שאלה!

salamandr

New member
שאלה!

רציתי לשאול האם מחלום צלול אפשר לצאת לחוויה חוץ גופית בלי שליטה? כלומר נגד הרצון? ובנוסף עד כמה השליטה בחלום צלול היא מוחלטת? או שלא?...

LucidGuess

New member
שלום סלמנדרה

יש מספר דרכים פשוטות לצאת מרצון לחוויה חוץ גופית באמצעות חלום צלול, אך האם זה יכול לקרות גם בלי שליטה ולא מרצון, בעיקרון אני מאמין שכן במקרים מסויימים אך אין לי מידע בנושא. אני מאמין שאף פעם אין לך שליטה של מליון אחוז בחלום הצלול מהבחינה שנוף החלום כולל אינסוף פרטים קטנים שאין סיכוי שתשימי לב לכל אחד מהם בזמן אמת, לדוגמה את יכולה לעוף לפי החלטה שלך מעל שדה חרציות או מעל ניו יורק אבל יהיה לך קצת קשה להחליט בזמן אמת בדיוק כמה בתים תיראי, ואיך בדיוק כל בית יראה, וכמה אנשים ילכו על המידרכה מתחתיך ואם הולכים שם 80 אנשים את לא תוכלי ליקבוע בדיוק לאן כל אחד ילך ומה כל אחד יגיד וכו´, את כל הפרטים הקטנים האינסופיים האלו המוח שלך משלים לבד... אבל מצד שני השליטה מבחינתך היא כמעט מלאה, את יכולה ללכת או לעוף לאן שבא לך, את יכולה ליפנות לאיזה כיוון שבא לך ימינה או שמאלה, להחליט לאיזה בית להיכנס ועם איזו דמות בחלום לדבר, את יכולה לשנות את הנוף וליצור כמעט כל נוף ע"י מחשבה, ולדעתי זה יותר ממספיק. Lucid

Variety

New member
תגובה

היי, השליטה בחלום צלול תלויה בך. אם אתה מעלה את הצלילות, ומאמין שיש לך שליטה - יש לך שליטה! לגבי השאלה עם החוויה החוץ גופנית - אני לא יודע. לא קרה לי מעולם חוויה חוץ גופנית בלי שליטה.

למעלה