שאלה.

Jesuscrist

New member
קלעת בול

אבל אני הייתי מגדיר צעקנות חוסר ביטחון עצמי,מי שיש לו ביטחון עצמי אמיתי לא צריך להרעיש. חוץ מזה שגם משקפיים תמיד עושות לי את זה.

Matsman

New member
צודק, מסכים איתך

מה שקראתי עודף ביטחון עצמי זה באמת בעצם חוסר ביטחון. בחורה שבטוחה בעצמה מדברת בשקט, וזה מאוד עושה לי את זה. מישהי שמדברת בצעקנות ומרעישה מדי ישר משדר לי פרחה. הדבר הכי לא מושך זה בחורה אגרסיבית. מה שאמרתי אח"כ, שמצד שני, אם את ביישנית מדי ולא מדברת בכלל או מעט מדי ואין לך אומץ ליזום, זאת בעיה. אם היא עדינה אבל אסרטיבית זה דבר שיכול לקנות אותי. חוץ מזה בחורה שמסמיקה זה דבר שמדליק אותי.

goldy

New member
רעש עקבים זה תמיד טוב

חפשי את "ככה משיגים גברים" בבלוגי. שאלות זה לא בעיה: הבעיה היא שאת מחכה שקודם אהיה מרוכז במשהו מעניין, ורק אז שואלת.

../images/Emo45.gif אני זוכר את זה

היא הזכירה בסרט הזה ש"זונות אינן שקרניות", בדיוק אחת האקסיומות של התורה הפמיניסטית - שנשים לעולם לא משקרות (בניגוד לגברים, שתמיד משקרים). עקבים זה לא בריא, אבל הם לא הומצאו לצורך דיכוי, זה עוד קשקוש של הפמיניסטיות. כל דבר הן מכופפות כדי שיתאים לאידאולוגיה הפמיניסטית. מירב מיכאלי היא דוגמא לטירוף הפמיניסטי. אפשר לשים לב לסגנון הממורמר האופייני לפמיניסטיות הרדיקליות.

זיקן

New member
מנהל
מיותר להוסיף שפמיניסטית זו אחת שלא יודעת

למצוצצצצץ

פנומן 72

New member
בכל טירוף יש מילה אחת של אמת

העקבים אכן מעקמים את האישה ומבליט את ישבנה. אבל פה נגמרת האמת בקשר לעקבים. העקבים לא הומצאו כדי שהגברים יתחרמנו מהתחת הבולט ולא כדי להטיל מום בנשים, אלא כדי לתת להן תוספת גובה. זה הכל. אבל כמו בכל תורה מודרנית, גם הפמיניסטיות החליטו לקחת את האמת ולהפוך אותה שתתאים לתורתן. שיבושם להן.

goldy

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo124.gifמה אכפתי לי?!

למה אתה גר בתפוז? למה הפכתה את תפוז למרכז חייך? איך זה שכל דבר הכי קטן שקורה באתר הזה תופס מייד את כל עולמך?

marmara1

New member
אוקיי, אז האישה המושלמת

היא מישהי עדינה, עם ביטחון עצמי (כמובן, לא מופרז), בעלת נתונים יפים, חרוצה, אינטלגנטית, בונוס למשקפיים\עקבים... אה, שתדע לבשל ושלא תפריע בזמן כדורגל. עוד משהו?
אגב, מה בדיוק ההגדרה ל"עדינה"? כי מישהו כאן אמר שעדינות ובטחון עצמי זה נורא מדליק, זה לא קצת סותר אחד את השני? כלומר, בחורה עם ביטחון עצמי מאבדת הרבה מהעדינות שלה, לא?

Jesuscrist

New member
הפוך

מי שאין לו ביטחון עצמי עושה בדרך כלל יותר רעש,נכון לגבי כולם בערך.

marmara1

New member
חולקת

אני בחורה חסרת ביטחון עצמי, מודה. אחד מהפאקים שלי. ובתור אחת עם ביטחון עצמי של ספסל ציבורי, אני נוטה לא לדבר יותר מדי, כמעט להיות "בלתי נוכחת". אבל כן, יש בזה משהו שאנשים עם חוסר ביטחון עצמי מפצים על זה באובר ביטחון עצמי. לכן ביקשתי הגדרה ל"עדינה". כי גם בחורה שעומדת על שלה באלגנטיות, מאבדת קצת מהעדינות.

goldy

New member
אני יכול לתת לך יופי של דוגמא לעדינות../images/Emo67.gif

בעבודתי הרצינית האחרונה הייתה מישהיא שהתעניינה בי. כשניסיתי להבין למה; גיליתי שזה בגלל ששאר הגברים דוחים אותה. בתוך זמן קצר הבנתי למה: 1) היא שמה את הסלולארי בחזיה. לא בתור פוש-אפ, אלא כדי שהיא לא תשכח אותו ו-או תצטרך לחפש אותו בתיק. 2) הייתי איתה בחדר אוכל: יש לה נימוסי שולחן, אבל היא הורסת אותם עם הנטיה לטחון פחמימות: היא לוקחת צלחת סלט מיונז, ואז מחליטה שבא לו עוד צלחת מלאה סלט מיונז, ואני חושב לעצמי: "יא בהמה כמה פחמימות את יכולה לטחון?". 3) הייתי איתה במגורי עובדים, עם עמיתים. כשהיא שכבה על הגב, בירכיים מעט באוויר ורגליים צמודות, היה לה מין מבט כזה של לא-אישה, "איכס גועל", מאוד בלתי מושך.

זיקן

New member
מנהל
"יש לה נימוסי שולחן?"

אבל היא הורסת אותם עם הנטיה לטחון פחמימות והיא לוקחת סלט מיונז... נו באמת אחי על זה אתה מיסתכל ואתה עוד חושב "יא בהמה כמה פחמימות את יכולה לטחון?" מה קרה לך אתה פוסל מישהי רק בגלל שהיא טוחנת פחמימות ולעומת זאת ציינת שיש לה נימוסי שולחן אז מה לא בסדר אצלה אתה לא חושב שהיא אוכלת סלט מיונז אהה מיונז? שזה מין נוזל כזה לבנבן שעשוי מבייצים שמזכיר לנו את הנוזל שיוצא לנו מהבייצים בסוף הזיון.. אני חושב שאתה טועה טעות גסה והיא בסך הכל מיתאמנת לקראת הדבר האמיתי ולפי דעתי הבחורה היא סופר סקסית רק שאתה לא מפרש את זה נכון איך לא חשבת על זה אההה סלט מיונז ?????

goldy

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

לרגע הוצאתה אותי מהתקף דיכי קשה
. התכוונתי לכך לכך שבכללי היא לא עדינה-מנומסת כפי שהייתה מצפה מאישה. היא סטרייטית ויהיה לה מישהוא, אבל המישהוא הזה לא יכול להיות אני. אחת הסיבות: בשל היותה גבוהה לרוחב חשבתי שנלך ברגל לים - היא תיטחן כמה שבא לה ותאזן את זה עם ספורט. תגובתה: 'אני לא הולכת: ניסע באוטובוס'. תגובתי: '
'. עד היום אני זוכר בע"פ את הסלולארי שלה, כאילו זה עוזר לי.

Matsman

New member
תקראי את התגובה שלי לישו למעלה

ולגבי עקבים, אני חולק על מי שאמר את זה. אני אוהב בנות שלא מנסות להראות כמו כולן. בין אם את 1.55 או 1.85 ללכת כמה שיותר טבעי זה מה שמושך אותי. יש משהו ברעש של עקבים, אבל לא אגרסיבים מדי כמו אלה ששוברות את הרצפות ואתה מרגיש שאיזה בולדוזר מתקרב. נעלי סירה או בובה עם עקב קטן זה מדליק. בחורה שיודעת ואוהבת לבשל בעייני זה אחד הדברים.

marmara1

New member
../images/Emo13.gif קראתי כרגע.

אני חושבת שאני מתחילה להבין את הכיוון. בכל הדיבורים האלה נזכרתי במשהו אחד, יש סדרה שעד עכשיו שודרה בערוץ 3, "מדיום" שמה. מלבד העובדה שהסדרה מצויינת, השחקנית הראשית שם היא פטרישיה ארקט, ואם מישהו מכיר את השחקנית הזאת, אני חושבת שהיא עונה על כל (או על רוב) מה שאמרנו עכשיו. אני לא יודעת איך האופי האמיתי שלה, אבל המשחק שלה כל כך עדין ונינוח, דיבור שקט ורגוע, שבא לך להתאהב בה.

למעלה