שאלה.....

שאלה.....

אני וחברה הלא חכמה במיוחד שלי התערבנו שצבי הנינג´ה לא היו קומיקס לפני שהפכו לסדרה מצוירת... אני אומרת שהם לא היו. והיא שכן. נכון שאני צודקת? נכון????????? *שולפת גרזן*

apathic

New member
הקומיקס היה קודם

והוא היה הרבה יותר טוב מהסדרה, כי הרעיון היה לעשות קומיקס מצחיק. בהתחלה הוא היה שחור-לבן, אבל אחרי שהסדרה הצליחה גם הקומיקס הצליח והוא כבר מזמן צבעוני ולא מצוייר ע"י יוצריו (פיטר לארד וקויין איסטמן).

ET2k

New member
אם אני לא טועה, שניה...

בהתחלה היו להם מעט מאוד קוראים, אבל מהרגע שהיתה סידרה ומוצרים נלווים, תוך זמן ממש קצר היוצרים נעשו מיליונרים. (זה כתוב בספר, אבל אני לא מוצא עכשיו את הציטוט המדויק).

ben kanobi

New member
ליתר דיוק

בהתחלה צבי הנינג´ה היה פארודיה על קומיקס סופר גיבורים רגיל-הם לקחו דמויות מגוכחות והשתמשו בהן בצורה רצינית מאוד (הקומיקס המקורי לא היה מצחיק,הוא היה אלים ורציני) זה היה סידרה א´ בעקבות הצלחת הסדרה החלה הסדרה המצוירת לילדים ששינתה את הקונספט למשהו קומי וטיפשי ובעקבות הצלחת הסידרה המצויירת החלה סידרה ב´ של הקומיקס בארצ´י שכידוע זו חברה לילדים -לסידרה זו לא היה שום קשר ליוצרים המקוריים (חוץ מהעטיפות של ארבעת הגיליונות הראשונים) ובעקבות הסדרה הזאת הם (היוצרים המקוריים) החלו את סידרה ג´ שהמשיכה את עלילות סידרה א´ סידרה זו נגמרה כארבע שנים לאחר תחילתה (זה היה אחרי שהסדרה המצויירת נגמרה) אז הייתה הפוגה קצרה וחברת אימג´ רכשה את זכויות ההפצה והחלו את סידרה ד´-סידרה זו הייתה כישלון מוחלט עם כותבים גרועים ואמנים גרועים והיא הופסקה ב-98. לפני כשנה ליירד (אחד מהיוצרים המקוריים) החליט שנמאס לו והוא קנה את הזכויות בחזרה וכרגע יש סידרה חדשה (כרך ה´) שרצה. מבחינת קונטיניואטי רק סדרות א´ ג´ ו-ה´ הן סיפורים אמיתיים של הצבים השאר הן דברים נלווים.

ויאגרה

New member
קומיקס הסופר גיבורים עליו אתה מדבר

מדובר בדרדוויל. ספלינטר הוא גירסה עכברית ל-Stick, זה שלימד את דרדוויל את אומניות הלחימה. אירגון "הרגל", בראשו עומד שרדר, הוא פארודיה לארגון "היד" (The Hand) בו דרדוויל נאבק בעבר. היה עוד דימיון, אבל אני לא זוכר.

Bajoran Preist

New member
hehe אף פעם לא קישרתי!

כלומר, ידעתי על ארגון "היד" בדרדוויל וגם על סטיק, אבל כנראה מכיוון שהתוודעתי בינקותי קודם כל לצבי הנינג´ה לא ראיתי את הפארודיה שבדבר.. גדול!

הדימיון הנוסף הוא

באופן יצירת הגיבורים. גם דרדוויל וגם הצבים הושפעו מחומר שיוצר מוטציות (mutagen). הרעיון היה מה יקרה לחיות הביוב אם החומר יגיע לשם.

למעלה