שאלה..

mimes17

Well-known member
שאלה..

האם ישדרו ביס את העונה החדשה של הישרדות? (20) אם כן מתי?

TaMiRMo

New member
האם? ברור שכן, מתי?

אני מניח שלא עוד הרבה זמן, בדרך כלל הם לא מחכים הרבה. ברור שזו סדרה כמו איידול שהמנצחים מתפרסמים באינטרנט בלא מעט מקומות (למרות שאין מה להשוות עם איידול...).

guiora

New member
השרדות 20

שלום, היום משודר ביס הפרק האחרון של השדרדות 19 (האיחוד). בשבוע שעבר התחילה העונה ה - 20 והמאוד מיוחדת. האם ידוע מתי היא תשודר ביס ? אולי כבר משבוע הבא ? מקווה שיס ישדרו את זה כמה שיותר קרוב לשידור מארה"ב.

liranru

New member
תשובה לשאלתך - מעליך

באופן כללי, בתחילת כל חודש מתפרסמת רשימת הסדרות שעולות באותו החודש. אם זה לא שם - זה לא יעלה החודש. כלומר, זה בטח לא יעלה שבוע הבא כי זה לא פורסם ברשימה של החודש. אם אני לא טועה זה גם השידור האחרון של הישרדות ב- yes stars Action וזה עובר מעתה ל- yes stars Next.

assafTV

New member
לאו דוקא

טרם נקבע שיבוץ סופי של הישרדות 20 ובהחלט ייתכן שהיא תעלה כבר במהלך מרץ. כמובן שאם כך יהיה הדבר ייצא עדכון בנושא.

Davy Jones

New member
אני מתערב שזה יהיה משהו כמו בסביבות

תאריך 31/3.. העיקר להגיד "מרץ!"

Davy Jones

New member
אה, ועם פרומואים מזעזעים כמובן.. ../images/Emo3.gif

אף פעם לא הבנתי למה כשמביאים את "הישרדות" בפער של חודשיים-שלושה אז תמיד הפרומואים באיכות מזעזעת כאילו זה סרטון יוטיוב משנת 2006.. כאילו לא היה מספיק זמן לאנשי "יס" להכין פרומו, למרות שמדובר בפער של לפעמים מספר *חודשים*..

assafTV

New member
31/3 זה חוה"מ פסח

לא בדיוק הזמן להשיק סדרה. למרות שעם התגובות כאן בימים האחרונים אולי נעשה דוקא

Davy Jones

New member
ממילא יש את ימי הזיכרון

וגם אם ישימו את "הישרדות" מאצמע מרץ, זה יהיה כאילו התחיל מאפריל.

TheLost

New member
למה?

מי אמר ש"הישרדות" תשובץ דווקא על היום שבו יוצאים שני ערבי הזיכרון?

Davy Jones

New member
אולי אתה צודק.

אבל בינתיים "הישרדות" שודרה כל פעם בערוצי yes stars (לא כולל ערוץ הריאליטי המיוחד שנוצר לחופשים) בימי ראשון-שני, משהו כזה אם אני זוכר נכון - בתחילת השבוע בקיצור. והשנה גם ימי הזיכרון בתחילת השבוע.

assafTV

New member
זה לא חקוק באבן

ואם זה יתאים גם שידור בשבת זה אופציה. אני שם לב שלאחרונה נוטף מרמור לא קטן מהודעותיך. אני חושד שזה פשוט נובע מחוסר הבנה בסיסי של עולם הטלוויזיה. שזה בסדר, אני לא מצפה מצופים מן השורה להבין בכל רזי הרכש והפרוגרמינג. אבל כשחוסר הידע הזה מוביל לספקולציות שגויות מיסודן אתה פוגע גם בעצמך (כי אתה מצפה למשהו מסוים ולא מקבל אותו) וגם בצופים אחרים (שבטוחים שההערכות שלך הן עובדות חקוקות בסלע). אם יש לך או לכל אחד אחר שאלות אחורי הקלעים על "איך זה עובד באמת" אני אשמח לענות, אני בטוח שזה יעשה סדר להרבה אנשים. והיי, מסקרנות של "אז איך זה עובד באמת?" הגעתי לעבוד ביס כך שבהחלט אפשר לומר שזה משתלם בטווח הארוך.

Davy Jones

New member
אני חושש שתצטרך להרחיב את המשפט האחרון

שלך שאמרת.. עכשיו אני סקרן.

assafTV

New member
אם העולם הזה לא היה מסקרן אותי

ולא הייתי חופר ומתעמק בו ומנסה לגלות כמה שיותר כשכל העומד לרשותי זה האינטרנט וההגיון הבריא לא הייתי צובר את הידע שצברתי. והידע הזה חיוני למי שמעוניין לעבוד בתחום. וזה בסדר לטעות ולא לדעת, אתה בן 17 וכמו שאומרים מטעויות לומדים, זה לא שאני ידעתי הכל מגיל אפס. אבל העולם הזה כן סיקרן אותי מגיל צעיר וחד-ספרתי. אז חוקרים, שואלים, מגלים, לומדים ומחכימים. והכי חשוב - צריך לאהוב את זה.

Davy Jones

New member
איזה פרופורציות?

של "הוט"..? כי בינתיים אני לא רואה שיש ביס אפילו סדרה אחת מצליחה שמשודרת בפער של 48 שעות.

TaMiRMo

New member
מה כבר שכחת מ"נמלטים"?

כרגע אין סדרה חדשה/ישנה בYES שיש לה מספיק קהל ששוה לשלם עליה כל כך הרבה כדי להביא אותה אחרי 48 שעות מארה"ב. "אבודים", "נמלטים" ופעם גם "גיבורים" הם המכות הגדולות ביותר של חברות הטלוויזיה בארץ, אותם הכי הרבה מורידים וברגע שאחד ראה כולם רוצים גם אז או שאם מורידים או שהם מגלים מה קרה וזה סדרות מתח אז ברגע שמגלים משו אחד זה הורס הכל. זו הסיבה שHOT מביאים את "אבודים" כי אם הם יביאו את זה אחרי כמה שבועות (או כשמדובר בHOT אז זה חודשים) זה כבר יהיה כל כך לא רלוונטי. אני מזכיר שהפרקים האחרונים של "נמלטים" שודרו בYES לפני כל העולם כלל הסרט ששודר איזה כמה ימים לפני אנגליה אז זה ממש לא פייר להגיד את זה. זה שHOT משקיעה רק ב"אבודים" ואולי גם ב"24" ואת כל שאר הסדרות מביאה אחרי כמה חודשים טובים זה לא חכמה... שנה שעברה YES שדרה בהפרש של שבוע אם אני זוכר נכון את "עקרות בית נואשות" וכמעט בכל מצב "גיבורים", האנטומיה, עקרות ועוד כמה סדרות מצליחות בYES משודרות בהפרשים של בין 5 ל7 שבועות שזה כלום. אבל מה אני מנסה לשכנע, אני לא סוכן מכירות של YES. אני יודע שאני מרוצה מעניין הסדרות והשירות בYES ומה שמפריע זה רק המחיר ואולי התוכן הישראלי שבHOT מצליח הרבה יותר (למרות שגם פה ההבדל לדעתי הוא לא כזה גדול).

Davy Jones

New member
לא הוט ולא יס מלאכים קטנים,

אבל אני חושד שקניית שידור העונה האחרונה של "נמלטים" עלתה (די) פחות כסף ליס ממה שעלו שידורי "24" ו"אבודים" להוט. העונה האחרונה של "נמלטים" הייתה בארה"ב בעלת צפייה טיפה יותר משליש הצופים שיש ל"אבודים" או "24" בנפרד. זו לא חוכמה לייבא סדרה אמריקאית שנכשלת בארה"ב (אך במידה מסויימת מצליחה בחו"ל.. לא נראה לי שזה משנה כ"כ את עלות הייבוא) בתאריך סמוך לשידורה המקורי שלה. הביאו סדרות שמצליחות בארצות המקוריות שלהן לשידור סמוך ואז יהיה אפשר להגיד שוואלה, השקיעו פה. "עקרות בית נואשות", "האנטומיה של שיעמום", "גיבורים"... כל אלה הן סדרות שמשודרות בארץ המקורית שלהן עם הפסקות רבות ומעצבנות. ויופי שיס מביאה אותן לארץ ללא הפסקות ובפער קטן. יופי, מעולה, אני אומר. אבל ת'כלס אין שום סדרה ביס שמשודרת בפער של 48 שעות כמו שיש כיום בהוט. וזה יהיה בלתי אפשרי להמשיך להתגאות עד 2014 ב'הישג' שהיה עם "נמלטים" אי שם בתחילת 2009 (למשך איזה 8 פרקים מסכנים עם ביקורות גרועות
..). למה לא להביא סדרות כבלים אמריקאיות גם בפער הקטן הזה של שעות בודדות כשידוע שיש להם כמעט תמיד שידור רצוף וכמעט בלתי קטוע? למה לא להביא סדרות ריאליטי חשובות כמו "המירוץ למיליון" או "הישרדות" בפער קטן של שעות כשידוע שזו משימה קשה מאוד להימנע מספויילרים מתקדמים עליהן וגם ידוע שהן גם משודרות ללא הפסקות? הרי עושים את זה כיום עם "אמריקן איידול".

Aviad1987

New member
סתם שתדעי

אמריקן איידול מועברת היום בפער כל כך קטן מאוד בזכות יס (היא זאת שקולטת את התוכנית בפיד). ובקשר לכל השאר... אני מעדיף שישלמו את המחיר שישלמו אני אראה את התוכנית בזמן שהם בוחרים (כל זה נכון לתקופה הקצרה שעוד נותרה לנו לחיות בלי VOD) ויהיו פשוט יותר סדרות. עכשיו להתחיל לשלם סכומים אסטרונומיים, כמו שהוט רגילה לעשות, רק בשביל הפריווילגיה לראות שידור 48 שעות אחרי השידור המקורי זה אבסורדי. הרי לא באמת מעניין מתי מתחילים לשדר העיקר שמתחילים מתישהו. תמיד יש משהו לראות, אם זה כל כך לחוץ לראות סדרה מסוימת בלי היכולת לחכות עוד חודש חודשיים אז תמיד אפשר להתחיל בתוכנית גמילה מהטלוויזיה שהרי היא חלק יותר מדי חשוב ובלתי נפרד מהחיים שלך וזה חבל, יש הרבה דברים שהם לא טלוויזיה. ולזה הכוונה בפרופורציה, להתחיל לקבול על פערי שידור (שגם ככה הולכים ומצטמצמים בכל עת) זה לא רק מטופש בעיניי אלא גם מייצג בסך הכל את כל עשרות הזוטות והמיני-זוטות שבוחרים להתמקד בהם בפורום הזה מאשר להתמקד בטלוויזיה הנהדרת שיס מספקת (כן, נהדרת. בלי להיכנס לכל הויכוחים או לכל הניסיונות לקבל תדפיס של החשבון בנק שלי כדי לוודא אם אני באמת מקבל מיס תשלום או שמא אני סתם נהנה, כן - ישראלי שנהנה, ממה שהוא מקבל מהספק של הטלוויזיה שלו. שהרי אם לא - הייתי מזמן עובר). ובשורה תחתונה. להעלות הצעות או לשאול שאלות זה אחלה. הבעיה שלנו כישראלים היא שאנחנו אוהבים להתמרמר ולהתלונן (לעתים בצורה מבזה) ולא יעזור כמה נקבל תמיד נרצה עוד, וזה הרבה יותר עמוק מהדיון הזה על טלוויזיה, ואף אחד לא יקום ויעז להגיד שהוא נהנה ממשהו כי הרבה יותר כיף לסבול.

למעלה