שאלה

יעלית24

New member
שאלה

האם זה נורמלי שפקידת סעד שמונתה לתאם הסדרי ראייה דחופים לא חוזרת לאבא לטלפונים ולא עונה לו להודעות שהוא משאיר לה, כבר שבועיים?!?!?!?!

מציאות קיימת אבל יש עוד דרכים

זה נורמלי במובן שזה קיים. לפקידות סעד יש לחץ עבודה כבד והרבה פעמים תסקירים לבתי המשפט מתעכבים שבועות ואפילו חודשים. לא אומרת שצריך להשלים עם זה אבל זו מציאות מוכרת. מה שאני מציעה לך או לאב לעשות הוא א. לנסות"לדגום" את הטלפון בכל מיני שעות של היום למשך יום אחד או לכל היותר יומיים. ב. במקביל להתקשר למזכירות של לשכת הרווחה, שם תמיד יש מישהו שיענה. ולשאול את המזכירה מתי אפשר לתפוס את גב' כך וכך. ואז לצלצל. "לתחקר" את המזכירה מעט לגבי הרגליה של פקידת הסעד, מתי היא נוהגת לחזור למשרד? האם יש לה סלולרי? האם היא עובדת גם עם הודעות כתובות? וכן הלאה. במקרה חירום אפילו להגיע פיסית ללשכה. תמיד כדאי להכיר אנשים פנים אל פנים ואולי אפילו לפטפט מעט עם המזכירה או עם עוד פקיד שם, להתחבב עליהם ואז יותר קל לקבל "טיפים" איך רצוי לנהוג, מה סגנון העבודה של פקידת הסעד? מה מאפיין אותה? אופייה? חמת מזג או נוחה? לצפות שתחזור בטלפון או לא? אני לא מציעה בכלל לפנות בתלונה על דבר כזה. התוצאה תהיה הפוכה מהמטרה. בהצלחה בהצלחה

נעם34

New member
לא היא לא בסדר

אפשר להתלונן לאחראית עליה - אבל זה לא יעשה הרבה אני הגעתי פעם למפקחת ארצית על פקידות הסעד - זה כבר ניער את העץ אבל זה היה קיצוני.

למעלה