שאלה! מלוצי יחזור לשחק בסידרה?
ד דנית ש New member 13/7/02 #3 אוף...../images/Emo7.gif איזה חבל ממש אהבתי אותו אפילו יותר מקרטר הוא היה הכי מצחיק, חמוד וחתיך באי אר זה ממש עצוב שכולם עוזבים...
אוף...../images/Emo7.gif איזה חבל ממש אהבתי אותו אפילו יותר מקרטר הוא היה הכי מצחיק, חמוד וחתיך באי אר זה ממש עצוב שכולם עוזבים...
א אני17 New member 13/7/02 #4 כן!!!! הוא היה ממש חמוד וממש מצחיק ובנוסף לזה הוא גם היה חתיך! ומישהו יודע איזה שחקנים חדשים צריכם להצטרף?
כן!!!! הוא היה ממש חמוד וממש מצחיק ובנוסף לזה הוא גם היה חתיך! ומישהו יודע איזה שחקנים חדשים צריכם להצטרף?
G ~*~gaL New member 13/7/02 #5 קודם כל יש את גלאנט ועכשיו... *ספויילר* * * * * * * * * * * * * * * * * * * וגם מישהו שנקרא פראט.
ש שירה דיווידסון New member 14/7/02 #6 אפשר בבקשה להפסיק להזכיר לי שגלאנט הקרצייה נשאר פה לתמיד????????????
G ~*~gaL New member 15/7/02 #10 למה?! מה, אני היחידה פה שאוהבת אותו? בקשר לג´ורג´ - מי לא היה רוצה?... (אבל רק אם ג´וליאנה חוזרת!)
E eb182 New member 16/7/02 #12 אני אוהבת את איך שהוא מתעניין ברפואה ויש לו להט(אין לי מילה יותר טובה) לכל הנושא אבל חוץ מזה הוא חנפן כזה וזה מעצבן
אני אוהבת את איך שהוא מתעניין ברפואה ויש לו להט(אין לי מילה יותר טובה) לכל הנושא אבל חוץ מזה הוא חנפן כזה וזה מעצבן