שאלה

שאלה

אם קראו לקלואי את המחשבות (והיא גם דיי הודתה בזה....), ואמרו שיש לה שמלה ורודה לנשף..., אז למה היא לובשת בנשף שמלה בצבע בורדו?!?

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo58.gif מעליי ובתוכי

אנשים, אולי תסמנו ספוילרים כי יש אנשים שלא רוצים לדעת מה קורה ? ולמנהלים, אולי הגיע הזמן להתחיל למחוק הודעות לא מסומנות ?! וחוץ מזה, ראיין קרא אותה לא נכון וחשב שהיא קנתה אותה ובעצם היא רק הסתכלה עליה, היא אומרת את זה בעצמה בפרק Stray.

mishmesh

New member
בפעם הראשונה שכותבים ספוילר אפשר

לשכוח לסמן, אבל אם נראה שאותם משתמשים ממשיכים לכתוב הודעות עם ספוילרים ללא סימן-נמחוק את הודעותיהם.

Iris cream

New member
אבל אתה לא זוכר שהיא אמרה בפרק משהו

כמו but its not really pink...

Nagini Potter

New member
לדעתי היא ניסתה להקטין את הפאדיחה..

יכול להיות שההוא שקרא את המחשבות שלה (אני בקושי זוכרת את השם של קלואי, איך אני אזכור את השם שלו??), הגזים קצת לכיוון אחד כדי להמחיש כמה שהיא מאוהבת בו, וקלואי טיפה סיבנה את המציאות לצד השני כדי להקטין את הפאדיחה... וככה יצא שהם לא אמרו בדיוק אותו דבר. Nagini Potter

Nagini Potter

New member
ועוד משהו....

יכול להיות שאני לא זוכרת נכון, אבל לא זכור לי שהוא אמר שהיא כבר קנתה שמלה, הוא אמר שהיא כבר בחרה אותה....... אבל יכול להיות שאני טועה.... Nagini Potter

KerenWelling

New member
משהו מאוד מוזר זה ש...

איך יוצרי הסדרה שחכו מהפרק הזה ונתנו לה שמלה בצבע בורדו?! יודעים מה?!, אולי בהמשך היא תדבר עם כמה חברות (ממין נקבה) והן יגידו לה שורוד זה כבר אאוט והיא תראה בזה כמו ילדה קטנה בת 3 בתמונה משפחתית בכנס המשפחתי הראשון שלה... אז אולי היא תחזיר את השמלה (אפשר להחזיר תוך חודש או 14 יום בדרך-כלל) ותקח אחרת,יותר בוגרת...גם זו אפשרות!... יודעים מה?! בואו נחכה ונראה...משהו כבר יצוץ שיסביר את התופעה...

charmed one1

New member
ספויילר זה....

יש אנשים שלא אוהבים לדעת מה ייקרה בסדרה בהמשך, ויש אנשים שמספרים מה ייקרה, מה שאנשים אלו מספרים נקרא ספויילר... למשל אם אני אומר (זה לא ספויילר) שלנה תמות בסוף העונה השנייה, זה ספויילר! אל תדאגו זה לא הולך לקרות

Iris cream

New member
ספוילר זאת מילה לועזית, שבאה מהמילה

spoil שזה להרוס, לקלקל. הספויילרים בפורום הזה הם תמונות של מה שהולך להיות בפרקים הבאים, ומידע עליהם.

KerenWelling

New member
לא

מישהו אחר כבר אמר (והרס) מה יהיה בסוף העונה והביא גם תמונות

Gal-Mo0D

New member
אני סימנתי את סימן הספוילר בהודעה

שלי
ואת לא.

למעלה