שאלה...

zebraman99

New member
שאלה...

שלום לכולם, אני לא בטוח אם אני צריך לשאול את זה פה, אבל זה נראה לי הכי הגיוני.... אני רוצה להתחיל לשחק פוקר ברשת על כסף, יש לי כרטיס ויזה והכל... עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה עד כמה אני יכול להיות בטוח בלתת את מספר הכרטיס שלי ביחד עם הססמה והכול באינטרנט, בלי להתעורר בוקר אחד ולגלות שכל הכסף נעלם לי מהחשבון? דרך אגב זה אתר שניחשב מהימן ביותר (POKERSTARS) תודה מראש :)

ozitex

New member
האמת?

לא רק שאתה לא צריך לשאול את זה ..אתה לא אמור לשאול את זה בכלל. הימורים ברשת זה לא חוקי ונוגד את חוקי מדינת ישראל. כולל שימוש בכרטיסי אשראי למטרה זו. אםתנסה לעשות כן תגלה שהכרטיס שלך נחסם. גרוע מזה, הפרטים שלך עלולים לעבור למשטרת ישראל. וסתם אנקדוטה. מנכ"ל ויזה כ.א.ל. ישראל פוטר מתפקידו על רקע המעורבות של ויזה כ.א.ל. בהימורים בלתי חוקיים ברשת (מתן אפשרות למחזיקי כרטיסי אשראי לעשות שימוש בכרטיסים אלו למטרת הימורים ברשת). קאפיש?

zebraman99

New member
ואללה?!!!

באמת שלא היה לי מושג... אני יודע שזה לא חוקי בארץ אבל חשבתי שדרך האינטרנט מותר.... זתאמרת אני מכיר חבר'ה שעושים את זה..... איזה קטע... תשמע.. תודה רבה
הצלת לי ת'תחת....

goolgol

New member
בטח שאפשר../images/Emo13.gifאיך מוטי איציק ניוטון וקצר

מ"עספור" הרויחו כל כך הרבה? *למי שלא קלט - זה לא היה ברצינות...

boltrade

New member
האמת?

זה לא רק שעוזי היציל לך ת .... ת'כרטיס.... עדיף לך להתרחק מהימורים ולוא תפסיד את כל רכושך ורכוש משפחתך. אם תשמע בקולינו , הצלנו לך את החיים !

ozitex

New member
../images/Emo243.gif סמים או עישון / הימורים / אלכוהול

למעלה