שאלה???

Moonwallker

New member
שאלה???

באיזה שנה שמעתם לראשונה על מייקל ג´קסון? מהו השיר הראשון ששמתעם שלו?(ובאיזה שנה) מהו הקליפ הראשון שראיתם? ובאיזה שנה נולדתם? אני שמעתי עליו בסוף שנות ה 80 כשהוא שינה את צבע עורו. השיר הראשון והקליפ The way you make me feel (נכון שלשוש שנים אחרי שהשיר יצא אבל מה אפשר לעשות בברית המועותות אין MTV וזה כבר הישג שבמידנה קומוניסאית הראו קליפ מארצות הברית ועוד בערוץ שכלל אינו קשור למוסיקה-גם לא היה שם mtv ואני נולדתי ב 1983

תשובות:

earth song השיר ששמעתי וגם הקליפ, אבל אני גם ראיתי moonwalker למרות שלא הבנתי כלום כן?
וכן שמעתי עליו ב-1993 שהייתי פיצקית קטנה, אבל תמיד ידעתי מיהו
עכשיו אתה מרוצה?

אה גם דוד שלי סיפר לי

שהייתי מעריצה שלו שהייתי קטנה, אבל אני לא זוכרת כלום!

eranmc

New member
יש לנו קסטה ממש ישנה שלו

שאני לא יודע איזה אלבום זה. אני אחפש מחר.

KING OF POP

New member
תשובה

התחלתי לאהוב את מייקל דווקא בשנת 1999 לאחר שהתחלתי להוריד מלא שירים שלו מהאינטרנטנט. וגם אחרי שקניתי דיסק שלו מתלושים בסטימצקי. פעם ראשונה שנחשפתי אליו היה ב1991 כשיצא השיר BLACK AND WHITE ו HEAL THE WORLD, זה היה להיט היסטרי והרבה ילדים בגילי (אז הייתי בן 8) אהבו אותו ואת מייקל. אני זוכר גם שהשיר הראשון אותו שמעתי בחיי היה BLAME IT ON THE BOOGIE של הג´קסונים

eranmc

New member
חחחחחח דרורוש

"וגם אחרי שקניתי דיסק שלו מתלושים בסטימצקי" כל פעם שאתה מזכיר לי את זה אני צוחק. "אין אין עלייך אתה הגדול מכולם". נשבע לך הייתי מתחתן איתך אם היית אורית.

Butterflies

New member
הגיד לכם את האמת

אני ממש לא זוכרת ממתי התחלתי לאהוב את מייקל. אני יודעת שאהבתי אותו עוד כשהייתי בכתה ה´ או ו´ (עכשיו אני עולה ל-יא´) אבל לפני זה אני לא זוכרת כלום.... משום מה נמחק לי הזיכרון בקשר לזה. עכשיו כשהעלתם את זה אני חייבת לברר איך זה היתחיל. אני אשאל את המשפחה שלי. מישהו חייב לדעת.... באמת מוזר איך לא חשבתי על זה קודם.

Thriller !!!!!

אני זוכר שהייתי ילד קטן , אז אחי מזה העריץ אותו ! הוא קנה את הסרט "מותחן" וראינו את זה אצל סבתא שלי ! אני ישבתי ליד אמא שלי , וכשמייקל הפך למפחיד כזה אז מזה פחדתי !!! רציתי לבכות..חחח.. הייתי ככה בגיל 5 או 4 ! התחלתי להעריץ את מייקל מתחילת Thriller ! כולם אצלי במשפחה מתים עליו ! נולדתי בשנת 1988 ומחרתיים יש לי יומולדת !

למעלה