שאלה...

Gilmore Fanatic

New member
שאלה...

האם יש לשרה מישל גלר אתר בעברית
כי אני בתהליכים של לפתוח אחד ורציתי לדעת: א. אם יש כבר אחד. ב. אם תהיה לאתר הענות. אז תענו לי בבקשה כי אני באמת רוצה לדעת אם כדאי לעשות או לא. תודה

שרה מישל גלר או באפי

כי לבאפי יש אתר בעברית. יש כמה קטנים ושניים גדולים שאני יודעת עליהם. תמיד טוב שיהיה עוד אתר , את רצינית בנושא? כלומר את יודעת לכתוב אתרים , שפות וכו´? האתר הרשמי סאנידייל בישראל ואל.

Gilmore Fanatic

New member
רק שרה.

הקטע הוא ששקלתי לעשות אותו לפני כמה זמן, ואז ירדתי מהרעיון. אבל אני עכשיו נמצאת בקורס עיצוב לאינטרנט, ואני לומדת HTML ופלאש ואיך לעצב אתרים בצורה מקצועית ולא סתם... אז הפרוייקט שלי לקורס הוא אתר של שרה, ורציתי לדעת אם יש אתר בעברית שלה (לא של באפי, לבאפי אני יודעת שיש).

לא שאני מכירה..

פלאש וכאלה- זה יהיה ממש יפה אם תעשי לה אתר פלאש רציני. אני בעד :) אם את צריכה תמונות וולפייפרים או קבצי אנימציה וכאלה, תבקשי. ואל.

Buffybot

New member
יש קישורים

בקישורים פה של תפוז של אתרי באפי גם ישראליים, בתפריט למעלה פה. או, יותר טוב אפילו, אם עדיין לא שמעת על האתר buffysearch זה מנוע חיפוש רק של באפי, רישמי. כנס שם לאתרים בעברית, תחת אתרים בשפות אחרות. יש שם פחות או יותר את כל האתרים הישראליים של באפי, נוספים לקישורים שיש פה, גם בהם יש ביוגרפיות ועל שרה מישל גלר. אבל אפשר, אגב, גם לתרגם מאנגלית במקום להעתיק מאתרים. לכן הכי מומלץ האתר הכי טוב של שרה smgfan. אם בכל זאת צריך אתרים ישראליים, buffy search, קישור למטה.

peace and Mor

New member
תמיד לסדרות כאלו פופולאריות...

...יש אתרים בעברית, אנגלית, יפנית וכורדית...
ותמיד יש מקום לעוד... כי כל אתר שונה מהאחר.... בהצלחה בבנייתו!! צורך הרבה עבודה.. אבל זה שווה את זה

Gilmore Fanatic

New member
תודה רבה ../images/Emo8.gif

ודרך אגב, הסתכלתי ב Buffy Search ולא ראיתי אף אחר שרה ישראלי...

זה היה פעם..

אתר מושקע. עכשיו הוא רק גוסס לו לאיתו. וזה אתר רשמי כי זה באפי.קו.טל. ואל.

Jazz123

New member
סיומת לא הופכת אתר לרשמי...

כל אדם מן השורה מסוגל לרכוש כתובת עם סיומות co.il/com/org וכן הלאה. אם השם שאתה מעוניין בו אינו תפוס- אף אחד לא ימנע ממך לרכוש את אותה הכתובת... במקרה הזה מישהי פשוט ראתה שהכתובת buffy.co.il לא שייכת לאף אחד, אז היא קנתה אותה ועושה מה שהיא רוצה איתה... אתר רשמי זהו אתר אשר ממומן ומתופעל ע"י החברה הרשמית של אותו אדם/חברה שלו יועד האתר (במקרה שלנו, buffy- WB), וכמובן שאתר רשמי של באפי לא יכול להיות מתופעל ע"י נערה ישראלית...

אוקיי.

טוב לדעת. אני פשוט יודעת, שהיא קראה לו האתר הרשמי. הוא לפחות היה נחשב האתר הרשמי הישראלי של באפי עד לפני שנה שנתיים. ואל.

למעלה