שאלה...

שאלה...

הPatch נגמר ב9 בערב? אם כן אני מניח שיהיו הארכות כהרגלם של NEXON דרך אגב לא נכנסתי לפורום איזה כמה שבועות >< האדם היחיד שאני זוכר פה זה את ניר :O אז מה חדש? >< יש מישהו פה בסקניה? חוץ ממיקי? :O

GינGית

New member
היי כאפרה מה אני כבר לא מספיקה לך?

אני חושבת שאני נותנת לך מספיק עבודה לא?
מזל טוב גם כאן לעבודה הרביעית

Don Nirtin

New member
אני מניח שאני הניר היחיד פה../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

WB חזרה לפורום
וכן- אם לא יהיו הארכות והפתעות נוספות- ב9 בערב הפאץ' אמור להתפגר.

:O

XD תודה מיקי מישהו אמר לי שאתה סקניה ניר..אני יכול לדעת את IGN שלך? :O 70% מהשחקנים בBL שלי הם בנות <.< לא אתנגד לשוחח קצת בCHAT עם כמה בנים <.<

Don Nirtin

New member
90% מהפורום הזה הם בברה../images/Emo87.gif

וככה גם אני
ובנות זה עם יפה.

נו באמת ><

אני אשלם 100M לכל אחד שיעבור לסקניה ויוסיף אותי :O דרך אגב לא יזיק לי איזה הכרות פה :O שם: אלי גיל: 14 [עוד חודש 15!!!] תחביב: לשחק כדורסל מאכל אהוב: כל מה שבשרי :O מאכל שנוא: כל סוגי המרק [לא מבין את הקטע של זה >< זה כולה מים חיים עם תוספות] פרטים ככה במשחק: כינוי: AranMan115 [דיי טיפשי] רמה: 121 הולך להיות: 200 :DDDDD: סרבר: סקניה CH מועדף: 9 מקום הדיבורים הקבוע שלי: ליד המונית ב HENESYS מקצוע במשחק: Stalker [המבין יבין] עבודה: לפי הכינוי בטח ידוע לכם :O ועכשיו תורכם [למי שיש כח T_T] דרך אגב נקסון האריכה את זה ב שעתיים כבר אף אחד לא יספיק לעשות משהו היום אלא אם כן מישהו מספיק מכור בשביל לשחק משעה 11:00 [אני]

Don Nirtin

New member
ואני אשלם לך 200M אם תבוא לברה.../images/Emo87.gif

ניר, 23, נעים מאוד
. יש לי שחקן רמה 124 בברה- קוסם קרח וברקים סקסי העונה לשם BigNir. ערוץ מועדף: 19 (הכי פחות לאגי, לדעתי). מקום לדיבורים: הצפות בגילד+באדי.תשאל כל אחד כאן בפורו- הם יעידו על היותי קשקשן. אוכל אהוב: הכל. חוץ מחצילים, חמוצים, חריף, וסלטים בלתי מזוהים.

XD

סלטים בלתי מזוהים XD אם באמת תביא לי 200M אני יעבור לברה אני צריך 25K NX אם אני כבר מציף אני אני מציף ב Alliance אחרי ההצפה עושים עלי אמבוש של KSing רמה 191 I/L עשה עליי כשהייתי ב 4X EXP לא היה נעים

Don Nirtin

New member
שטויות, אני מציפן יותר ממך.../images/Emo87.gif

ובגילדה שלנו אין חוק נגד הצפות.

רגע, עכשיו משלמים פה על מעבר עולם?

אוקי, אז אני אשלם 20K לכל מי שיעבור למארדיה
חוץ מזה, ההדעה שלך גרמה לי להתגעגע שוב לערוץ 19. אבל בעיקר לערוצים 16, 17 שהיו הערוצים האהובים עלי בעולם... מאז שחתכו את מארדיה ל- 13 ערוצים כדי לפתוח עולם "חדש" אין לי ערוץ אהוב במיוחד.

היי אלי../images/Emo9.gif

אני זוכרת את הכינוי שלך אבל באמת מזמן לא היית פה
לי קוראים נעמה, בת 29, משחקת בברה, עם קוסמת קרח/ברקים רמה 86, ואני דווקא מאוד אוהבת מרקים
זה טעים וזה מחמם בחורף כי כמה כבר אפשר לשתות תה
למרות שגם תה אני אוהבת
אבל, על טעם ועל ריח
וכנראה שאיאלץ לחכות עם מייפל למחר, כי בשעה 11 אני מקווה כבר להיות יושנת

לבנדר א

New member
היי אלי! ../images/Emo140.gif

ברוך הבא לפורומינו הקט. אני קים ויש לי אוון ברמה 33 במרדיה.

><

גם אצלנו אין חוק נגד הצפות הוא סתם עשה עליי KS של איזה 10 דקות -_- היי נעמה D: נעים להכיר.. לא רק שכולם בברה אלא גם כולם קוסמי קרח וברקים >< לא נורא זו עבודה כיפית D: יש לי גם קוסם קרב וברקים רמה 77 אבל הוא צעפן..לוקח לי כמה ימים לעלות אותו רמה. אראן יותר כיף D: היתרון בו הוא שהוא יותר חזק מ DK וHERO [זה בדוק] החיסרון שיש להם זה הHP הוא מאד מאד נמוך ושאלה קטנה... שמעתי שהPET שלחה יכול למלאות לך HP אוטומטית זה נכון? אף פעם לא שמעתי על זה..אם כן איך עושים את זה? אני רואה כמה סרטונים ביוטיוב על אראנים ברמות שלי כביכול [ככה אני לומד P:] ואני רואה שמפלצת מורידה להם 3K HP ובמד למטה הHP מלא [לא זז!!!]

למעלה