שהשאלה קשורה אליו, לדוגמא: שאלה בנוגע לקווסטים של החייזרים, או שאלה בנוגע לאיזה דמות כדי לי לפתוח וכו', אתה בעצם יוצא מצב שאנשים כבר לא יודעים לאיזה שאלה שלך הם נכנסו ואיזה לא כי כל יום יש 3 שירשורים חדשים שלך וכולם עם הכותרת שאלה. במידה ויש לך משהו לכתוב ואתה לא מוצא את המקום אתה מתבקש לפנות אלי ואל יעל דרך הכפתור "מסר למנהלים" שנמצא בראש העמוד.

למעלה