שאלה

Velouria

New member
שאלה

האם יש חנות ספרים בארץ (עדיף במרכז) שאפשר לקבל בה כסף תמורת ספרים ישנים?

Boojie

New member
ככל שאני יודעת,

בכל חנות לספרים משומשים גם קונים ספרים משומשים מהלקוחות. רק מה - התשלום עלוב. קחי את זה בחשבון.

berliyoz

New member
2

אני לא יודע מה חוקי הפורום פה בדיוק אבל נראה לי שאתה יכולה לשים רשימת ספרים שאת מעוניינת למכור ועם מישהו מפורום זה מגלה עניין אז שיבוא איתך בדברים.

Boojie

New member
תגיד לי, מה יש לך נגד שורת נושא

נורמלית? שלושת רבעי מההודעות שלך מופיעות עם הכותרת "2". מה ההגיון בזה? הנה הסבר קצר לגבי הפונקציה של הכותרת: א. הכותרת משמשת כדי לאפיין את תוכן ההודעה, כדי שהקוראים הפוטנציאליים יידעו אם מעניין אותם לפתוח אותה או לא. ב. היא משמשת להעברת חלק מתוכן ההודעה. ג. היא משמשת לאפיין את ההודעה בזמן חיפוש במנוע החיפוש, כשהתוצאות ניתנות רק על פי שורת הכותרת, ולפיכך כותרות חסרות משמעות לא יהיו מובנות כלל למי שימצא אותן בחיפוש. ד. היא נותנת תחושה של תקשורת אנושית ומכובדת. אני מקווה שהנימוקים האלה מספקים אותך. לי אישית צורם בעיניים כשבנאדם שם כל פעם "2" במקום שורת כותרת.

berliyoz

New member
הסבר ל 2

ברוב המקרים יש לי רק רעיון כללי לגבי מה אכתוב בהודעה. מאוד לא נוח לי ליצור קשר בין הכותרת לכתוב במידה ואני לא רואה אחד כזה בזמן הכתיבה אך מכיוון שאני רואה שהדבר מפריע אנסה להוסיף יותר כותרות ופחות ספרות, עם דגש הולם על הספרה 2 מספק?

Boojie

New member
אכן כן.

2 נעים לך.

למעלה