שאלה

שאלה

יש לי קורס שאני רשומה אליו אבל הוא לא מופיע אצלי בהיילרן. הוא מופיע אצלי בדואר של האוניברסיטה, במערכת שעות ובציונים. איך ייתכן דבר כזה ואיך אפשר לתקן דבר כזה?

stkachov

New member
זה לא תלוי בך

המערכת של ההיילרן לא חופפת לשאר המערכות, והמרצה צריך לפתוח את הקורס בהיילרן כדי שתוכלי לראות אותו. יש מרצים שכלל לא משתמשים בהיילרן ולכן גם הקורסים לא מופיעים שם. בכל אופן, צריך לשאול את המרצה. סביר להניח שגם לאף אחד אחר מחברייך לקורס אין גישה לקורס.

אז זהו שלא

זה רק אצלי. אצל אחרים הם הצליחו להיכנס להיילרן ולראות את הקורס הזה. זה מאוד חשוב לי שהוא יופיע בהיילרן כי אנחנו צריכים להשתתף בקבוצת דיון שם..

stkachov

New member
מממ

מוזר מאוד האמת שהמערכת הזו היא לא משהו בכלל. בטכניון למשל יש להם מערכת אחרת, והיא הרבה יותר ידידותית למשתמש. תשלחי מייל למזכירות, והם כבר יוכלו לענות לך מה הסיבה.

amitk80

New member
לא מדויק בכלל מה שאתה אומר...

מערכת ההילרן ועוד איך חופפת לשאר מערכות באוניברסיטה. זאת מערכת שהיא מודול אחד בתוך כל מערכת ה SAP. אם המערכת לא היתה חופפת אז איך סטודנטים לדעתך היו רואים את הקורסים בהיילרן? נכון שלא חייבים לפתוח קורס בהיילרן, אבל כדי לפתוח קורס כזה הקורס חייב להיות רשום בקטלוג הקורסים ובמערכת השעות של התלמיד על מנת שהוא יוכל לראותו. פיה דברי עם מזכירות החוג ואם צריך עם התמיכה של ההיילרן.

mesoo

New member
זה לא נכון

לא כל הקורסים מופיעים בהיילירן, זה תלוי במרצה

deathcaster

New member
לא חופפת ולא נעליים

הרבה קורסים לא קיימים בהיי לרן וגם אין להם סיבה להיות שם

deathcaster

New member
תשובה

הכתובת שלך הוא המרצה, הוא מאשר את כל הסטודנטים שמופיעים אצלו ברשימה לגישה לקורס בהיילרן. אולי במקרה הוא פיספס אותך, זה קורה לא מעט.

deathcaster

New member
מה זאת אומרת ? ../images/Emo12.gif

מה השם שלו ? ובאיזה חוג ? יש באתר האוניברסיטה איזה מקום שאפשר להקיש שם וזה מוצא את כתובת האי מייל.

הבנתי

אשמח אם תשלח לי את הקישור הזה ואחפש בעצמי. הוא רק נתן לנו את מספר פלאפון שלו וביקש שנסמס לו או שנתקשר אחרי 21:00 בערב.

למעלה