שאלה

charmedmen

New member
שאלה

אני לא יודע אם שאלו את זה פעם אבל הנה יש כאן משיהו שמנסה לזרוק כדור אנרגיה ולעשות אורבינג או כול מהשו אחר תכתבו כאן

HuGo Hell

New member
את האמת כולם מנסים לעשות משהו!^^;

אני מנסה הכול טלקינזיס הקפאה חזיונות לרחף ועשות ארובינג לקרוא לחפצים הכול אפילו כדורי אנרגיה/אש הכול כול כוח שהראו!!

charmedmen

New member
גם אני

קרא לי פעם שקיבלתי חיזיון מהשש בש שחקתי ואז במוח שלי דמינתי שאני מקבל 6 6 בקוביות ובאמת קיבלת. אבל בכול מקרה אני בכול שניה מנסה: למצמץ, אורבינג, הקפאה, פיצוץ, טלקינזיס, כדור אנרגיה, ברקים, חזיונות (כן כן חזיונות) להצית אש. לשנות צורה ועוד ועוד...

Phoebe again

New member
אני מנסה הכל... גם כשמעצבנים אותי

אני מתחילה לנסות להקפיא אנשים או להשתמש בטלקנזיס כדי להעיף אותם... בשיעור התעמלות אחד אני ניסיתי לקרוא לכדור שהתגלגל ונעצר עד שהבחנתי שהמורה בוהה בי בתמיהה וחזרתי למשחק... חזיונות קיבלתי וגם די נכונים פחות או יותר....

charmedmen

New member
קרה לי פעם

שעשיתי לכלוך על הקיר בבית ספר ומיד שמו לב שזה אני אז הייתי צריך להשאר ולנקות אותו אז ניסתי לחשים של העלמת הכתם כמו שפייג´ עושה אך ללא תוצאה אני מנסה הרבה לחשים פעם ניסיתי לחש למצוא אחות אבודה (עד כמה שזה נשמע מוזר) אבל בי כול הדם רק הלחש.

גם אני... כל הזמן...../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif../images/Emo23.gif

בעיקר טלקינזיס... פעם אחת ניסיתי ולא שמתי לב שאמא שלי הייתה לידי. אני כזה מניפה את היד וממצמצת בעיניים והיא חשבה שאני השתגעתי... איזה פדיחות... השאלה היא, אם מישהו אי פעם הצליח???

למעלה