שאלה~

SugarMimika

New member
שאלה~

אף פעם לא יצא לי לגזור פאה, אני צריכה סה"כ לקצר את הפוני, אבל יש אולי איזה שיטה מיוחדת לגזור את זה אומשהו? XD;

innocence

New member
הכי חשוב, לא לגזור ישר.

כאילו, עדיף לעשות את זה במאונך לפוני (זה נשמע מטופש, אבל לא) ובכמויות קטנות בכל פעם כדי לשמור על צורה "טבעית" לסיב. אם תגזרי מאוזן לאוזן ישר זה ייראה זוועה (מניסיון). זה לוקח הרבה זמן לגזור ככה, אבל התוצאה יוצאת יותר טבעית.

saarshemer

New member
תשתמשי בסכין גילוח

החיתוך איתו משאיר מראה "טבעי" יותר בסוף

Serf SaN

New member
אוי ואבוי, סער XDDD

אממ.. ניקול, אני מציע ללכת על הדרך של גאיה. לספר כשהמספריים ככה | ולא ככה _ הגזירה הזאת אכן איטית, אז אם יש לך חלק גדול שאת צריכה להוריד, אני הייתי גוזר אופקית (כשאני משאיר כמה סנטימטרים מעבר לאורך הסופי שאני רוצה), ואז מתחיל לגזור לאט לאט, קצת, אנכית. בכלליות גם ראיתי פעם טוטוריאל שעל כל חלקת שיער, אני מחלק אותה לשניים - חלק קדמי יותר, חלק אחורי יותר. את החלק הקדמי אני עושה תמיד חצי סנטימטר יותר קצר מהאחורי. לפי מה שהבנתי זה נותן גימור יפה יותר לאותו איזור שיער. בהצלחה! :)

innocence

New member
כן, זה הסבר טוב יותר.

אני משתמשת בקוצץ הזה של התפירה (כזה.. כמו מספריים ממש קטנים על קפיץ?) ואז זה נוח יותר לעשות תנועות קטנות ורציפות.

SugarMimika

New member
תודה!

אני מניחה שקודם אני אנסה את זה על פאה אחרת, זה ממש עזר, תודה!

saarshemer

New member
אחרי שאני קורא את ההודעה שוב

אני מבין שרק אני הבנתי את מה שעבר לי בראש באותו רגע הפואנטה הייתה לעבור מעלה מטה כשהסכין במצב מאוזן (ככה _ כמו שאמרת) על הפוני ולדלל את הפוני לאט לאט באופן לא סימטרי במקום הרצוי

למעלה