שאלה....

omaopa

New member
שאלה....

יש ביקוש לנשים פה לריצת הכרת המסלול של חצי מרתון ירושלים? אני עדיין לא בטוחה שאוכל לעשות אחד כזה אבל קודם רציתי לבדוק אם יש בכלל עניין..... הרעיון הוא פשוט לרוץ את המסלול עצמו. לראות במה מדובר, עד כמה הוא קשה, להכיר את הדגשים המיוחדים שבו. כך אפשר לדעת מול מה מתמודדים, אפשר לא לעשות שטויות במירוץ עצמו וגם להחליט אם בא לעשות אותו או לא כי אני יודעת שבמירוץ הזה יש הרבה יושבים/ות על הגדר. בגדול חשבתי על ריצה בקצב ממוצע של 6:10-6:30 דק"מ והיום היחיד שאני יכולה לעשות את זה הוא ביום שישי (בשבת יש לי את הארוכה שלי וביתר השבוע אני לחוצה רצח בעבודה, ילדים, אימונים וכו'). בקיצור, נא שרשרנה אם זה מעניין אתכן.

נדמה לי שלפני שנה פרסמת תיאור של המסלול...

בחלוקה לקילומטרים, היה ממש מדוייק ומועיל

ofec bar

New member
אני בפנים. כאילו דא??

שישי בבוקר או אחהצ? ואם יש צורך אפשר להאט טיפה?

מרב.

New member
בהחלט מעניין,

אני נוטה יותק לקצב האיטי מהשניים, ואם תקבעי תאריך אעשה כל מאמץ לבוא. אצל מי אני מתקלחת אח"כ
?

לצערי שישי והמסלול המלא לא באים בחשבון../images/Emo10.gif

מתבאסת כי את המירוץ לא ארוץ השנה - הוא קרוב לי מדי לעין גדי. קראתי את התיאור שלך ודווקא התלהבתי מהרעיון של חצי מרתון עם עליות מאתגרות. בשנה הבאה....

omaopa

New member
תשובות לכולן

קרן - כן, זה היה הפוסט שלי של תיאור המסלול אני מדביקה אותו כאן שוב פוסט חצי ירושלים רוני - אני מעדיפה בבוקר כי אחה"צ אני בדרך כלל עסוקה קצת עם הילדים וגם כי אני צריכה לרוץ שבת בוקר ואחה"צ יצא לי צפוף מדי מרב ורוני - אם מתאים לך יותר לאט, נעשה יותר לאט. הכוונה היא להכיר את המסלול לא לעשות את המירוץ חודש לפני המירוץ עצמו.....

tamark4

New member
נראה לי כיף

עובדת 50% מימי שישי, שושן פורים (1.3) בא בחשבון ? אני עוד לא סגורה אם לעשות 10 ק"מ או 21.

vivikoob

New member
גם לי מתאים 10 , אם זה אפשרי מבחינה טכנית

להשתלב בחלק מהמסלול. חווית הריצה במסלולי ירושלים חדשה לי וזה היה נחמד להתנסות בה אתכן.

אגשית

New member
מתי?

אני לא ארשם לחצי אבל אשמח מאוד לרוץ איתכן. נשמע לי כמו חוויה בפני עצמה בלי קשר למרוץ. כל הכבוד על היוזמה!

'תלבטת

רציתי הר ועמק ולא יצא. ועין גדי אמנם נשמע מגניב אבל אני מאד שמחה לא להיות שם השנה. מבין החצי-מרתונים שיש בארץ, איזה ציון היית נותנת לו? מבחינת נוף ואווירה, השאר פחות חשוב. האמת שבכיף הייתי באה לרוץ איתכם אם זה לא היה בירושלים... חחחח... העיר קשה עלי ואני משתדלת להמנע. מה גם שלרוץ על הכבישים האלה בסתם יום רגיל... מה גם שאני אוהבת הפתעות, אז אם אני אעשה את המירוץ זה יקלקל לי!

omaopa

New member
הנוף והאווירה נפלאים

והארגון מצויין אבל חייבים לדעת שהמסלול קשה. זה דווקא כן חשוב כי להבדיל מכל חצי מרתון אחר, אם לא מגיעים אליו מוכנים הסבל יכול להיות מאד גדול. זה לא חצי שאפשר לרוץ אותו כאגב אורחא. תמר - אם את רוצה לעשות את החצי, את צריכה כבר להתחיל להתכונן. בכל מקרה, אפשר לבוא לריצת הכרות ולראות במה מדובר ואז להחליט. אשמח לתת דגשים לאורך הדרך כדי שהמירוץ יעבור יותר חלק.....

ofec bar

New member
אז מה, גם אני שונאת את ירושלים

ואני אפילו גרה בה... מבטיחה לך חוויה תל אביבית בלב הרי החושך אם תבואי. חוץ מזה אנחנו רצים ב"מסלולי ריצה" ולא ב"ירושלים". את עדיין לא יודעת שריצה היא מרחב נפרד מהמרחב הממשי?

omaopa

New member
תזרקו תאריכים ונראה מה הכי מתאים

אני חייבת שזה יהיה שישי כי ביתר הימים אני עובדת ובשושן פורים הילדים איתי.

ואם זה יהיה בשושן פורים מוקדם בבוקר../images/Emo35.gif

עדיין מקווה להצטרף לפחות לחלק מהמסלול בקצב איטי. כל ימי שישי שעד פסח חייבים להיות לטובת הכנת תלמידי י"א וי"ב לבגרות בכתב ובע"פ. אחר כך הסיכוי שאראה אותם הולך ויורד.

למעלה