שאלה

שאלה

מכרתי מוצר והקונה שלח לי לחשבון הפייפל את הכסף (200 דולר) , ניסיתי למשוך את הכסף וזה לא מאשר לי.. ה200$ לא מופיעים לי כAvailable , אבל נאמר שהכסף כן נשלח אליי (הוא מופיע תחת הPayments received) איך אני יכולה למשוך את הסכום? איך אני גורמת שהוא יהיה שמיש? תודה...

ozitex

New member
הכסף נמצא ב-HOLD

עד שיעבור פרק זמן סביר שבמסגרתו הקונה יקבל את המוצר. בדרך כלל זה לוקח לפחות 21 יום. תשאלי בפייפל בתוך כמה זמן הכסף יהיה זמין למשיכה.

וואי אתה רציני?

אין אפשרות לזרז את התהליך? אם כבר מחר אני שולחת את המוצר שמכרתי...אין דרך?

אני יוצא עוד חודש לחול ל 18 יום .

מה הדרך המקובלת למי שאין חנות ? להשאיר את ה "אין חנות" שוממת ? בדרך כלל היו תמיד 60-90 פריטים עם מכירה ממוצעת של 10% בשבוע . [אני מבין שאין דרך להשאיר הודעת חופשה ] אני כבר עכשיו מוריד הילוך ומוכר רק מה שנכנס למעטפה בגלל המשלוח המהיר. קניות עצרתי כבר. הכל על מנת להמנע ממצב של שאלות ללא מענה או תלונות ללא מענה. שאלה נוספת. לכמה זמן נשארים הנתונים של המוצרים על מנת לאפשר ריליסט. תודה.

ozitex

New member
אני מניח שאת מוכר חדש

המדיניות של פייפל כלפי מוכרים שמבצעים מכירות ראשונת היא להחזיק את הכספים בהמתנה עד שהמוצרים מגיעים ליעדם. זה דבר סביר ונורמלי ובא לוודא שהמוכר אכן רציני ושלח את המוצר כנדרש וכי לא מצטברות תביעות ישר על ההתחלה... צריך לקבל את זה בהבנה. בהצלחה.

למעלה