שאלה

בטח שבוודאי../images/Emo13.gif

בסרגל האפור בדף הזה בפורום. ניתן להתחבר ל- קישורים לאתרים אחרים המסודרים על פי קטגוריות... מאמרים, בנושאים שונים ואם את/ה מעונין/ת לכתוב משהו רלוונטי נשמח לפרסם.. גלריות - שם ניתן לראות תמונות על פי נושאים... לוחות - לחיפוש עובדים, חדר לקליניקה, ציוד יד שניה ועוד.. שווה מבט טל

שאלה

תגידו -- מישהו הצליח לגייס עובדים דרך הלוחות?? אני רואה את אותן פניות כבר המון זמן שם (כולל את שלי) ויוק!. אישית לא קיבלתי אף תגובה ורציתי לדעת אם משהיא כן... בכל מקרה - לחטיבה הפסיכיאטרית בתה"ש דרושה מרפאה בעיסוק - אחת עם ראש פתוח (וגדול) להשתלבות במחלקה מסודרת פיקס ובפרוייקטים מגוונים בחטיבה כגון מחשבים, הידרותרפיה, ספורט טיפולי... יש לנו צוות נהדר, לומד ומלמד... צרו קשר! יעל 055222170

בכלל

יש לי תחושה שהפורום הזה היה יכול להיות יותר פעיל, מצב שכולם היו נהנים ממנו. אז למי שיש רעיונות זה המקום טל

scdafna

New member
גיוס עובדים

יעל, אמנם צרת רבים נחמת טפשים, אבל התחושה שלי דומה לשלך- אין כל פידבק מהפרסומים בכל האוניברסיטאות, לא רק לגבי התחום הפסיכיאטרי אלא גם הפיזיקלי. מכל מקום, אם פתאום יגיע אליך מבול של פניות- אשמח אם תפני -לאחר שתמצאי בשבילך- אלינו, וכנ"ל להפך.בהצלחה- בתיה (איכילוב)

למעלה