שאלה

eitangefen

New member
פירוט

האם מישהו כאן בעל יכולת לראות הילות שזה השדה האנרגטי שמקיף את אותנו את החי הוצומח והדומם יש לי ספר על זה ויש שם כל מיני תרגילים על איך לתכנת את העין שתראה הילות וגם כל מיני שיטות לשלוח דפוסי אנרגיה מהידיים שלך אז רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שיכול לראות הילות כדי שאני יוכל לשאול אותו כמה שאלות

eitangefen

New member
הסבר

גם הקרנה חוץ גופית לא קשורה כל כך לחלומות ולים ווחוץ מזה אין לזה פורום אבל לא משנה כבר

EshedI

New member
דווקא

דווקא קשור... רוב האנשים שטובים בהקרנות חוץ גופיות הם גם חולמים צלולים טובים. ברגע שאתה בחלום צלול, זה הרבה יותר קל לצאת מהגוף. אני יודע שיטה או שתיים אם אתם רוצים לדעת.

Real Dream

New member
זה לא הסבר.

זה ת-י-ר-ו-צ-י-ם-! [סתם (ראה חתימה)] ועכשיו ברצינות. חח"ג קשורה מאוד לחלומות צלולים. דרך חלום צלול אפשר להגיע בקלות לחח"ג, וגם חלק מהשיטות לחלומות צלולים (לפחות אחת) היא גם שיטה לחח"ג. מלבד זאת, יש גם כאלה שמאמינים שחח"ג זה בעצם חלום צלול, שבו אנו חולמים שאנו יוצאים מהגוף. (וזה לא אומר שאני מצדיקה את זה שמדברים על זה פה! זה פורום חלומות צלולים, והייתי מצפה לראות יותר הודעות שקשורות בנושא ופחות הודעות אוף-טופיקיות. אבל לא משנה עכשיו.) הילות, עד כמה שידוע לי, לא קשורות לחלומות צלולים - אלה אם כן תספק הסבר שהוא קצת יותר מנסיון להצדקת הטעות שלך בעזרת טעות של מישהו אחר.

EshedI

New member
אז ככה

זה הכל מתקשר בסופו של דבר הילות קשור לחח"גים (אהבתי את הראשי תיבות
) וחח"גים קשור לחצלולים ההילות מסמנות את סדר האנרגיה שלך בגוף (לא רק הפיזי) ואם האנרגיות מסודרות (מה שמעיד על בריאות ומצב מנטלי טוב), הסיכוי לחלום חצלולים הוא הרבה יותר גבוה אבל מה שאני לא מבין זה מה יעזור לו מישהו שיראה את ההילות שלו, כי אי אפשר לראות הילות דרך הפורום, אבל תקנו אותי אם אני טועה

Real Dream

New member
אבל

העובדה שזה קשור בעקיפין לא אומרת שזה נושא שצריך לדבר עליו בפורום - גם על חח"ג (שמחה שאהבת!) אנחנו לא אמורים לדבר. אז זה בסדר לגלוש מדי פעם. אבל רק בגלל זה להחליט שכל נושא שקשור לנושא שקשור לנושא שקשור לנושא שקשור בעקיפין לנושא שקשור לנושא שקשור לחלומות צלולים הוא נושא שמתאים לדבר עליו בפורום.

LucidGuess

New member
בדיוק, נועה צודקת

אז מה אם יש להילות קשר עקיף ( מאד עקיף ) לחלומות צלולים? ואם יגלו שאנשים שטובים בחלומות חלומות צלולים הם גם שחיינים מעולים אז מה אנחנו נתחיל לדבר כאן גם על סיגנונות שחייה?? הילות זה דבילי לגמרי. Lucid

EshedI

New member
צודקים

יש עוד פורומים יותר מתאימים לדברים האלה מהפורום שלנו

למעלה