שאלה...

rainbows21

New member
שאלה...

יש לי כבר כ-3 חודשים והוא קרבי יוצא 17-4 הקטע זה שהשבוע הוא יוצא ויש יום הולדת לחברה טובה שלי והוא אומר לי שאני יכולה לצאת עם חברות שלי כל הזמן והוא רוצה להיות רק איתי ושחבל לבזבז את הזמן.. אז מה אתן חושבות?? אני באופן אישי רוצה להיות עם החברה ואז איתו אבל הוא לא מקבל את זה ויש לי תחושה חזקה שנריב השבוע הזה....

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהמממ..

אפשר לנסות לשלב. היציאה עם החברות זה רק חברות או שיש גם ידידים וכאלה? כי אם יהיו גם בנים.. תציעי לו להצטרף אליכן. ואם זה ממש ממש ממש מפריע לו.. תשאלי את החברות אם אולי אפשר לצאת יום לפני או יום אחרי. אני מכירה את הקטע הזה.. שהיציאות של החייל מתנגשות עם מסיבות/אירועים חשובים של חברות או ידידים. לפעמים מוותרים על האירוע ולפעמים את לוקחת את החייל איתך.

זה קצת מבאס שזה כאילו נוגד אחד את השני

אולי תיהיי טיפה עם חברות שלך , ותלכי אחרי זה לחבר שלך .. או להפך.. עדין חברות שלך הם אלו שנמצאות איתך ברוב הזמן שהוא לא נמצא .. ואם זאת חברה טובה אז אין בכלל על מה לדבר .. או שיבוא איתך , או שתפגשו לפני או אחרי.. :]

GrowingMadness

New member
*

בתאכלס, אני קצת מבינה אותו. פשוט כי גם חבר שלי היה עושה לי את זה, ופעם אחת הוא הושיב אותי לשיחה על זה והסביר לי את כל העסק. גם יצא לי לשמוע על זה מידידים שלי שהם לוחמים והיו להם את אותה בעיות עם החברות שלהם... אז אולי באמת יש אפשרות שתחגגו יום אחר? או שאולי את לא תצאי עם כל החברות, ובמקום זה תצאי עם החברה הזו לבד ותחגגי איתה רק את? אני הייתי עושה את זה עם חברות שלי וזה דווקא עבד.
אם יהיו עוד בנים וחבר שלך מסתדר עם החברים שלך, פשוט תביאי אותו גם. (וגם זה רק אם לחברה שחוגגת אין בעיה עם זה שהוא יבוא...) או! שתצאי איתן ואז שיאסוף אותך או משהו. בקיצור, זה לא סוף העולם וכמו שאת רואה יש לזה הרבה פתרונות ואפשר לסדר משהו.

למעלה