שאלה

דיבבלעס

New member
שאלה

איך אדם פשוט כמוני שהדבר היחיד שהוא יודע על הילינג שזו יכולת ריפוי בכלים רוחניים, יכול להתחיל מאיזשהו בסיס ליישם משהו בדבר הזה? לנסות משהו אחד שיתן נקודת אחיזה במה מדובר? תודה.

מה זה הילינג??

שלום דיבבלעס, ברוך הבא למשפחת הילינג אנרגטי... השאלות האלה בתחום שלנו, הן כל כך קצרות ועם זאת כל כך קשה "להניח עליהן את האצבע"... המלצותיי אליך הן שתיים - 1. חפש ספרים טובים בתחום. לך על מדריכים רוחניים ידועים או על ספרים פופולאריים במיוחד, גש לחנות הספרים שאתה אוהב ותתחיל לקרוא בהם. זה שמדבר בשפה שלך - תקנה אותו ותקרא אותו. ספרים טובים בכיוון יהיו הספר "רפא אחרים, רפא את עצמך" של ד"ר אריק פרל, "ידי אור" של ברברה ברנן, "רפואת תדרים" של ריצ'רד גרבר. אולי דיפאק צ'ופרה ידבר אליך, אבל ממה שאני מכירה אצלו, הוא פחות מדבר ממש על רפואה ויותר על עקרונות אנרגטיים. גם הוא מרתק מאוד. 2. למד מתוך עצמך. נסה להבין (לי עוזר לכתוב דברים כאלה) איך אתה מדמיין ריפוי אנרגטי (או במילים אחרות מתחומינו - איך אתה יוצר אותו...), מה היית מצפה מהתחום. הקשב פנימה לקולות שאני יודעת שקיימים בך, ונסה להתייחס אליהם פחות כאל שאלות ויותר כאל תשובות. תתנסה. תקדיש זמן של שקט (מה קוראים מדיטציה) להרהורים בנושא... וכמובן, נשמח ללוות אותך ולשמוע על התובנות שלך בתהליך... בהצלחה

דיבבלעס

New member
תודה לך:)

קודם כל אני מתעניין והייתי אומר גם עוסק בתחום הרוחני במידה כזו אומ אחרת, אני עושה מדיטציה וקורא דברים בנושא, גם משתתף קבוע בפורום תקשור וריפוי עם ישויות אור, לגבי תקשור אני כותב אינטואיטיבית ויוצאים לי דברים יפים שגם אנשים שעוסקים בתחום אמרו לי לא פעם שהם רואים בזה תקשור. לגבי הילינג לא נכנסתי לזה פשוט, בכל אופן קראתי ספר של דיפאק צ'ופרה ואהבתי, אנסה לחפש באמת ולראות נשמע לי בהחלט מעניין. איך אני מדמיין את זה? משמום מה אני תמיד מדמיין את עצמי שם יד על המצח של מישהו(איפה שאומרים שנמצאת העין השלישית)עוצם עיניים וגם הוא ומעביר לו אנרגיה... אז זהו נתעניין נראה לי מסקרן, תודה

למעלה