שאלה!

• פותח הנושא bdin
  • פורסם בתאריך

bdin

New member
שאלה!

שלום (לא בטוחה שזה לפןרום הזה, אבל אני אנסה). אני לוקחת גלולות למניעת הריון בערך חצי שנה (עד עכשיו כדי להסדיר את המחזור). עכשיו אני וחב שלי קיימנו יחסי מין לא בטוחים, בנוסף זאת הייתה גם הפעם הראשונה שלי. א. אני מדממת יומיים מאז הפעם הראשונה. זה בסדר? כמה זמן נשמך הדימום לאחר קריעת קרום הבתולין?? ב. אם באותו יום שקיימנו יחסי מין בפעם הראשונה, לקחתי את הגלולה חצי שעה אחרי השעה הרגילה, זה יכול להפריע? תודה מראש.

מוגנת

שלום לך זה לא משנה אם את לוקחת גלולות להסדרת מחזור או למניעת הריון לא רצוי. בסופו של דבר מדובר בגלולות ולכן, את מוגנת. קיום יחסי מין בפעם הראשונה יכול ליצור סוגים שונים של דימומים, כלומר אצל כל אישה זה מעט אחרת. אל תהיי לחוצה, תתני לגוף שלך זמן. והרבה מזל טוב, זה עדיין אירוע מאוד מרגש!

bdin

New member
ואו ממש ממש ממש תודה!!!

אני אשמע מתלהבת ומגזימה, אבל באמת תודה. פשוט ממש נלחצתי.

bdin

New member
דבר אחד קטן.

בעיקרון אני אמורה לקבל מחזור בסופ"ש הזה, בערך יום שישי בערב. העניין הוא שיש לי דימום מאז יום חמישי (הדימום שלאחר קריעת הקרום). יתכן שלא יהיה לי מחזור? :/

אם הדימום אינו מהרחם

אלא מקריעת קרום הבתולים - זה לא אמרו להשפיע על המחזור, בטח לא אם את על גלולות. אבל אם הדימום מקריעת הרום נמשך יותר מיומיים - הייתי בכל זאת הולכת לרופא לוודא שאין לך בעיות קרישה או משהו כזה. בנוסף - יתכן שההתרגשות והלחץ מהפעם הראשונה ישפיעו קצת על המחזור - אבל לא צריך להילחץ.

למעלה