שאלה

shaxuca

New member
שאלה

יש כאן בנות שעברו ניתוח להסרת האנדו ופוליפ ואחכ נכנסו להריון ללא בעיות מיוחדות?

liats80

New member
another question

Sorry, but I don't have an answer actually. I just wanted to add that I would be happy to hear also from/of girls that got pregnant after insemination/s.

זואילי

New member
יש כאן לפחות 3 מדווחות ../images/Emo13.gif

עד שתיכנסנה חפשי אותן במנוע החיפוש... ויש עוד כמה סמויות/כאלה שטרם יצאו מהארון. פעם לא האמנתי בהזרעות אבל זה בהחלט מוכיח את עצמו

liats80

New member
Thanks Zueli!

It would be nice to hear the girls story. I think your idea for a survey is pretty neat! Personally, I am just about to start with insemination (in October, unfortunately it got delayed because our Dr. went on vacation and now we are going on a couple). We were told that the chances are about 10%, but I don't know if that statistics is for couples with known problems like ours or not (I have endo obviously and my husband's little ones are going a wee bit slowly and the fast ones seem to not like what they find so much and just commit suicide
that's what we manage to understand from our German speaking Dr. anyways). We got an approval for 3 inseminations (meaning our insurance will pay half of the costs) but we are debating whether to do all three to try twice and then move on to IVF. 'm really not expecting much from the inseminations and treat it as a step in the way to IVF, which is quite sad really. I would really love hearing about successful inseminations, but it will be really nice to hear from other couples/girls who have been through these procedures in general.

זואילי

New member
שקשוקה

השאלה היא מה את מגדירה כ "בעיות מיוחדות". למרות שאני מניחה שכוונתך היא להריון ספונטני? גם פה בפורום וגם מחוצה לו (אנדואיות שלא פעילות כאן) - אני מכירה המוני נשים שהרו לאחר ניתוח (לא יודעת לגבי פוליפים), בין אם זה בהזרעות, IVF, תרומת ביצית. וכן, יש כאן גם הריונסים שקרו לאחר ניתוח, שנייה לפני טיפול, או על הדקא או אחרי הריון שהושג בטיפולים ואז הגיע ספונטני. אולי זו הזדמנות לסקר ההריונות והאימהות הגדול! כל גולשת כאן בעבר ובהווה - שתספר אם הרתה לפני או אחרי ניתוח, באיזו דרך ואיך היה ההריון (כי לצערי אני מכירה בעיקר הריונות קשים מאוד, על אף שהרופאים לעולם ימליצו על הריון ויפה שעה אחת קודם, אבל הם מתעלמים מהקשיים של אותן בנות במהלך כל ההריון). מאוד הייתי שמחה לשמוע על הריונות אנדואיות שהיו קלילים. שיהיה על מה לפנטז
רופא פריון אחד ויחיד שאני באופן אישי לא מסמפטת אותו ואף אינני ממליצה עליו... רק הוא היה היחיד שאמר לי שיתכן מאוד ובהריון שלי יהיה לי קשה, יכאב ואולי אפילו אדמם בו לרוב. מאוד הערכתי את כנותו בעניין זה. אני באופן אישי מעדיפה להתכונן לגרוע מכל ואז יכולה רק להיות מופתעת לטובה אם השד אינו כזה נורא כמצופה.

פיצ 50

New member
זואילי יקירה לא נראה לי

שכדאי שאני אשתתף בסקר
כי לא רק שלא יהיה לך ולעוד בנות על מה לפנטז אלא שאני אכניס כאן בנות לסיוט ולמחשבה שהריון זה מחלה....אז אני מזמינה בנות שאכן הלך להן טוב והן נהנו וסיימו הריון כמו שצריך אחרי 9 ירחי לידה לבוא ולהוציא לי את העיניים סתם אני מפרגנת זה היה בצחוק.....
פשוט הלכה לי התמימות שאמורה להיות לכל אשה בהריון (והיא כנראה לא תשוב) וכן הסיכויים להריון חוזר חלק..נמוכים אז.... מקווה שעזרתי לך בסקר וזה בלי להיכנס לשום פרטים של טיפולי פריון (נוראיים)
ולהריון עצמו(סיוט)
אמר לי ד"ר סיוון מנהל מחלקת הריון בסיכון גבוהה בתה"ש באחד מהביקורים שלו במחלקה(כן הייתי מאושפזת שם חודשיים+) וזה אחרי שצעק עלי למה קמתי מהמיטה (כולה הלכתי לעשות פיפי) שההריון שלי זה מעל המצופה.. לכי תביני... עזרתי לך
בהצלחה.... מחכה לתשובות אחרות מהבנות....

זואילי

New member
פיצי מתוקה

זוכרת את סיפורך... אלוהים, למה זה צריך להיות כזה קשה?

סקר מפחיד - לא לבעלות ../images/Emo23.gif חלש ../images/Emo6.gif

מצטרפת לפיצ לא רוצה להבהיל את העוברים ושבים פה... בקצרה למי שלא מכירה אותי:
אנדו' דרגה קל ודנו' לקינוח
הריון שהושג בהזרעה שניה על בסיס טבעי לחלוטין, ללא הורמונים וללא השראת ביוץ (ואני תמיד אומרת שאם היה לי בן זוג אז היה לי הריון ספונטני
)
הריון הושג שנה וחצי אחרי ניתוח לפה' ודיכוי כמעט רצוף (למעט שתי ווסתות נראה לי)
מהלך ההריון זוועה, לא הרגשתי שום הקלה במצבי או איזו עדנה אלא בדיוק להפך - אני מאשימה את האדנו' כדי שיהיה מיוחד
שמירה חלקית מחודש 3 ומלאה מחודש חמישי פה אני עוצרת,
לכל המנסות
מאחלת לכן הריון קליל בלי תופעות אנדו'

זואילי

New member
נו, אבל תתני איזה קרדיט לספות

ולאוראקל שהסתכלה עלייך מתפתלת מכאבים ואמרה לך שאת בהריון... את כמדומני פתחת כאן את היכל התהילה של ההזרעות המוצלחות לא?

../images/Emo52.gif תיקון להודעה ../images/Emo13.gif

אכן |שמאלה|ה|ימינה|ספות של זואילי עשו עבודתן נאמנה וביקרתי על ספותיה די הרבה
כמובן שהאוראקל היפה אכן ידעה שאני בהריון על אף שהסטיק יצא שלילי במיון ביום ה-12 אחרי ההזרעה, באותו יום 12 ראינו יחד על ספותיה את הסרט שברח לי שמו עם מישל פייפר שמשחקת מכשפה, ולזואילי היה נראה שאני זוהרת (כמו הכוכב בסרט) - ואכן זהרתי במשך כל ההריון כי היה לי בן
בבטן (ככה אומרים לפחות שבהריון בנים את מהממת ובהריון בנות את מתכערת כי הבת לוקחת ממך את כל היופי
) בקיצור הריון שהתחיל בכאבי בטן של אנדו' והסתיים בכאבי בטן צירים

כמובן ../images/Emo26.gifה../images/Emo36.gif (ברח לי האייקון)

אה ונראה לי שאכן אני הראשונה הידועה כאן בפורום שהרתה בהזרעות, גם ס' היה קצת בהלם ששנה וחצי אחרי ניתוח נכנסתי בהזרעה להריון וללא עזרה (טפו טפו
שומבצל שרוכים ונעליים)

כשיש בן את זוהרת

וכשיש בת את מתכערת .... מה קורה לאישה כשיש תאומים - בן ובת...... ולסקר של זואלי אני שללתי כל התנסויות על גופי והלכתי על אימוץ והיום חובקת שני בנים מדהימים ביותר ואם בשביל שני הבנים האלה הייתי צריכה לספוג את כל התעללות האנדו בי אז שיהנה לו האנדו כי אני זכיתי ונצחתי ......והיד עוד נטויה......

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תלוי מי השולט... יודעת רק בוודאות שאת מקיאה המון ויש לך תופעות עור בלתי מזוהות (לאחותי יש תאומים
ו-|בלונדה|) תהנו בנופש

liats80

New member
Thanks for sharing...../images/Emo4.gif

First - it's great that you both managed to conceive. Your stories do not scare me, because I have read through a big chunk of the forum already and had the impression things tend to go badly for us endo girls. Well, I'm not very optimistic, but maybe that will help a bit in case things don't go well. anyways... it's all very depressing!

shaxuca

New member
בגדול

אני לא סובלת נורא מהאנדו. יש לי כאבים עמומים כרוניים אבל זה נדיר שזה מצב ממש קשה. לפני זמן מה הייתה לי ממש התמוטטות בחדר כושר מכאבים. חשבתי שזה ממשהו אחר שסבלתי ממנו אך אולי האנדו היא הסיבה. בכל אופן הופניתי כעת למרפאת מומחים בבית חולים לברר על הסרה.

למעלה