שאלה.

marmara1

New member
שאלה.

אני יודעת שאתם הגברים נורא לא אוהבים שמציקים לכם בשאלות, אבל זו שאלה שנורא מעיינת אותי, ואשמח לשמוע כמה שיותר תשובות. שמעתי לא פעם מגברים, שסקסיות אצל אישה זה משהו שלא קשור אך ורק למראה חיצוני, אלא גם למה שהבחורה משדרת ומקרינה לסביבה. משהו בהתנהגות, בשפת גוף, הליכה וכו' יכולים להדליק בטירוף, או להבדיל, לשמש כטרן-אוף רציני. אז להלן השאלות (כן, זה הפך משאלה לשאלות!) - 1. האם זה נכון? או שגברים פשוט נדלקים מציצי-תחת וזהו, בלי התפלספויות? 2. אם אכן יש דברים בגו, מה לכם עושה את זה? תודה מראש לעונים.

פנומן 72

New member
שלום לגב' המשט הטורקי

גברים נדלקים מהמון דברים, גם משפת גוף וגם ממראה חיצוני. בואי נגיד ככה - בחורה שאין לה גוף יפה תצטרך לעמול הרבה יותר קשה להדליק גברים בכל העזרים האחרים כמו דיבור, שפת גוף וכד'. בחורה שנראית סוף הדרך יכולה סתם לעמוד ברחוב כדי להדליק גברים. מה לי אישית עושה את זה ? הידלקות ראשונית מן הסתם מראה חיצוני - אבל אם הבחורה טיפשה כמו נעל או רעה כמו גרגמל - אז גם אם היא נראית כמו בר רפאלי אני לא אשאר איתה. מצד שני אם יש לה יופי ממוצע אבל היא טובה אלי ואל הסובבים - אני אשאר גם אשאר ...

ojm

New member
כמה שיותר תשובות

1. זה נכון, אישה סקסית לא חייבת להיות הכי יפה בחדר, אלא לשדר "וייב" של בטחון עצמי ו...סקס. 2. מבחינתי הטרן און העיקרי הוא העיניים, יש במפתח לנשמה כח מיסטי שגורם לי לגירוי / כיבוי בצורה מיידית, כל השאר חשוב לי פחות

פנומן 72

New member
ברור ../images/Emo4.gif

אני משוכנע שאם מעיין חודדה תעשה לך עיניים - אתה תיפול בקיסמה...

ojm

New member
אתה חושב?

אני די בטוח שאראה בעיניים שלה את תכונות האופי הדוחות שיש לה, אותה לא פגשתי אבל דומות לה פגשתי גם פגשתי וכן ראיתי את זה בעיניים שלהן- וברחתי כל עוד נפשי בי

xcalibur

New member
אתה מודע לכך שסעיף 2

זה משהו שאך ורק אנשים מכוערים אומרים, כן?

ojm

New member
אתה מודע לכך

שכשאתה תתבגר נפשית כנראה שתגיד את זה גם. כשהייתי בן 21 יצאתי עם כוסית חסרת שכל ואישיות, זה מיצה את עצמו די מהר והתחלתי לחפש דברים אחרים- אישיות, מישהי שיכולה לחוות את דעתה ולא רק להתנהג איך שאחרים רוצים. דרך אגב, במיוחד בשבילך שאלתי מדגם מייצג והתגובות הן שאני לא הגבר היפה בעולם אך גם לא מכוער.

xcalibur

New member
העיקר שאתה לא צבוע

ידידי, ביום שתוכל לצאת עם חולת סרטן/נכה על כסא גלגלים/חולת צרעת ממניעים רומנטיים גרידא, אז ורק אז תוכל להטיף לי על התבגרות נפשית.

פנומן 72

New member
טוב שלא נסחפת

נכון שההידלקות הראשונית נובעת ממראה חיצוני ומי שאומר שלא הוא שקרן. אבל מראה חיצוני לבד לא יכול להחזיק לנצח. אגב חשוב ביותר, לרוב - וזה נתון סטטיסטי מובהק - האופי הפנימי מחפה על היופי החיצוני. הכרתי מישהי פעם שסיפרה לי שלא הולך לה עם גברים, לטענתה היא לא יפה מי יודע מה. ישבתי איתה איזה שעה והיא היתה כל כך חמודה מבפנים שבאותם הרגעים היא היתה הכי מקסימה בעולם ואם לא הייתי תפוס הייתי בולע אותה. זה אולי יישמע צבוע, אבל אני לא צריך אחת כמו בר רפאלי אם היא רעה מבפנים.

xcalibur

New member
אענה בכנות

1רוב הגברים היו מעדיפים שהבחורה שמושכת אותם תסתום כמה שיותר את הפה. אני מוכן להתערב איתך שכול ראיון שאי פעם נעשה עם דוגמנית כזו או אחרת נקרא באלפים רק ואך ורק מכיוון שגברים באו להביט בתמונות. כשאת ניראת כמו קארמן אלקטרה לצורך העניין, לא מעניין לאף אחד את התחת מה יש לך להגיד. גם אם את פרופסור לאסטרו-פיזיקה, תמונה בביקיני תמיד תראה יותר מרשים מתעודת הצטיינות יתרה על הקיר. אנחנו בסופו של יום הרבה יותר שטחיים מכן אם כי יאמר להגנתנו שאנו לא כאלה חד גונים. לציצי ותחת יש המון ווריאציות ולא כול בחורה מושכת בעייני זה תהיה בהכרח בעייני ההוא.

seymore butts

New member
אני לא לגמרי מסכים איתך

נכון שאנחנו הרבה פחות סלקטיביים במה שקשור לכניסה ראשונה ושניה עם הבחורה למיטה (כפי שנאמר מי שממיין לא מזיין) אבל בסופו של דבר באיזשהו שלב זה לא יחזיק יותר מעמד אם אין לה מה להציע מעבר לפרצוף יפה ו/או ציצי ו/ או תחת.

xcalibur

New member
בטווח הארוך אתה צודק

אני יכול להעיד שהכרתי בחורות שהאישיות שלהן הייתה יהלום שבכתר והלוואי וכול הבחורות שאכיר במהלך חיי יהיו כך אבל! זו דווקא המשיכה הפיזית שאילצה אותי לסיים את הקשר.

xcalibur

New member
איך הגעת לזה?! :)

לא נמשכתי בכלל לכן לא נגעתי בהן והמשכתי הלאה.

seymore butts

New member
שני הדברים נכונים

אפשר להידלק גם מציצי, גם (בעיקר אצלי
) מתחת וגם ממה שהיא משדרת ומקרינה לסביבה. באופן אישי אני לא יכול להתכחש לזה שמה שעושה לי את זה זה התחת....

Matsman

New member
סקס אפיל זה הרבה יותר חשוב ממראה

באופן אישי אני משתגע עד טירוף מכמה דברים: עדינות(!!!) ביטחון(אבל בדיוק ההפך מצעקנות וביטחון עצמי מוגזם, שאת זה אני פוסל על הסף) אינטליגנציה חריצות שפה גבוהה יושר אין דבר יותר סקסי בעיניי מבחורה יפה ועדינה שמדברת בשפה גבוהה. אני לא יודע למה זה כל כך מדליק אותי, אבל זה משהו שממש מפוצץ אותי, מטריף לי את הראש. הבעיה שלי עם עדינות היא שזה הרבה פעמים בא יחד עם ביישנות, וביישנות מוגזמת, ברמה של מישהי שלא תגיד לי 'קח אותי לסרט', ותחכה שאני זה שאזום פגישה, למרות שאי אפשר לפספס שהיא נמשכת אלי(ואפילו שהיא יודעת שאני נמשך אליה) זה דבר שמרגיז אותי, וזה גם מראה על חוסר ביטחון.

למעלה