שאלה-

שאלה-

עם איזה צבעים הכי כדאי לי לצבוע משהו שציירתי על הקיר ? וזה יעבור על ציבעי עיפרון... -ציירתי לפני הרבה זמן את טאז עומד על פיטריות (שמתי פעם אחת תמונה..) והציעו לי לצבוע את זה בצבע יותר חזק, רציתי לשאול עם איזה סוג צבע כדאי לי לצבוע ואפשר לעבור איתו על צבע עיפרון.. תודה מראש...

SC

New member
שוקולית למה בדיוק את מתכוונת ../images/Emo35.gif

האם בכוונתך לחזק את הציור בעזרת צבעים אחרים או האם בכוונתך למחוק את הציור ? אני ממליץ לעבוד עם צבעי אקריליק ולחזק את הקיים. אם את חוששת שצבעי העיפרון יתמזגו עם הצבע המימי החדש תוכלי לרסס אותו קודם כל בפיקסטיב ואז לצייר או לצבוע את הציור כולו בשכבת צבע אקריל לקירות דלילה מאוד, עד כדי כך שהצבע לא יתמזג אבל הציור ישתקף. אם את רוצה להסיר את העבודה, לנגב או לשייף את העבודה על מנת שירד מקסימום חומר שאפשר ולצבוע מחדש את אזור התמונה.

התכוונתי לחזק את הקיים

כי זה ניראה חלש ובציבעי עיפרון זה .. לא יודעת... חלש מידיי אבל האמת שאני מפחדת שאני לא אצליח לעשות את אותם גוונים כמו בציבעי עיפרון ויהרס לי
ותודה לכם
!!!!!!

Zoey Z

New member
את תמיד יכולה לנסות ../images/Emo13.gif

אבל את יכולה לנסות על דף טיוטה עם אקריליק ולראות איך את מסתדרת איתו חשבת לקנות אולי צבעי עיפרון יותר חזקים? במקום האקריליק?

*GormE*

New member
אני לא יודעת אם רק אני משועשעת

מההודעות שלך- ציירת ציור קיר בצבעי עיפרון, עכשיו את צריכה צבע שיותר חזק מצבע העיפרון שיכסה המשיכי הלאה! (לא, ברצינות- ככה עשיתי את החדר שלי- אם נקח חתך רוחב זה יהיה יותר עשיר מקוי רוחב גיאוגרפים!!) זה גם נורא מזכיר לי את השיר "כתובת בלתי מנוצחת" של ברכט...

אממממ. חחח...

לא ממש הבנתי למה התכוונת... תוכל/י לרשום ביותר פשטות ?
או לא יודעת ... ואני אסביר איך נוצר הדבר: ציירתי שנה שעברה בעיפרון על הקיר (בלי שאמא שלי תדע כדי שלא תוכל לומר לי "לא") וכ"כ רציתי לצבוע את זה שהדבר היחיד שהיה בהיישג ידי היה ציבעי עיפרון
ו.. לא יודעת בא לי לשנות את זה קצת...
אגב את ההודעה שלך עצמה הבנתי- לא הבנתי את מה שבסוגריים..

*GormE*

New member
-צבעתי המון פעמים את החדר

אז אם נקלף את הקיר- נוכל לראות את כל השכבות השונות שהיו לו

למעלה