סתם שתדעי
אמריקן איידול מועברת היום בפער כל כך קטן מאוד בזכות יס (היא זאת שקולטת את התוכנית בפיד). ובקשר לכל השאר... אני מעדיף שישלמו את המחיר שישלמו אני אראה את התוכנית בזמן שהם בוחרים (כל זה נכון לתקופה הקצרה שעוד נותרה לנו לחיות בלי VOD) ויהיו פשוט יותר סדרות. עכשיו להתחיל לשלם סכומים אסטרונומיים, כמו שהוט רגילה לעשות, רק בשביל הפריווילגיה לראות שידור 48 שעות אחרי השידור המקורי זה אבסורדי. הרי לא באמת מעניין מתי מתחילים לשדר העיקר שמתחילים מתישהו. תמיד יש משהו לראות, אם זה כל כך לחוץ לראות סדרה מסוימת בלי היכולת לחכות עוד חודש חודשיים אז תמיד אפשר להתחיל בתוכנית גמילה מהטלוויזיה שהרי היא חלק יותר מדי חשוב ובלתי נפרד מהחיים שלך וזה חבל, יש הרבה דברים שהם לא טלוויזיה. ולזה הכוונה בפרופורציה, להתחיל לקבול על פערי שידור (שגם ככה הולכים ומצטמצמים בכל עת) זה לא רק מטופש בעיניי אלא גם מייצג בסך הכל את כל עשרות הזוטות והמיני-זוטות שבוחרים להתמקד בהם בפורום הזה מאשר להתמקד בטלוויזיה הנהדרת שיס מספקת (כן, נהדרת. בלי להיכנס לכל הויכוחים או לכל הניסיונות לקבל תדפיס של החשבון בנק שלי כדי לוודא אם אני באמת מקבל מיס תשלום או שמא אני סתם נהנה, כן - ישראלי שנהנה, ממה שהוא מקבל מהספק של הטלוויזיה שלו. שהרי אם לא - הייתי מזמן עובר). ובשורה תחתונה. להעלות הצעות או לשאול שאלות זה אחלה. הבעיה שלנו כישראלים היא שאנחנו אוהבים להתמרמר ולהתלונן (לעתים בצורה מבזה) ולא יעזור כמה נקבל תמיד נרצה עוד, וזה הרבה יותר עמוק מהדיון הזה על טלוויזיה, ואף אחד לא יקום ויעז להגיד שהוא נהנה ממשהו כי הרבה יותר כיף לסבול.