שאלה

MrCola

New member
שאלה

היי חבר'ה, תקשיבו,אני ממש מפתח ציפיות לחלום צלול למרות שכבר שבוע+ לא היה רמז לצלילות(ואעפ"כ אני משתדל לכתוב יום יום ביומן). בכל מקרה, אני רוצה לתכנן המון דברים לפני ביומן שלי,כמו:עם מי להיפגש בחלום,המקום המדויק עם איזה דמות מלווה וכ'ו. עכשיו השאלה שלי האם המוח שלי יזכור את כל האינפורמציות המדויקות שכתבתי אותם ביומן? או שזה סתם מיותר לטפח ציפיות והכל יישכח? תודה. [=

c12chen16

New member
זה דווקא יכול לעזור

אתה יכול לקרוא את זה מידי פעם וזה יכול לעזור כיוון שאתה מציב לעצמך מטרה לחללום חלום צלול ולעשות את הדברים הספציפיים האלו אבל תזהר רק שמרוב הציפייה תיכנס לחלום צלול ותתרגש מידי ותתעורר....

makron2

New member
זה תמיד טוב...

לפתח ציפיות ולקבוע מטרות - לדוגמא באחד החלומות הצלולים שלי הצלחתי להשיג 5 מטרות שקבעתי - הם היו דיי פשוטות אבל הייתה הצלחה. אני מציע שבתור מטרה ראשונה ברשימה תקבע לעצמך "אני רוצה לחלום חלום צלול" ואם אתה יכול אז תקבע גם מטרות ביניים. מה אתה עושה בדיוק כדיי להגיע לצלילות? אתה יכול לכתוב חלום רגיל שלך בפורום כדיי שנעריך אם יש התקדמות.

MrCola

New member
האמת

אני כותב את החלומות שלי ממש ממש בכלליות, אולי כי אני לא זוכר הרבה וכי אין לי ממש רקע לפרטים הקטנים, אני אצטט ממה שכתבתי על החלום של אתמול שכתבתי ביומן: חלום ראשון: אני זוכר שהיינו קבוצה מסוימת(לא זוכר פרצוף של אף אחד מהנוכחים) בקרב יריות ובריחות נוסח הFBI נגד נערים ונשים מבוגרים חרים-ואני הרגשתי שהיריות היו אמיתיות וכובות. חלום שני: אני זוכר שהלכנו(עוד פעם לא זוכר את הנוכחים) לילד בלונדיני לא מוכר והבית שלו הייתה בסביבה עתיקה נוסח עכו וירושלים והוא אמר שהוא שם חומר מרדים בחדר שלו כדי להירדם-ורוב האנשים באו נרדמו ישר.

makron2

New member
בקשר לזכרון...

אני ממליץ שתזכור יותר פרטים. ובקשר לתרגול ע"מ להשיג חצלול אני ממליץ שתקרא את ההודעה קצת למטה "רוצה להתחיל חלומות צלוליםו maor16x" - רשמתי לו שם הרבה טיפים ודיי מהר הוא השיג חצלול,בעיקר בגלל עצמו אבל אני חייב לציין שהטיפים שנתתי לו תרמו.

silverhawk

New member
בהחלט

זה אמנם תלוי ברמת הצלילות שלך, אבל עריכת רשימה יכולה מאוד לסייע. אם תטמיע אותה כמו שצריך, הסיכוי שתזכור את הדברים הוא די גבוה.

למעלה