שאלה

שאלה

אני הילד מאוד לא מקובל וזה לא היו לי מלא חברים וזה ומלא היו מציקים לי וגם יש לי םחד מבנות כל הבנות שמוצאות חן בעיניי תפוסות או לא מתאימות פעםמישהו אמר על אחת שהכרתי ומחקהאותי מהפייס מה אתה נעלב היא בקושי מכירה אותך או שהוא אומר לי מה אתה נעלב אתה לא צריך או שהוא אומר לי לא להגיד מאמי וז לבנות כי זה לא אני ולא מא רשהלי לדבר בשפות אחרות ואמר לי שאני זה משגעאותו וזה מלא חושבים שאח חופר וזה ואני די נפגע מנסה לא להיות חופר ונפגע מאוד וגם אני מתחבר יותר למבוגרות ממני בעיקר לבנות לבניםפחות כי הם העם שהכי לא יודשע לתמוך ואני סטרייט וזה אבל לדכעתי רוב הגבריים לא יודשעים לתמוך אולי חוץ מהחברים הכי טובים שלי בכל מקרה מה אני עושה

ועוד משהו

ואיך למבוגרים יש יותר סבלנות בשבילי ונחמדים אלי למרות שאני שונה ומיוחד איך

גרא.

New member
נמר שחור 1,אוכל להגיב,כשאדע מהו גילך האמיתי,

ואם כל התלונה שלך מתייחסת למצבך החברתי בבית ספר,באיזו כתה.עד אז,אין לי אלא להמתין.

אני ב 19 עושה שירות לאומי

בכל מקרה ה מה שהי בבית ספר ועדיין איל לי מלא חברים ומי שכן הם מעטים וזה וגם אני נפגעתי מלא מבנות אחת שמחקה אותי מהפייס התחברתי אליה וזה ולמה אני מתחבר לגדולים ממני וזה יותר ומה לומר לקרוב שלי שאמר לי מה אני נעלב היא לא מכירה אותי אבל היא אמרה שהי ה לה נעים להכיר אותי ואז מוחקת אותי או שהוא אומר ל אחותון שאני משגע אותו וזה וזה או אני לא נתן לך תמספר שלי כי אני עלול להיות רע וזה וגם הוא אומר לי אל תגיד לבנות נשמה כפרה או לדבר אליהם בשפות אחרות וןחא לדבר יפנית כי אני לא יפני אמרו לי שזה אולי כי אני רגיש ויודע להתיחס יפה לבנות נ מלא מגעילים אליי פה במקרה הקרוב ל שלי לא קשור ואמרו שבגלל שאני טוב מידי מלא פוגעות בי בקלות למשל אני הייתי באיזה פורום וז ואמרתי שאני לא אוהב ערבסים וז והתחילו לתקוף אותי וזה ע ואז שמו תמונה של קרוהבב שלי שם וזה ו נהתחילו תקוף אותי לרדת עלי והמציא עלי דברים אחת המציאה שביקשתי תמספר שלה ו–ה לא נכון היא אמרהל י מה הפייס שלי ואמרתי לה לא נותן תניאת שלך ואז היא התעצמבנ ו זה וןמלא שהיו נחמדות אלי והתחברתי אליהם הפנו ל י גב ובגדו ביי אני ממש הייתי שבור אז רק אחת מתוקה שהיא המנהלת שם התעצבנה עליהם וזה ואחת מאלה שהפנו לי גב ואמרה לי שאני חופר בתהעצבנה שחסמתי אותה וזה או אחת שהייתי ממש נ מחובר אליה התחילה פתךאום לא ל דבר איתי ולא אמרה למה אחרי שאמרתי שאני לא אוהב ערבים היום הבנתי שעשיתי טעות ואני אוהב אבל לי הם לאסלחו ולאחד אחר שהתחזרק ה הם סלחו ושאני מבקש סליחה הם לא עונות ואני שולח כמה פמעים אז מתרגזות שאני חופר וזה אני ממש פגוע מכל אלה שהפנו לי גב אבל אחד אמרל י צוחק מי שמצוחק אחרון תודה על ההקשבה

וגם

סיפםרתי שאני דיברתי עם מפורסמת בפלא ואמרו לי אתה עלול להיסתבך וזה מ ואני לא מטריד אותה ושאמרתי אני יודע להיזהר ה אמרו לי אתה מתחכם איתי אותו אחד תמיד היה מקובל תמיד היה ב נמסביבוב חברים וחברות והו אמר לי תרגיע עם בנות שאתה לא מכיר אבל בתור אחד שאין לו הרבה חברים הם הנחמה היחידה שלי החברים מנהט

גרא.

New member
נמר שחור 1,איך להתייחס/להתחבר עם בנות בפרט,

ואיך להתנהג בחברה בכלל,אפשר ללמוד בשתי דרכים.האחת,מנסייון חיים.ככל שאתה מתבגר, צובר נסיון,שוגה לפעמים אבל לומר מהשגיאות,מגיע למסקנות,ומיישם אותן.והדרך השנייה,באם יש לך כסף פנוי,לעבוד בצמוד עם מאמן אישי (קוצ'ינג),שידריך,יכוון,יעקוב,יתמוך ויתן לך משוב מלמד על מהלכך.בהדרגה,תוכל להבין ולדעת מה השגיאות החוזרות שלך בנסיונות להתחבר עם בני גילך להיות בחבורה,ואם אפשר גם ללמוד לבנות קשא חיובי ומתפתח עם בנות המין היפה.

למעלה