שאלה..

חולוני

New member
שאלה..

בסוף רורי תהיה עם ג´ס? לדעתי ג´ס הוא הדמות מספר 1 בסידרה.. האמת שבהתחלה בכלל לא ראיתי את הסידרה הזאת..אולי רק פעם ב.. אבל מאז שג´ס הצטרף, אני לא מפספס אף פרק..זה ממש התחיל לעניין אותי. כל הכבוד לתסריטאים שצירפו אותו. אז היא בסוף תהיה איתו או לא?

לאנה

New member
אממממממ......

אין לי מושג. אבל אני טוטאלי מסכימה איתך בקשר לג´ס!, אני וראה את הסדרה מהפרק הראשון, ואני לא חושבת שהסדרה השתפרה בזכות ג´ס, אבל הוא בהחלט מוסיף לה ה-מ-ו-ן!!! נ.ב: אני הולכת לברר אם הם יהיו ביחד - תשובות יגיעו בקרוב........ (אני מקווה)

לאנה

New member
הנה מה שמצאתי............./images/Emo58.gif

לא מצאתי עדיין תשובה מדויקת, אבל זה קשור לעניין: We just learned that Milo Ventimiglia, the new cutie who plays Jess, has signed for two seasons, so those rumors about him having some sort of romantic flirtation - or more - with Rory may be more than a rumor, after all! there will be a new girl for Jess, new girl isn´t a regular, but she´ll be around at least a few episodes (starting in ep 1, but she won´t be speaking until round 4). ובאותה הזדמנות גיליתי - שצ´אד........, שצ´אד לא חוזר!, לאאאאאאאאאאאא! אני אחפש עוד כל מיני דברים, תאחלו לי בהצלחה1, חחחחחח............

למעלה