שאלה

zehavit101

New member
שאלה

היי יש לנו שתי בנות - הגדולה בת ארבע וחצי והקטנה בת שנה ותשעה חודשים אנחנו גרים בדירת ארבעה חדרים ונכון להיום שתי הבנות ישנות בחדר משותף והחדר הנוסף משמש כחדר משחקים כרגע אני בהריון עם בן בבטן ואנחנו מאוד מתלבטים כיצד לסדר את החדרים כדי שיהיה טוב לכולם בחדר המשחקים יש המון המון משחקים שיש לאחסן איפשהו והאופציות שעומדות בפנינו הן: להמשיך עם החדר המשותף של הבנות ולהחליף את המיטה למיטת קומותיים אבל הסכנה הא שהילדה הקטנה תטפס וזה ייגמר באסון וזאת כדי שבצד השני נשים אופציות אחסון למשחקים שבחדר המשחקים ואז התינוק החדש יהיה בחדר משלו שהוא היום חדר המשחקים או שנעביר את הילדה הגדולה לחדר משלה שהוא היום חדר המשחקים ואת הבת הקטנה והבן לשים באותו החדר אבל אז האם זה סביר לשים בן ובת באותו בחדר בייחוד שהקטנה והגדולה די קשורות אחת לשניה ולקטנה לא יהיה מה לעשות עם התינוק הקטן באותו החדר. אני ממש מתדלבטת מה הכי נכון יהיה לעשות גם פרקטי וגם נכון מבחינת הילדים - איך יהיה להם הכי טוב אשמח לקבל תשובה

ravitgu

New member
אופציה נוספת

זהבית יקרה, כל כך יפה בעיני ההתלבטות הזו, הרצון שלכם לעשות את הדבר הכי נכון לילדים שלכם. קודם כל הכל נכון, ברגע שאנו ההורים מציגים זאת לילדים שלנו כדבר שאנו מאמינים בו , כדבר חיובי, שיהיה להם טוב בו- אז המסר העובר כך על פי רוב מתקבל באופן החיובי. לשאלתך האם אפשר באותו החדר בת ובן, דעתי היא שבהחלט כן ואפילו מבורך. ברשותך אפתח אופציה נוספת, וזה מניסיון אישי . האם אפשרי מבחינה טכנית שיהיה חדר שינה לשלושתם וחדר משחקים לשלושתם? מהחוויה האישית שלי, אני יכולה לומר כי הדבר שילדיי עד היום מברכים אותי עליו הוא כי יצרנו כמו בקיבוץ - חדר לינה וחדר משחקים. זה היה קסום עבור כולם. רוית

dindino3

New member
חדר לשלושתם?

אולי זה לא מקומי כי אני לא אם ואני צעירה.. אני עושה בייביסיטר למשפחות רבות ורואה הרבה דרכים שונות, לאחת מהמשפחות יש דירת 4 חדרים, חדר אחד משמש כחדר משחקים והשני כחדר שינה של ארבעת ילדיהם... אם אחד עושה פיפי בלילה (והסיכוי שזה יקרה הרבה לא קטן כשמדובר בגילאים שלך של שלושה מתחת לגיל 5) אז כולם מתעוררים, חלום רע? כולם מתעוררים, מישהו חולה, לא נרדם? לדעתי שניים בחדר זה בהחלט מספיק ולגבי הבן ובת אין בכלל בעיה, את זה יש לי אצל האחים הקטנים שלי ובשתי משפחות נוספות..

ravitgu

New member
זה בהחלט מקומך

כל דיעה מתקבלת בברכה, ותמיד הכל הוא בעיני המתבונן. מהמקרה הפרטי שלי זה עבד מצוין (בארבע וחצי שנים 4 ילדים..) מהעבודה שלי עם הורים אני למדה כי לרבים זו אפשרות מצויינת ובהחלט מקבלת שלא עבור כולם. ציינת שאת רואה הרבה דרכים שונות, אני חושבת שזה יהיה נפלא אם תשתפי אותנו, זה יכול לפתוח אופציות למשפחות רבות רוית

למעלה