שאלה

מנגו251

New member
שאלה

אני מסנה למכור מוצר, פתחתי חשבון בפייפל וגם נרשמתי כמוכרת באיביי לאחר שסיימתי את הליסטינג ואני באה לאשר מופיעה לי ההודעה הבאה: Please read. Your response is required. As a precaution, we have limited the activity on your eBay account until we receive additional verification information from you. We sometimes need to do this to make sure that eBay remains a place where members can buy and sell with confidence. To have this restriction lifted, you need to become PayPal Verified* and then link your verified PayPal account to your eBay account. Once you've completed this process, you'll be able to sell on any eBay site worldwide. If you're already PayPal Verified, you just need to link your verified PayPal account to your eBay account. For instructions, please click the link below for the eBay site you're registered on. מה עלי לעשות כדי להוציא את המכירה לפועל? תודה מראש

ozitex

New member
אישרור פייפל וקישור לחשבון איביי

האם ביצעת? VERIFICATION לפייפל עם קוד 4 הספרות? קישור בין חשבונות איביי ופייפל?

מנגו251

New member
את הקוד אני אוכל לדעת רק אחרי שאקבל את חשבון

הויזה לא? ולפי מה שהבנתי אז אני אמורה להיות מסוגלת לנהל עיסקאות עד סכום של 500 דולר גם בלי ה4 ספרות, לא? קישור חשבון לאיביי זה לא מה שעשיתי כשנרשמתי כמוכרת? תודה מראש

ozitex

New member
לא

תוכלי לקבל את הקוד דרך טחפון שתעשי לחברת האשראי שלך. אם קישרת את חשבון הפייפל שלך כבר לאיביי, כל מה שנשאר לך הוא להכניס את קוד 4 הספרות.

מנגו251

New member
הרגע דיברתי עם חברת האשראי

הם אמרו שאין קוד. מה שמוזר זה שעל קנייה שעשיתי כבר חייבו אותי. מה לעשות? תודה...

ozitex

New member
מתי פתחת את החשבון?

זה לוקח כמה ימים עד שהקוד מופיע בחברת האשראי

מנגו251

New member
לפני יומיים

אבל אם הם כבר הספיקו לחייב אותי על מכירה למה הקוד עוד לא מופיע? אוף!

ozitex

New member
תשלומים דרך כרטיסי אשראי

ניתנים לביצוע בלי קשר למצב החשבון. תתקשרי בכל יום לחברת האשראי ותבקשי את הקוד המופיע ליד המילה PAYPAL זה חיוב של כ- 8 ש"ח. זה אמור להיות שם בכל יום.

למעלה